Author Topic: Angeli - kdo je kdo  (Read 102195 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: ANGELI - KDO JE KDO
« Reply #30 on: October 24, 2007, 02:41:27 AM »
Morebiti današnji dogodek spada ravno v to temo. Danes namreč, sem šel v veleblagovnico kar tako iz lepega dolgočasja. Spotoma sem sicer mislil, da bi moral kupiti kaj sadja in zelenjave, a sem se med izložbami kar nekako izgubil. Najprej sem kupil čajne žlice, potem sem še ponvo gledal in nekako me ni potegnila, saj za to ni čas, ker ta ki jo imam sedaj niti dotrajana ni, dve pa pravzaprav niti ne potrebujem toliko. Vse lepo in prav, toda kasneje sem se spomnil, da že kako leto ali več nisem bil v eni trgovini v drugem nadstropju. Nenormalno majhna trgovinica, (le nekaj portirnic velika) kjer dobiš vse od čajev do Feng shui pripomočkov me je pritegnila nekako. Tam sem malo po knjigah brskal nakar sem videl, da ima na blagajni celo serijo kart, med drugim tudi angelskih. "Ah, kaj mi bo to" je moj standarden odgovor, kadar vidim kakšno stvar, ki bi jo želel imeti, a jo ne potrebujem toliko ali nič. No, tokrat sem prijel ene od mnogih serij angelskih kart in te so mi kar ostale v roki. Ko sem jih že nekaj časa tako gledal in vse to, sem se kot angelski amater pravzaprav kar težko od njih ločil kar pomeni, da imam ta trenutek nekoliko tanjšo denarnico.  Avtrorica je  Doreen Virtue, njena spletna stran pa ima naslov  http://www.angeltherapy.com/ . Verjetno ima še kakšno stran, saj ta je vendarle namenjena samo zdravljenju s kartami.

No, to seveda ne pomeni, da bom sedaj tudi jaz na forumu karte metal. Preprosto se ne počutim biti v vlogi nekoga, ki odgovarja na vprašanja o usodi glede na karte pa naj si bodo angelske, ali katere koli druge.   Bo pač čas pokazal zakaj sem jih moral danes kupiti. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Princes

• Mojster
« Reply #31 on: October 24, 2007, 06:29:05 AM »
Andres, kako se imenujejo karte?

Meni se je zgodilo približno enako. Dve leti nazaj sem šla v knjigarno in na polici zagledala karte Pogovori z angeli iste avtorice. Takrat sploh nisem vedela, zakaj sem jih kupila. Se mi je pa že takrat  začela vstrajno prikazovati št. 44, ali na registrski tablici na vozilu  pred menoj, ali sem pogledala na hišno številko, najbolj pogosto pa je bila to ura 2:44, 10:44. Na različnih forumih sem spraševala kaj pomeni št. 44 in tudi dobila različne odgovore. Nekega dne pa pogledam na škatlico kart in vidim 44 kart. Postalo mi je jasno, da je to angelsko sporočilo.
Po tistem sem kupila tudi njene knjige in sem tako v angelskem svetu že nekaj časa.

Kot si rekel, da boš že izvedel zakaj si jih kupil, drži.

Poiskale te bodo, do boš pripravljen in takrat jih boš pogosto vzel v roke in se z njimi pogovoril.

"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #32 on: October 24, 2007, 10:47:02 AM »
Živijo Andres,

dobrodošel torej v svet angelov.  :D

Angelska energija je prav posebna, prijetna, ko se enkrat srečaš z njo te kar vleče dalje.

Uživaj v angelih in kartah, kamorkoli te bodo že zanesle.

Nensi

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #33 on: October 24, 2007, 11:14:15 AM »
Nensi,

imam eno vprasanje, ki morda nima smisla: a ce ti na pomoc priskoci angel visjega reda, to pomeni, da je tvoj problem vecji? Ali to sploh nima veze?

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #34 on: October 24, 2007, 01:33:36 PM »
Nensi,

imam eno vprasanje, ki morda nima smisla: a ce ti na pomoc priskoci angel visjega reda, to pomeni, da je tvoj problem vecji? Ali to sploh nima veze?

Vsako vprašanje ima smisel, tvoja so zelo umestna:
ne, ne pomeni da je tvoj problem potem večji, pomeni le, da je pač ta angel višjega reda usposoblje, ustvarjen, poklican, da rešuje probleme nekega čisto konkretnega področja.

Angeli imajo vsak svojo dimenzijo delovanja, glavni angeli tudi najvišjih redov prehajajo med hierarhijami, kadar je to potrebno, do najnižjega nivoja delovanja, vendar ne vsi, le tisti ki so za to izbrani.

