IslandijaVaše potovanje na Islandijo se začne s klikom.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ooo, danes pa komaj še preživljam tole službo. Tako sem zaspana. S popoldanske izmene v dopoldansko. Super!
Quote from: Maja on July 26, 2011, 02:09:04 PMOoo, danes pa komaj še preživljam tole službo. Tako sem zaspana. S popoldanske izmene v dopoldansko. Super! Vsaka menjava ritma je bedna. Lahko upaš na kakšen bolj stalen/normalen ritem?
Quote from: Tejka on July 26, 2011, 08:39:11 PMQuote from: Maja on July 26, 2011, 02:09:04 PMOoo, danes pa komaj še preživljam tole službo. Tako sem zaspana. S popoldanske izmene v dopoldansko. Super! Vsaka menjava ritma je bedna. Lahko upaš na kakšen bolj stalen/normalen ritem?To sem sama naredila zamenjavo. Sem naredila eni sodelavki uslugo. Saj oni so tudi zadnjič delali kot nori, da so nadomestili mene, ko sem bila doma zaradi kolena.
Quote from: Maja on July 27, 2011, 09:42:29 AMQuote from: Tejka on July 26, 2011, 08:39:11 PMQuote from: Maja on July 26, 2011, 02:09:04 PMOoo, danes pa komaj še preživljam tole službo. Tako sem zaspana. S popoldanske izmene v dopoldansko. Super! Vsaka menjava ritma je bedna. Lahko upaš na kakšen bolj stalen/normalen ritem?To sem sama naredila zamenjavo. Sem naredila eni sodelavki uslugo. Saj oni so tudi zadnjič delali kot nori, da so nadomestili mene, ko sem bila doma zaradi kolena.To pa čisto razumem
Hehe, kakšno naključje ... Sem se včeraj strigla. Imam novo frizurco v stilu 20-h let. Tako, kot jo je imela Louise Brooks.Pa jo pogooglam in vidim, da se je rodila 14. novembra, tako kot jaz. Umrla je pa avgusta 1985, v letu mojega rojstva.
malo me spominaj na frizurco Alme Karlin, le da je bila ona malo bolj skuštrana,je imel verjetno bolj burno življenje