Author Topic: Olajšaj se malo. Drugi del.  (Read 247782 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline anonymous

• Trenutno v uvajanju
  • *
Olajšaj se malo. Drugi del.
« on: June 07, 2011, 04:22:39 PM »
Uporbniško ime in geslo za anonymous ima le nekaj uporabnikov. V vednost ostalim, ki bi tudi radi komentirali pod tem imenom, podatki se dobijo preko zasebne pošte pri Biku, Tei, Andresu in Sasi. 

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
Re: Olajšaj se malo. Drugi del.
« Reply #1 on: June 08, 2011, 06:03:18 AM »
Hehe, pa smo res lahko spet anonimni  ;D

Smo pomoje že kr pozabil, da lahko anonimne poste gor popamo, ker smo bili brez tega kar nekaj časa.
9ZK 674

Offline bik7

• Veteran
  • ljubi in bodš ljubljen
« Reply #2 on: June 09, 2011, 08:02:31 PM »
Hehehehehehe no enim paše meni pa tudi da so eni anonimni. Pa še jst si včasih privoščim.
Theta Practitioner™

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #3 on: June 09, 2011, 10:30:24 PM »
Jah sej smo si vsi kdaj privoščili bit anonimni  ;D
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #4 on: July 06, 2011, 04:00:04 AM »
Res imam dovolj te službe.  >:( Sem prišla nazaj po enem tednu bolniške, ker sem imela otečeno koleno, saj sem pisala o tem ... Mi je žal, da nisem še te tri dni oz. noči doma ostala, ker je koleno samo slabše ker tukaj visim. Potem pa pogledam, zakaj:
Za 5 neuravnovešenih zasvojencev, ki igrajo za par €, vase zbašejo 20 rogljičkov, kav, sokov, čajev in kakavov kolikor se da, ker so zastonj ...  ::)
Za podjetje, ki mi ne nudi možnosti redne zaposlitve, prihodnosti, korektnega odnosa nadrejeni-podrejeni, možnosti napredovanja in razvoja ...  ::)
itd. ...  ::)

Prišel je čas, ko me tudi denar več ne motivira. Dovolj je. Pri sebi vem, da je skrajni čas za odhod. Pa odlašam in odlašam ...
Sem prosila za znak, kaj naj storim - mi je koleno šlo. Če ne bi, bi se mi tu zmešalo ta teden. Sem preštudirala fizične bolezni, ki se pojavijo zaradi prepričanj - vse drži. Upiram se, nočem in ne morem več. Mogoče mi univerzum že kriči, naj se res spokam od tu ... Pa prebava me je**, menstrualni ciklus, imunski sistem in bioritem imam z***an ... Zaslužim si bolje in znam več, kot lahko pokažem tu.

Kaj naj? Naj grem? Naj uničujem svoje zdravje in kurim živce tu? Bom imela dovolj zaloge do naslednje službe? Lahko dobim en namig? Proooosim!!! Lahko kdo vpraša Ata tam gori, obrne karte, karkoli? Ker zase ne morem več objektivno pogledat.  :'(
9ZK 656

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #5 on: July 06, 2011, 07:55:22 AM »
V službi, kjer sem imela grozljivo slabe odnose, preveč dela itd... sem vztrajala vsa leta. Še danes se sprašujem zakaj. Česa sem se morala naučiti? Nečesa očitno že. Ko danes pogledam nazaj, VEM: samo oditi bi morala. STRAN in niti pogledati ne več nazaj!!!!  Čeprav je odzadaj bila družina, otroci, krediti, čeprav je bilo potrebno plačevati položnice. In tudi brez nadomestne službe. So meje, ko mora človek samo NAPREJ. Ampak jaz sem imela dovolj šele po kakšnih 15 letih, očitno sem mazohistka.  :-\  ;D

Offline skorpijonka

• Mojster
« Reply #6 on: July 06, 2011, 10:44:13 AM »
Res imam dovolj te službe.  >:( Sem prišla nazaj po enem tednu bolniške, ker sem imela otečeno koleno, saj sem pisala o tem ... Mi je žal, da nisem še te tri dni oz. noči doma ostala, ker je koleno samo slabše ker tukaj visim. Potem pa pogledam, zakaj:
Za 5 neuravnovešenih zasvojencev, ki igrajo za par €, vase zbašejo 20 rogljičkov, kav, sokov, čajev in kakavov kolikor se da, ker so zastonj ...  ::)
Za podjetje, ki mi ne nudi možnosti redne zaposlitve, prihodnosti, korektnega odnosa nadrejeni-podrejeni, možnosti napredovanja in razvoja ...  ::)

Prišel je čas, ko me tudi denar več ne motivira. Dovolj je. Pri sebi vem, da je skrajni čas za odhod. Pa odlašam in odlašam ...
Sem prosila za znak, kaj naj storim - mi je koleno šlo. Če ne bi, bi se mi tu zmešalo ta teden. Sem preštudirala fizične bolezni, ki se pojavijo zaradi prepričanj - vse drži. Upiram se, nočem in ne morem več. Mogoče mi univerzum že kriči, naj se res spokam od tu ... Pa prebava me je**, menstrualni ciklus, imunski sistem in bioritem imam z***an ... Zaslužim si bolje in znam več, kot lahko pokažem tu.

