9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Vceraj sva praznovala 7 obletnico poroke Dogodek meseca pa...že 20 dni sem v novi službi in imam se krasnoooo
To vem, to vem Sam vseeno ni take razlike tudi v konfekciji
Quote from: Neska on June 20, 2011, 10:10:05 AMVceraj sva praznovala 7 obletnico poroke Dogodek meseca pa...že 20 dni sem v novi službi in imam se krasnoooo Čestitke, za oba dogodka. Nisem vedela za novo službo, naj bo vedno tako
Quote from: Daia* on June 20, 2011, 10:27:27 AMTo vem, to vem Sam vseeno ni take razlike tudi v konfekciji Ja tiste zadnje je verjetno najtežje ven spravit...bom povedala ko bom tam hehe.
Quote from: Jane on June 20, 2011, 10:37:43 AMQuote from: Daia* on June 20, 2011, 10:27:27 AMTo vem, to vem Sam vseeno ni take razlike tudi v konfekciji Ja tiste zadnje je verjetno najtežje ven spravit...bom povedala ko bom tam hehe.Kakšna je pa strategija?
Evo, preživela ohcet, sem bila trezni šofer Pa ko ste se ravno tako zabavali ob mojih mrkih in karti itd, moj je dejansko imel preblisk, dejva se še midva usput, sej mava vse na kupu. Japajade! Pol je reku, ne sej se hecam, čez 2 leti se bova. Ja, dobr da vem Drugače pa je vreme zdržalo cel dan, tako da je moje thetkanje lepo uspelo. Ponoči se je pa uscalo, sem domov vozila po taki nevihti, da sem komaj pred sabo vidla.
Quote from: Maja on June 20, 2011, 10:51:38 AMQuote from: Jane on June 20, 2011, 10:37:43 AMQuote from: Daia* on June 20, 2011, 10:27:27 AMTo vem, to vem Sam vseeno ni take razlike tudi v konfekciji Ja tiste zadnje je verjetno najtežje ven spravit...bom povedala ko bom tam hehe.Kakšna je pa strategija? Manj žri, zdravo žri, šport...sej druge itak ni
Ravno uspešno odpredavala astro tečaj preko skypa. Super je šlo.
To je zmagovalna kombinacija. Miganje in pametno prehranjevanje.