Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta
Devica
taja6:
--- Quote from: apemaya on October 11, 2007, 06:09:45 PM ---
Taja, si ti tudi taka bolj umetniska, se rada lepo oblacis....vsaj meni delujes taka zelo energicna, pozitivna, s srcem na dlani, zato te vcasih ljudje fajn prizadanejo. A sem dobila pravi obcutek preko ekrana??
:)
--- End quote ---
ja rada sem čista ( Devica ) in urejena ( Tehnica ), tudi energična, optimistična( ASC Lev, pa sonček v 1. hiši ) in pa humor, humor in še enkrat humor ;D glede prizadevanja bi pa rekla, da sem sama sebe večkrat prizadela ( pač samokritična, zahtevna Devica )kot pa so me drugi. Sem lahko srečna, da nekih težkih razočaranj, padcev niti nisem doživela. Srček na dlani pa bolj nosim šele zadnje leto in pol...prej sem ga v čisto tazadnjem žepu skrivala ;D
Tea:
--- Quote from: taja6 on October 12, 2007, 10:28:42 AM ---
--- Quote from: apemaya on October 11, 2007, 06:09:45 PM ---
Taja, si ti tudi taka bolj umetniska, se rada lepo oblacis....vsaj meni delujes taka zelo energicna, pozitivna, s srcem na dlani, zato te vcasih ljudje fajn prizadanejo. A sem dobila pravi obcutek preko ekrana??
:)
--- End quote ---
ja rada sem čista ( Devica ) in urejena ( Tehnica ), tudi energična, optimistična( ASC Lev, pa sonček v 1. hiši ) in pa humor, humor in še enkrat humor ;D glede prizadevanja bi pa rekla, da sem sama sebe večkrat prizadela ( pač samokritična, zahtevna Devica )kot pa so me drugi. Sem lahko srečna, da nekih težkih razočaranj, padcev niti nisem doživela. Srček na dlani pa bolj nosim šele zadnje leto in pol...prej sem ga v čisto tazadnjem žepu skrivala ;D
--- End quote ---
Navječji gorečneži in nasprotneži klicam in bacilom so vodnarji. In ti ga imaš v 6 hiši ;D :P
taja6:
Navječji gorečneži in nasprotneži klicam in bacilom so vodnarji. In ti ga imaš v 6 hiši ;D :P
Tea, tole bi te pa prosila za dodatno pojasnilo - a resnično to velja za vodnarje :D
Jaz ga imam v 6. hiši - sama sem zelo občutljiva na to, da je človek s katerim komuniciram, sodelujem...čist in urejen ( to , da ni barvno usklajen in urejen, še preživim ;D ). Ne prenašam pa raznoraznih vonjav :o in pa tisti že prvi občutek, da človek ni umit. To mi je pa odvratno. Kar se tiče pa higiene hrane, pijače, prostora..pa nimam težav...verjetno se imam za zahvaliti potovanjem, kjer sem deležna svakojakih situacij...ki so mi prav komične. Ne zahvalim se lahko sebi, ker sem to predelala do te mere, da me ne omejuje ( evo pa je udaril ASC Lev ven ;) ).
Mojzes:
--- Quote from: nensi on October 10, 2007, 04:10:05 PM --- "Vsaka pametna ženska spi le z enim moškim, z vsemi ostalimi je budna...."
--- End quote ---
;D
Čeprav sem predstavnik Ognja",vsebujem pa dva elementa Deviše Zemlje. Lahko bi, bom povedal, opisal tudi kaj o Devcah, ni mi tuje, je pa poučno trezno ;)
Če se Devici v layfu dogaja ogromno zabave, potem postane odvisna od tega in vedno zahteva od okolice zadoscenje, recimo, če pa nima materialne podobne podlage kot ostali, se nima s kom primerjati, potem pa izbere lakho kar nekaj poti,kjer se bo izrazila. Se predala samostanskemu, samosvojemu ,samotnemu layfu, se predala drugim drobnjakarskim uzitkom samo,da bo blestela v svoji lepotni" navdahnjenosti. Spoznala bo veliko škorpijonov, ovnov in vodnega" materiala.Ne sme se uriti v kritizerstvu in pikolovstvu :( Neguje naj si napredne"zivce in skrbi za svojo napredno lekarno ..
..
Tea:
--- Quote from: taja6 on October 12, 2007, 05:44:28 PM ---
Tea, tole bi te pa prosila za dodatno pojasnilo - a resnično to velja za vodnarje :D
Jaz ga imam v 6. hiši - sama sem zelo občutljiva na to, da je človek s katerim komuniciram, sodelujem...čist in urejen ( to , da ni barvno usklajen in urejen, še preživim ;D ). Ne prenašam pa raznoraznih vonjav :o in pa tisti že prvi občutek, da človek ni umit. To mi je pa odvratno. Kar se tiče pa higiene hrane, pijače, prostora..pa nimam težav...verjetno se imam za zahvaliti potovanjem, kjer sem deležna svakojakih situacij...ki so mi prav komične. Ne zahvalim se lahko sebi, ker sem to predelala do te mere, da me ne omejuje ( evo pa je udaril ASC Lev ven ;) ).
--- End quote ---
Sem prepričana, da zobne ščetke ne bi delila z nikomer ;D Še poljubljaš se težko, če niso zobki umiti ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version