9 zvezdni ki 9 zvezdni ki nas uči o energetskih menjav v posameznem času. Za vas se trudi Vojko Kalan.
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
Quote from: Jane on September 14, 2011, 03:08:00 PMQuote from: Maja on September 14, 2011, 02:01:21 PMQuote from: sasa on September 14, 2011, 08:19:21 AMPomoje jo je zanimalo glede službe. Sej smo vsi na istem če tko pogledaš Seveda je to ... Trenutno moraš narediti tisto kar čutiš, služba pa pride, padlo je sonce v levu, je treba sploh kaj dodat Samo pogumno naprej. Pokaži, da si močna, ne kolebaj Huh, super! Hvala, Jane. Če ti ni odveč, bi lahko še malo pogledala mojo poškodbo in kako bo z aktivnostjo?
Quote from: Maja on September 14, 2011, 02:01:21 PMQuote from: sasa on September 14, 2011, 08:19:21 AMPomoje jo je zanimalo glede službe. Sej smo vsi na istem če tko pogledaš Seveda je to ... Trenutno moraš narediti tisto kar čutiš, služba pa pride, padlo je sonce v levu, je treba sploh kaj dodat Samo pogumno naprej. Pokaži, da si močna, ne kolebaj
Quote from: sasa on September 14, 2011, 08:19:21 AMPomoje jo je zanimalo glede službe. Sej smo vsi na istem če tko pogledaš Seveda je to ...
Pomoje jo je zanimalo glede službe. Sej smo vsi na istem če tko pogledaš
Jane draga, če boš pri volji dej še meni, pls Mej se pri frizerju
Jaz tudi eno sporočilce, prooosim .....za novo solarno leto
Quote from: Nena on September 14, 2011, 04:10:21 PMJaz tudi eno sporočilce, prooosim .....za novo solarno leto V novem solarnem letu boš predvsem izkušala in negovala čustva na ljubezenskem področju.
Quote from: Neska on September 14, 2011, 03:13:29 PMJane draga, če boš pri volji dej še meni, pls Mej se pri frizerju Trenutno moraš poskrbeti zase in svojo varnost.
Quote from: Maja on September 14, 2011, 03:10:24 PMQuote from: Jane on September 14, 2011, 03:08:00 PMQuote from: Maja on September 14, 2011, 02:01:21 PMQuote from: sasa on September 14, 2011, 08:19:21 AMPomoje jo je zanimalo glede službe. Sej smo vsi na istem če tko pogledaš Seveda je to ... Trenutno moraš narediti tisto kar čutiš, služba pa pride, padlo je sonce v levu, je treba sploh kaj dodat Samo pogumno naprej. Pokaži, da si močna, ne kolebaj Huh, super! Hvala, Jane. Če ti ni odveč, bi lahko še malo pogledala mojo poškodbo in kako bo z aktivnostjo?Vse OK
Prosim za eno karto.Kako naj ravnam, da bo razplet karseda znosen? Zame in za mojo hčer.Hvala!
Maja, hvala! Super!Lahko še dopolnilno glede situacije, ki se dogaja vzporedno? Bo šlo gladko? Hvala!
Lahko še zame eno sporočilce v zvezi z zaposlitvijo? Sem še na čakanju pa nič kaj obetavno ne kaže.
Quote from: Opal on September 15, 2011, 01:29:59 PMLahko še zame eno sporočilce v zvezi z zaposlitvijo? Sem še na čakanju pa nič kaj obetavno ne kaže. Tebi pa sporočajo, da deli stvari z drugimi. In pusti drugim, da delijo s tabo. Si zelo nadarjena, kar moraš pokazati.
Quote from: Pika on September 15, 2011, 01:21:22 PMMaja, hvala! Super!Lahko še dopolnilno glede situacije, ki se dogaja vzporedno? Bo šlo gladko? Hvala!Hm, tu pade karta, ki govori o družini. Da preuči zgodovino svoje družine. Mogoče moraš opustiti kakšne vzorce, zamere ...Pomaga kaj?