IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Niso me cepili na urgenci, ampak šele pri zdravniku. Ti dve cepivi se razlikujeta.Danes imam celo rdečo roko pa boli me. Je cepivo krivo.
Kava, temna čokolada, pivo in cigara.
Quote from: Maja on February 20, 2013, 08:03:34 PMKava, temna čokolada, pivo in cigara. liči na mafijo
Hmmm zakaj vedno, ko sem na porodniški dobivam ne vem kakšne ponudbe za službo. Ne vem kaj mi hočejo tam gor sporočit, da moram skenslat porodniško Včeraj dobila ponudbo za namestnika vodje oddelka v enem podjetju, danes me je na mailu čakalo, ko sem pred časom poslala prošnjo v eno podjetje, da iščejo sedaj finančnika in to še blizu mene za nedoločen čas. AAAAAAAAA. Pa dober no
Quote from: Jane on February 21, 2013, 08:16:17 AMHmmm zakaj vedno, ko sem na porodniški dobivam ne vem kakšne ponudbe za službo. Ne vem kaj mi hočejo tam gor sporočit, da moram skenslat porodniško Včeraj dobila ponudbo za namestnika vodje oddelka v enem podjetju, danes me je na mailu čakalo, ko sem pred časom poslala prošnjo v eno podjetje, da iščejo sedaj finančnika in to še blizu mene za nedoločen čas. AAAAAAAAA. Pa dober no Ja pa pejt pogledat, še vseen loh moža na porodinško pošlješ
Jao, pa naj še kdo reče, da so moški močnejši spol, ej...
Ma sej to, ko ne vem ce bi upala njega toliko casa pustit samega z otroci.