Author Topic: Angeli - kdo je kdo  (Read 102257 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
Re: ANGELI - KDO JE KDO
« Reply #45 on: October 24, 2007, 09:29:11 PM »
Jaz imam pa takšne http://www.mychi.si/component/page,shop.product_details/flypage,garden_flypage1/product_id,40/category_id,1/manufacturer_id,0/option,com_virtuemart/Itemid,4/

Torej sem tudi jaz v klubu angelov, čeprav se zaenkrat še samo pogovarjam z njimi.  ;D
iiiii, ti imajo pa tudi delfinske karte. to bi bilo nekaj zame  ;) moram pogledat, če jih imajo kje v kakšni knjigarni...

drugače pa imam doma dvojne angelske karte. ene imam takšne kot jih imaš ti, Regina, druge pa so bolj "meditativne" in jih uporabljam, ko se popolnoma umirim in sem sposobna dojeti, kar je napisano ob razlagi. to so karte kimberly marooney, angelski blagoslovi...http://www.kimberlymarooney.com/books/angel-blessings/angel-blessings.html
« Last Edit: October 24, 2007, 09:34:48 PM by Amfitrita »

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #46 on: October 24, 2007, 09:43:15 PM »
Imam predlog;
- Nensi je naša predsednica z vsemi pooblastili
- ostali pa pridni člani - željni znanja in njenega vodenja :).

Sta pa tako hitri v tehle idejah, da vaju komaj dohajam.
Se počutim kot v gimnaziji, ko sem bila predsednik razreda, pa še to po mojem bolj zato, ker so bili ostali preleni za kaj delat, tako da ni bilo prav veliko kandidatov, ha ha  :D

Nič ni slučajno, nensi. Že mora bit kakšen vzrok, da se znajdeš ob pravem času na pravem mestu. :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Princes

• Mojster
« Reply #47 on: October 24, 2007, 09:51:12 PM »

drugače pa imam doma dvojne angelske karte. ene imam takšne kot jih imaš ti, Regina, druge pa so bolj "meditativne" in jih uporabljam, ko se popolnoma umirim in sem sposobna dojeti, kar je napisano ob razlagi. to so karte kimberly marooney, angelski blagoslovi...http://www.kimberlymarooney.com/books/angel-blessings/angel-blessings.html
[/quote]

9.junija sva bila z možen na njeni delavnici v Ljubljani, ko je gostovala pri Marjeti Novak. Čarobna ženska. Ena sama milina. Dan z njo je minil, kot bi mignil. In tisti dan sem kupila tudi karte Angelski blagoslovi. Te karte so bolj zahtevne in če hočeš res priti v nek globji stik, moraš resnično iti v sebe in potem dobiš pravo sporočilo. No, tako jaz počnem.

Ko se je sprehodila mimo mene sem zaznala tudi znani vonj, ki se pojavlja občasno, ko vem "da so zraven". Vprašala sem jo, kako jih ona čuti in je povedala, da jih zanava na različne načine, predvsem pa občuti.
Včeraj sem v naši knjigarni videla to škatlo, ki vsebuje knjigico z razlagami in opisi angelov ter karte. Je pa kar drago 37 EUR.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Amfitrita

• Uporabnik
  • **
« Reply #48 on: October 24, 2007, 10:13:26 PM »
9.junija sva bila z možen na njeni delavnici v Ljubljani, ko je gostovala pri Marjeti Novak. Čarobna ženska. Ena sama milina. Dan z njo je minil, kot bi mignil. In tisti dan sem kupila tudi karte Angelski blagoslovi. Te karte so bolj zahtevne in če hočeš res priti v nek globji stik, moraš resnično iti v sebe in potem dobiš pravo sporočilo. No, tako jaz počnem.

Ko se je sprehodila mimo mene sem zaznala tudi znani vonj, ki se pojavlja občasno, ko vem "da so zraven". Vprašala sem jo, kako jih ona čuti in je povedala, da jih zanava na različne načine, predvsem pa občuti.
Včeraj sem v naši knjigarni videla to škatlo, ki vsebuje knjigico z razlagami in opisi angelov ter karte. Je pa kar drago 37 EUR.

