9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
ma ja, res je huda.Saša, ma sem skor prepričana, da ti kr dost migaš...
Nej uganem, Maja....body rock in Zuzana?Hahaha, js njo spremljam že, odkar je začela na youtube objavljat filmčke, ene 2 leti nazaj sem čist not padla.
Quote from: skorpijonka on August 17, 2011, 04:44:05 PMNej uganem, Maja....body rock in Zuzana?Hahaha, js njo spremljam že, odkar je začela na youtube objavljat filmčke, ene 2 leti nazaj sem čist not padla. Sem si pogledala filmčke, res dobra vadba. Zanima me kako ste začele, po kakšnem vrstnem redu, ker teh filmčkov je ogromno.
Quote from: sanjalka on August 18, 2011, 08:10:03 AMQuote from: skorpijonka on August 17, 2011, 04:44:05 PMNej uganem, Maja....body rock in Zuzana?Hahaha, js njo spremljam že, odkar je začela na youtube objavljat filmčke, ene 2 leti nazaj sem čist not padla. Sem si pogledala filmčke, res dobra vadba. Zanima me kako ste začele, po kakšnem vrstnem redu, ker teh filmčkov je ogromno.Meni še vedno Insanity workout rula, moram spet malo začet
Zdaj sem pa opazila, da se je podelala tudi ... Tudi prvič, odkar je tu.