NenavadnoDomena, ki da veliko. Domena, ki ne zahteva veliko. Prva .com domena v Sloveniji.
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
ko nekoga tako presenetiš, da dobi tremo in se mu orosi čelo. pa kaj je to pozitivno ali negativno, ne vem več
Je tebe presenetila?
pa nič posebnega, samo malo romantike v smislu penine, jagod, rdeče barve itd...... baje tega ni pričakoval in si ni mislil, da sem taka
Kaj pa pomeni, ce se zatreskas ravno na Valentinovo?
Quote from: Pika on February 15, 2013, 10:03:26 PMKaj pa pomeni, ce se zatreskas ravno na Valentinovo? Razen, da si zadela verjetnost ene tristopetinšestdesetine in iščeš pomen na podlagi podzavestne komercialne inokulacije za namene materialne eksploatacije emocije kot reakcije na ekskrementacijo oksitocina, nič.
Haha, Jernej, si me nasmejal Pika, kaj si se zaljubila
Quote from: Jernej on February 16, 2013, 10:15:35 AMQuote from: Pika on February 15, 2013, 10:03:26 PMKaj pa pomeni, ce se zatreskas ravno na Valentinovo? Razen, da si zadela verjetnost ene tristopetinšestdesetine in iščeš pomen na podlagi podzavestne komercialne inokulacije za namene materialne eksploatacije emocije kot reakcije na ekskrementacijo oksitocina, nič. Glede na to, da sem se zarteskala v prestopnem letu, se mi tvoj izracun ne izide.