Author Topic: Olajšaj se malo. Drugi del.  (Read 264361 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jernej

• Mojster
Re: Olajšaj se malo. Drugi del.
« Reply #1335 on: February 21, 2013, 03:19:05 PM »
Ma sej to, ko ne vem ce bi upala njega toliko casa pustit samega z otroci.
V bistvu je tebe tudi nekaj strah...

Psihoigrice o razlikah v psihični in fizični moči med spoloma se pa na tem mestu in kraju ne bom šel. Imate šefa portala za to na drugih temah :)

Vsaj v 1. točki se s Teo popolnoma strinjam. Kaj naj tip z mladičem pred določeno starostjo? Po križni izvijač ga ne moreš poslat. Še matice ti bo iz škatle jemal in žrl in cevke za bencin žvečil, ker so tako zabavno gumijaste in debele...

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #1336 on: February 21, 2013, 03:33:12 PM »
Gut.  ;)
9ZK 656

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #1337 on: February 21, 2013, 03:35:25 PM »
Ma sej to, ko ne vem ce bi upala njega toliko casa pustit samega z otroci.

1. najlepše je ko si lahko z otročičkom, to vsekakor pripada materi
2. še tako prehitro zrastejo - uživajmo skupaj, ko lahko
3. ne vem zakaj bi rinila v službo - saj ti pridejo takrat ko jih rabiš - pa tudi ko jih ne ;)
4. a ne boš privat?
5. a spet R?

Retro je ja  ;D

Ma sej veš dvojni dvojček in teli prvi meseci, sploh če si omejen na 4 stene, me vedno zabedirajo. Rutina ubija in pol ne vem kaj naj sama s sabo  :-X

Pa da odgovorim Jerneju še, a misliš da mama pa ve kaj delat s takim majhnim, da je to kar prirojeno. 90% punc iz naše skupine mamic - februarke, bi ti sedaj reklo, da nimajo niti najmanjšega pojma kaj naj delajo z dojenčkom, da je ljubav na prvi pogled, kot oglašujejo revije za mamice lari fari. Sploh v prvo ko rodiš, se dosti mamic sprašuje, če so sedaj obsojene na to, za vedno. Samo včasih se o tem ni govorilo in bog ne daj da se je, ker je bilo skoraj bogokletno. Sedaj pa pač vemo, da so to normalni občutki prve mesece in da dejansko dokler otrok ne začne "komunicirat" večina mam jemlje svoje delo rutinsko  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #1338 on: February 21, 2013, 07:49:31 PM »
Materinstvo je bilo in mi je nekaj najlepsega,najbolj izpolnjujocega. Vsak dan sem gledala svojega dojencka in ga opazovala,da ja ne bom kaj zamudila,zelela sem,da se mi vsak trenutek vtisne v spomin in vsak trenutek sproti sem se zavedala,da je minljiv in da ze naslednji dan bo to bitjece vecje in vecje...in teh trenutkov nazaj pac ne mores dobiti,imas jih vsrkane v sebi. Sploh pri prvem je bilo to zelo mocno-imela pa sem 19 let :) Danes uzivam v svoji mladosti in dveh tako rekoc odraslih otrocih :)
Ja,to govori trojna rakica ;D
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Moi

• Uporabnik
  • **
  • E = m c2
« Reply #1339 on: February 21, 2013, 09:13:09 PM »
cujte, bi se jaz nekaj na to temo spisala ;D
od trenutka, ko sem zvedela, da sem noseca, sem komaj cakala, da bo dete govorilo smiselne besede, hodilo, znalo bit vsaj 5 min samo...

rada sem ga, seveda, imela takoj, samo...ni bilo vzhicenosti, buci bucanja in podobnega. ni mi bilo tezko se 6 mesecev vsake tri ure zbujat in ga hranit(zahirancek), samo zdaj je super, ko si sam vzame iz hladilnika in rece "to bom jedla" (pa je fantek  :laugh:), stusiram se lahko bez njega, in ja-na skoljki lahko opravim svoje brez njegove prisotnosti/dretja pred vrati...