tudi jaz sem enkrat šla na njeno angelsko delavnico. zanimivo spoznanje. vem, da so angeli med nami (nekdo jih lahko preprosto imenuje energije)... vem da jih ljudje znamo začutiti, če to hočemo in si prisluhnemo. čepram vem, da so angeli z mano in da mi ogromno pomagajo, čeprav jih niti ne vidim, niti ne slišim, niti vonjam ali kaj podobnega. prepričana pa sem, da so tisti udeleženci, ki so najbolj na glas govorili kako "zaznavajo" angelsko bližino in tako "živo" opisovali, kar malce natolcevali. meni so bili kar hecni.
Marjetka pa je fantastična ženska, dobra učiteljica. na splošno pa nisem pristaš "množičnih" duhovnih srečanj ali delavnic. človeški ego je preveč prisoten in se ne počutim dobro na njih. sem pa se njenega srečanja udeležila 2 x: 1x njene delavnice in 1x njene predstavitve njene knjige koncem leta 2005. kljub nabiti dvorani, kjer so se prepletale angelske energije in nizke energije človeškega ega, so mi angeli uspeli poslati sporočilo. v tistem času sem bila psihično na dnu... želela sem si spremembe... ob koncu prireditve so me izžrebali in v dar sem prejela angelski koledar - rokovnik za leto 2006. najprej nisem razumela sporočila. tudi tukaj so mi angeli uspeli pojasniti sporočilo. neka ženska ob meni mi je zašepnila: "na zelo lep način so vam povedali, da vas čaka lepo leto 2006." in res je bilo. v drugi polovici leta sem menjala službo, se vrnila domov in zdaj mi z njihovo pomočjo gre še samo navzgor. čeprav priznam, da se še vedno učim tudi skozi kakšne "trše" lekcije, ampak če jih ne bi bilo, bi lahko rekla, da imam kičasto življenje  ;) :D

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #49 on: October 24, 2007, 10:19:32 PM »
Imam predlog;

Se počutim kot v gimnaziji, ko sem bila predsednik razreda, pa še to po mojem bolj zato, ker so bili ostali preleni za kaj delat, tako da ni bilo prav veliko kandidatov, ha ha  :D

Nič ni slučajno, nensi. Že mora bit kakšen vzrok, da se znajdeš ob pravem času na pravem mestu. :D

Bravo, ena nič zate Regina, vidim da smo lekcijo o vzrokih uspešno obvladali.  ;D

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #50 on: October 24, 2007, 10:27:36 PM »
Imam predlog;

Bravo, ena nič zate Regina, vidim da smo lekcijo o vzrokih uspešno obvladali.  ;D

Itak. Pri vzrokih se nam nikoli ne zatakne. :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Princes

• Mojster
« Reply #51 on: October 25, 2007, 05:38:30 AM »

tudi jaz sem enkrat šla na njeno angelsko delavnico. zanimivo spoznanje. vem, da so angeli med nami (nekdo jih lahko preprosto imenuje energije)... vem da jih ljudje znamo začutiti, če to hočemo in si prisluhnemo. čepram vem, da so angeli z mano in da mi ogromno pomagajo, čeprav jih niti ne vidim, niti ne slišim, niti vonjam ali kaj podobnega. prepričana pa sem, da so tisti udeleženci, ki so najbolj na glas govorili kako "zaznavajo" angelsko bližino in tako "živo" opisovali, kar malce natolcevali. meni so bili kar hecni.
Marjetka pa je fantastična ženska, dobra učiteljica. na splošno pa nisem pristaš "množičnih" duhovnih srečanj ali delavnic. človeški ego je preveč prisoten in se ne počutim dobro na njih. sem pa se njenega srečanja udeležila 2 x: 1x njene delavnice in 1x njene predstavitve njene knjige koncem leta 2005. kljub nabiti dvorani, kjer so se prepletale angelske energije in nizke energije človeškega ega, so mi angeli uspeli poslati sporočilo. v tistem času sem bila psihično na dnu... želela sem si spremembe... ob koncu prireditve so me izžrebali in v dar sem prejela angelski koledar - rokovnik za leto 2006. najprej nisem razumela sporočila. tudi tukaj so mi angeli uspeli pojasniti sporočilo. neka ženska ob meni mi je zašepnila: "na zelo lep način so vam povedali, da vas čaka lepo leto 2006." in res je bilo. v drugi polovici leta sem menjala službo, se vrnila domov in zdaj mi z njihovo pomočjo gre še samo navzgor. čeprav priznam, da se še vedno učim tudi skozi kakšne "trše" lekcije, ampak če jih ne bi bilo, bi lahko rekla, da imam kičasto življenje  ;) :D

Zelo lepo napisano.
Povedati moram, da je to delavnico vodila Kimberly Marooney in o njej sem govorila.
Marjete Novak ne poznam.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #52 on: October 31, 2007, 11:31:39 AM »
Angeli in otroci

Otroci v rani mladosti, preden se jim "zakladnica spomina" zapre zaradi Zemljinih težkih vibracij in začetka šolanja, ko se jih usmerja le v logično mišljenje, občutijo angele in vile in z njimi komunicirajo.