Se pa s hierarhijami ni potrebno posebej obremenjevati, ker vedno pride tisti angel, ki nam lahko najbolje pomaga. O njih pišem bolj kot zanimivost.

Saj je tako, kot v našem svetu, na različnih uradih npr., kjer ti velikokrat nek uradnik lahko bolje in hitreje, konkretneje pomaga kot pa nek njegov najvišji šef, ki ne pozna vseh detajlov na vseh nivojih.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #35 on: October 24, 2007, 02:07:03 PM »
Andres, kako se imenujejo karte?

Meni se je zgodilo približno enako. Dve leti nazaj sem šla v knjigarno in na polici zagledala karte Pogovori z angeli iste avtorice. Takrat sploh nisem vedela, zakaj sem jih kupila. Se mi je pa že takrat  začela vstrajno prikazovati št. 44, ali na registrski tablici na vozilu  pred menoj, ali sem pogledala na hišno številko, najbolj pogosto pa je bila to ura 2:44, 10:44. Na različnih forumih sem spraševala kaj pomeni št. 44 in tudi dobila različne odgovore. Nekega dne pa pogledam na škatlico kart in vidim 44 kart. Postalo mi je jasno, da je to angelsko sporočilo.
Po tistem sem kupila tudi njene knjige in sem tako v angelskem svetu že nekaj časa.

Kot si rekel, da boš že izvedel zakaj si jih kupil, drži.

Poiskale te bodo, do boš pripravljen in takrat jih boš pogosto vzel v roke in se z njimi pogovoril.

Princes.
Tule je link od kart, ki sem jih kupil.   http://www.amazon.com/Daily-Guidance-Angels-Oracle-Cards/dp/1401907725
Kot rečeno, čakam trenutek, ko bo jasno zakaj sem jih kupil.
Nensi. Hvala za dobrodošlico v klub angelov. :D 

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Princes

• Mojster
« Reply #36 on: October 24, 2007, 02:46:55 PM »
Andres, teh sicer nimam doma, vendar sem našla na tej strani predstavitev teh kart.

http://www.mychi.si/component/page,shop.product_details/flypage,garden_flypage1/product_id,7/category_id,1/manufacturer_id,0/option,com_virtuemart/Itemid,4/

Kot si rekel, ko bo čas, te bodo karte same poiskale in boš dnevno preko njih dobival sporočila.

"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

DZK 151

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #37 on: October 24, 2007, 02:58:29 PM »
To so te ja.  Bomo videli, kaj bo. Nisem vedel, da imajo iste tudi v Sloveniji.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Princes

• Mojster
« Reply #38 on: October 24, 2007, 03:04:09 PM »
Andres so iste ja, ampak so v angleščini. Edine prevedene v slo. so tiste Pogovori z angeli. Ti z angleščino verjetno nimaš težav, sama pa moram imeti slovar pri roki.

DZK 151

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #39 on: October 24, 2007, 03:08:28 PM »
Jaz imam pa takšne http://www.mychi.si/component/page,shop.product_details/flypage,garden_flypage1/product_id,40/category_id,1/manufacturer_id,0/option,com_virtuemart/Itemid,4/

Torej sem tudi jaz v klubu angelov, čeprav se zaenkrat še samo pogovarjam z njimi.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Princes

• Mojster
« Reply #40 on: October 24, 2007, 03:16:06 PM »
Ja, Regina, to so bile moje prve karte in zdaj so ratale moževe. Prisvojil si jih je in se dnevno pogovarja z njimi.

Pa res imamo že angelski klub.

DZK 151

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #41 on: October 24, 2007, 03:19:14 PM »
Hehe, Princes. Dokler nam nensi ne zaračuna članarine, bo še vse ok.  :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Princes

• Mojster
« Reply #42 on: October 24, 2007, 04:24:46 PM »
Imam predlog;
- Nensi je naša predsednica z vsemi pooblastili
- ostali pa pridni člani - željni znanja in njenega vodenja :).

DZK 151

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #43 on: October 24, 2007, 05:40:50 PM »
Imam predlog;

www.sepet-sanj.com

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #44 on: October 24, 2007, 08:53:34 PM »
Imam predlog;

Sta pa tako hitri v tehle idejah, da vaju komaj dohajam.
Se počutim kot v gimnaziji, ko sem bila predsednik razreda, pa še to po mojem bolj zato, ker so bili ostali preleni za kaj delat, tako da ni bilo prav veliko kandidatov, ha ha  :D