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #1340 on: February 21, 2013, 10:25:53 PM »
cujte, bi se jaz nekaj na to temo spisala ;D
od trenutka, ko sem zvedela, da sem noseca, sem komaj cakala, da bo dete govorilo smiselne besede, hodilo, znalo bit vsaj 5 min samo...

rada sem ga, seveda, imela takoj, samo...ni bilo vzhicenosti, buci bucanja in podobnega. ni mi bilo tezko se 6 mesecev vsake tri ure zbujat in ga hranit(zahirancek), samo zdaj je super, ko si sam vzame iz hladilnika in rece "to bom jedla" (pa je fantek  :laugh:), stusiram se lahko bez njega, in ja-na skoljki lahko opravim svoje brez njegove prisotnosti/dretja pred vrati...

No o tem govorim  :D Meni je pri prvem bilo grozno, nisem bila se pripravljena na materinstvo, presenetilo me je. Tamal je imel hude krce, jokal je po 18 ur na dan. Mesalo mi se je...do njega na zacetku nisem gojila hudih simpatij, v bistvu sem zaradi nespanja in utrujenosti bila na poti k depresiji. Brez slabe vesti sem ga pustila pri mami, da sem doma lezala in buljila v luft, ker sem bila toliko utrujena, da tudi spat nisem mogla. Sele cez kak mesec, je prislo tisto da sem ga "zacutila". Danes sva uglasena na daljavo. Diham in cutim z njim.

Pri tamali zdej mi je veliko lazje, jo zvija, je tecna...ampak zdaj vem, da mine. Vseeno pa komaj cakam tisti dan zgoraj kot ga je opisala Moi. Sploh danes, ko jo probavam ze 4 ure dat spat, pa je samo jokanje, napenjanje in zvijanje... ;D
« Last Edit: February 21, 2013, 10:29:24 PM by Jane »
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1341 on: February 23, 2013, 07:31:22 PM »
Gripa.  :-X

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #1342 on: February 23, 2013, 07:45:23 PM »
Pika   :-* :-*...hitro okrevanje. Do takrat pa počitek in veliko vitaminčkov.
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #1343 on: February 23, 2013, 07:50:28 PM »

Moja astro karta

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1344 on: February 23, 2013, 09:13:45 PM »
Prekurila si se, te je pa pošlatala ...  :P

Hitro se pozdravi!  :-*
9ZK 656

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1345 on: February 23, 2013, 10:34:56 PM »
Hvala  punce.  :-*
Ja sem se prekurila, ja. Ma se je splacalo. En teden nebes.
Ceprav poslovno pa... popusak.  :-X Ne samo zame, za cel sejem. Kriza res mocno udarila.

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1346 on: February 25, 2013, 05:01:29 PM »
Pismu čudna tale gripa.  :-X
Še hud glavobol, drugačen kot sem jih vajena, bolečina v sencih in zadebeljena senčna žila in senca pred očmi.  :-X
Me bo kap?

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #1347 on: February 26, 2013, 05:22:28 PM »
Kako mi je hecno gledat odnose v službi, res. Včasih sem totalno šokirana. Ne štekam, kako ima lahko nekdo tak odnos do službe, ne bom tega, ne bom onega... Res obup. Nekateri bi bili neskončno hvaležni, da sploh imajo službo!
9ZK 674

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1348 on: February 26, 2013, 07:50:02 PM »
Saj pravim, da pravice ni.  ;)

Ali so ljudje nehvaležni ... Ali pa jokice, ki se pritožujejo za vsak K. Kako bi bila jaz zadovoljna, da bi imela kaj primernejšega ... Ne, take službe zasedajo razvajenci, omejenci in nesposobneži.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #1349 on: February 27, 2013, 07:04:37 AM »
No, pri nas se je včeraj še izkazalo, da se krade ...  :-X

Sodelavka je kupiola nove cigarete in čez nekaj ur jih je bilo v škatlici samo 6 še. Potem je šla pa naključno v prostor za čistilko po neko čistilo in je videla, da so njeni cigareti na polički pod ogledalom tam!  :o :o :o
Kot kaže, ima naša gostujoča čistilka lepljive prste ...  ;D
Pa smešno je, da ona sploh ne kadi - baje pa kot Turek kadi njen tip ...
Smo bili kar šokirani, nihče ji ne bi pripisal.
Groza, groza, kaj se vse ne dogaja ...  ???
9ZK 656