Desna stran možganov je naravno odprta za taka doživljanja. Na žalost se v šolskem sistemu poudarja bolj leva polovica, usmerja v logično mišljenje.

Zato skoraj vsi otroci med petim in desetim letom starosti izgubijo sposobnost komunikacije z angeli in ostalimi bitji.

Tudi starši nehote, v svoji skrbi za otroke, delamo ravno obratno od tega kar hočemo.
Če nas za otroke skrbi, ko mislimo na to, s tem otrokom pošiljamo težke, goste, negativne vibracije. S tem odpiramo pot bolezni, nevarnosti, negativnosti.

Otrokom moramo pošiljati pozitivne misli, ljubezen, svetlobo. Ob tem lahko tudi zaprosimo otrokovega angela varuha naj otroku pomaga, ga čuva, mu pošljemo pozitivne misli.
S tem ga obkrožimo z energijo zaščite in tudi angelu odpremo pot, da se mu bolj približa in lažje pomaga.

To lahko storimo tudi za druge osebe.

Ljubezen je energija, ki odpira srca, usmerjamo jo s pomočjo naših misli. Ko drugim ljudem pošiljamo misli ljubezni, s tem ustvarjamo mostove svetlobe, po katerih se nam angeli lažje približajo in pomagajo.

Izredno pomembno moč imajo naše misli, ki jih moramo skrbno nadzorovati in misliti res le tisto, kar želimo. Z vsako mislijo v svet, vesolje pošiljamo energijo, ki se nam vrača.
Če so naše misli negativne, s tem v naša življenja privabljamo negativne energije in dogodke.
Pozitivne misli pa se nam vračajo s pozitivnimi energijami.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #53 on: October 31, 2007, 12:48:20 PM »
Včeraj se mi je pripetilo posebno doživetje.  Najprej sem v avtu videl, da imam s tem tankom prevoženih  444 kilometrov, Zvečer sem pogledal za mail in med prispelimi priponkami odprem eno nakar vidim, da je v celoti namenjena angelskim sporočilom, ali nekaj takega. Tisti hip slišim sms, katerega pošiljatelj je bila ženska, ki brez dvoma verjame med drugim tudi v angele. Kajpak sem ji v nadalje poslal naprej priponko o angelih.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #54 on: October 31, 2007, 02:30:03 PM »
Vidiš Andres, odkar si kupil karte, te angeli spremljajo, pa mislim da si tudi verjetno bolj pozoren nanje kot prej.
Uživaj v njihovi družbi.  :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #55 on: October 31, 2007, 06:02:53 PM »
Tudi jaz sem se zagrela in se prijavila na delavnico, da moje karte ne bodo več samevale. ;D
www.sepet-sanj.com

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #56 on: October 31, 2007, 08:18:26 PM »
Tudi jaz sem se zagrela in se prijavila na delavnico, da moje karte ne bodo več samevale. ;D

Me veseli Regina, saj več ljudi ki se ubada z angeli pomeni več svetlobe v naših življenjih, na našem planetu in s tem hitrejši napredek cele populacije na višje nivoje zavesti.

Uživaj, pa boš kaj povedala kako je bilo.

Offline nensi

• Sple. Simbol
« Reply #57 on: October 31, 2007, 08:20:09 PM »
999

ko sem ti šla pisat odgovor Regina je bil moj ogled te teme 999 po vrsti.
Prava pot. Zate, zame... :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #58 on: October 31, 2007, 11:23:35 PM »
999

ko sem ti šla pisat odgovor Regina je bil moj ogled te teme 999 po vrsti.
Prava pot. Zate, zame... :)

Super, nensi. Verjamem, da sva obe na pravi poti. ;)
Kako in kaj pa poročam po 3. decembru.
« Last Edit: October 31, 2007, 11:25:17 PM by Regina »
www.sepet-sanj.com

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #59 on: November 01, 2007, 02:53:41 AM »
Tudi jaz opažam, da je Efemeritin post, v temi o Islandiji 88. po vrsti. Morda smo pa le bolj pozorni.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858