Kaj naj? Naj grem? Naj uničujem svoje zdravje in kurim živce tu? Bom imela dovolj zaloge do naslednje službe? Lahko dobim en namig? Proooosim!!! Lahko kdo vpraša Ata tam gori, obrne karte, karkoli? Ker zase ne morem več objektivno pogledat.  :'(

draga moja, kako zelo te razumem!!!! In sem 100% v istem šitu in tudi jaz gledam okoli znake in iščem, ali bi res dala odpoved, kako bom naprej, kje bom našla za najemnino, pa še zadnji izpiti zdajle...
:(

Mislim nate...

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #7 on: July 06, 2011, 12:11:04 PM »

Ni ti najlažje
Koleno je zaradi T Saturna na Marsu, ki te z eno nogo vlečen naprej /mars/ z drugo /Saturn/ pa ne moreš prestopiti
avgusta ga bo spustil in boš lahko napredovala, kot boš želela, zdajle pa te Ata uči potrpežljivosti

T Pluton je na AC - zahteva transformativne procese. AC je rojstvo in Pluton smrt in ponovno rojstvo - torej zdaj umirša in rojevaš nekaj novega, kar zna biti precej naporen proces.

Če ga poveževa z Saturnovim aspektom k Marsu /ki je naravni vladar 1 hiše/ bo šlo definitivno za popolnoma drugačne cilje, pristop do življenja ipd...........

Poleg tega pa, da je kotel poln, ti Uran kvadrira AC in te dela živčno, napeto, revolucionira tvoje nove cilje .... tebe

no tole zelo v kratkem draga moja ......
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #8 on: July 06, 2011, 05:00:15 PM »
Tea, hvala, srce si. Sem šla pogledat karto in Saturn mi je napadel Marsa natanko na tisti dan, ko sem si koleno poškodovala ...
Sem vedela, da ima tole višji smoter. Samo, da jo bom brez hujših posledic odnesla ...  :-\
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #9 on: July 06, 2011, 05:00:48 PM »
Ampak ure postov v tej rubriki imam pa carske ...  8)
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #10 on: July 06, 2011, 05:57:12 PM »
Tea, hvala, srce si. Sem šla pogledat karto in Saturn mi je napadel Marsa natanko na tisti dan, ko sem si koleno poškodovala ...
Sem vedela, da ima tole višji smoter. Samo, da jo bom brez hujših posledic odnesla ...  :-\

Seveda boš .... ti še julija, jaz bom morala počakat do septembra.  :D

Uživaj  :D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Luna

• Mojster
« Reply #11 on: July 19, 2011, 11:19:28 PM »
Kaj pa zdaj? :o Sem mislila, da sem našla svoje poslanstvo, pa sem se očitno zmotila :(

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #12 on: July 20, 2011, 06:26:42 AM »
Kaj pa zdaj? :o Sem mislila, da sem našla svoje poslanstvo, pa sem se očitno zmotila :(

Kako si se pa lahko zmotila? Lahko da je v tej smeri in v tej branži, samo da moraš še najti svoj točni položaj znotraj tega....
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #13 on: July 20, 2011, 08:56:12 AM »

Mogoče se pa nisi zmotila, mogoče rabiš samo drugi pristop  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #14 on: July 20, 2011, 11:53:20 AM »
Ane, da bi morali razne vpoglede prepovedat tistim, ki pojma nimajo, kako stvar deluje? Da usoda ni 100%, ker se ljudje kadarkoli lahko premislimo, da je čas zelo relativen, da stvari pridejo, ko dozorijo itd. ...

Sem včeraj delala vpogled eni ženski in me je totalno spljuvala, ker sem ji napisala, kar tarot pravi.  ;D
Ne zna sprejeti resnice, naredila si je svoj scenarij in jaz pač nimam pojma, ker sem ji povedala nekaj, s čimer se ona ne more strinjati. Sem pa izvedela potem, kakšna je dejanska situacija in je natančno taka, kot tarot kaže.
Škoda zanjo. Bo še huda lekcija.
9ZK 656