Astrologija-zvezde so nad nami > Natalna Karta

Devica

<< < (5/24) > >>

Tea:

--- Quote from: Mojzes on October 16, 2007, 08:20:27 PM ---
--- Quote from: nensi on October 10, 2007, 04:10:05 PM --- "Vsaka pametna ženska spi le z enim moškim, z vsemi ostalimi je budna...."
--- End quote ---
  ;D
Čeprav sem predstavnik Ognja",vsebujem pa dva elementa Deviše Zemlje. Lahko bi, bom povedal, opisal tudi kaj o Devcah, ni mi tuje, je pa poučno trezno ;)
Če se Devici v layfu dogaja ogromno zabave, potem postane odvisna od tega in vedno zahteva od okolice zadoscenje, recimo, če pa nima materialne podobne podlage kot ostali, se nima s kom primerjati, potem pa izbere lakho kar nekaj poti,kjer se bo izrazila. Se predala samostanskemu, samosvojemu ,samotnemu layfu, se predala drugim drobnjakarskim uzitkom samo,da bo blestela v svoji lepotni" navdahnjenosti. Spoznala bo veliko škorpijonov, ovnov in vodnega" materiala.Ne sme se uriti v kritizerstvu in pikolovstvu :( Neguje naj si napredne"zivce in skrbi za svojo napredno lekarno ..
..

--- End quote ---

Fajn razmišljanje o Devici. Res je tako. Je pa tudi res, da težko prevladuje samo ena karakteristika .... razen če karta ne kaže na izrazito povdarjeno eno zadevo.

Mojzes:
Devica, Merkurjeva vedozeljna stranka ;D
zemja z zrakom, frufru poezija 8)

Azra:
Super znamenje. Skoda samo, da vec ljudi ne poznam pod tem znakom. Tiste, ki pa - pa so fantastic.  :-*

Andres:
Jaz sem opazil eno skupno lastnost pri Devicah.  Izredno malo je takšnih, ki svoj znak predstavljajo dobesedno. ;D

Je pa res, da Device v sebi skrivajo velik potencial, ki jim ga nikoli nebi pripisal. Če pod lučjo govorijo eno, so v temi pripravljene storiti vse tisto kar niti ne sodi v dobesedni pomen njihovega znaka. :) In če grem dalje. Device so me vedno znova presenečale tudi v smislu, ko lahko  brez razloga naenkrat precvikajo vsak stik.

Andres

Tea:
Jaz se z Devicam načelno lahko razumem, konec koncev padejo v sekstil na mojega Škorpijona.  ;D

Ponavadi pa imam več opravka s takimi ki imajo AS devica in luno v devici, manj pa tiste s soncem v Devici.  ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version