Author Topic: Tehtnica  (Read 40805 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Tehtnica
« Reply #75 on: June 16, 2010, 07:47:41 AM »
Meni je zgleda potem res usojeno ga srečat nekje v povezavi z delom, kariero, šolo. Vladarja 5 in 7 hiše imam oba v 9 hiši  ;D
samo 5 hišo imam pa v biku 7 pa v raku. zadnje čase si res ogledujem enega iz prvega nadstropja  :D :P

sama imam tudi sovladarja 5. hiše v 9. hiši ( tujina ), vladarja 5. in 7. hiše pa sta oba v 2. hiški  ::)

ja sej jst mam malo morje planetov v 9. hiši, same osebne  :o
mogoče me tudi zato vsi vedno povezujejo s tujino in tujci  ;D hm... mogoče se pa kakšnega britanca res ne bi branla  :D
9ZK 674

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #76 on: June 16, 2010, 08:07:21 AM »
Meni je zgleda potem res usojeno ga srečat nekje v povezavi z delom, kariero, šolo. Vladarja 5 in 7 hiše imam oba v 9 hiši  ;D
samo 5 hišo imam pa v biku 7 pa v raku. zadnje čase si res ogledujem enega iz prvega nadstropja  :D :P

sama imam tudi sovladarja 5. hiše v 9. hiši ( tujina ), vladarja 5. in 7. hiše pa sta oba v 2. hiški  ::)

ja sej jst mam malo morje planetov v 9. hiši, same osebne  :o
mogoče me tudi zato vsi vedno povezujejo s tujino in tujci  ;D hm... mogoče se pa kakšnega britanca res ne bi branla  :D

eee si pa našla narod   :o ;D

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #77 on: June 16, 2010, 08:11:10 AM »
Ziher ji je Robbie Williams všeč  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #78 on: June 16, 2010, 08:20:45 AM »

hehe, kot pevec je res dober, drugače sem pa vedno bila bolj na ta svetli strani  :P hm... svetle, prodirajoče učke, svetli laski, če pa zraven paše še britanski naglas, oziroma še boljše irski, sem pa čist stopljena... ne vem, zakaj me tok privlači otok  ::)

oh joj, mogoče pa ne bi blo slabo si zmanifestirat kakega irca ali britanca, se bomo po svetu širili slovenski thetkarji  :D
9ZK 674

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #79 on: June 16, 2010, 08:44:23 AM »

hehe, kot pevec je res dober, drugače sem pa vedno bila bolj na ta svetli strani  :P hm... svetle, prodirajoče učke, svetli laski, če pa zraven paše še britanski naglas, oziroma še boljše irski, sem pa čist stopljena... ne vem, zakaj me tok privlači otok  ::)

oh joj, mogoče pa ne bi blo slabo si zmanifestirat kakega irca ali britanca, se bomo po svetu širili slovenski thetkarji  :D

kakšen Jude Law bi ti  verjetno ustrezal  ;)

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #80 on: June 16, 2010, 08:48:16 AM »
Heh tale tehnika samo s  :te ne bo držala. Pri meni se v  :te začne 4., potemtakem, bi morala mojega spoznati kar doma :D ;D  :Ve pa v 8. v :ri tukaj pa sploh ne vidim kako bi jo z mojim povezala.
Bolj drži 7. :vo - nenavadna veza, spoznala sva se preko prijateljev (pravzaprav sva bila prej dolgo prijatelja), vladar gre v 4. v :Sk ...
Itak pa pri sebi in svojih mulcih ne vidim ničesar. Tudi najbolj očitnih zadev ne ::)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #81 on: June 16, 2010, 08:58:02 AM »
tejka ti imaš  :te v večjem delu tretje hiše in malo v četrti. Lahko bi rekla, da si ga spoznala na nek način preko tvojih bližnjih, v bližini doma  :) Mogoče ne vem.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #82 on: June 16, 2010, 08:58:48 AM »
Joj jude! Ob njem se pa res cist stopim...
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #83 on: June 16, 2010, 09:00:10 AM »
Joj jude! Ob njem se pa res cist stopim...

;D ja sej ni slab ta fante

Moja astro karta

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #84 on: June 16, 2010, 09:03:29 AM »
tejka ti imaš  :te v večjem delu tretje hiše in malo v četrti. Lahko bi rekla, da si ga spoznala na nek način preko tvojih bližnjih, v bližini doma  :) Mogoče ne vem.

Hmmmm ja to pa bi šlo čez ja. Sploh glede na velikost Ljubljane in relativnost bližine kar se tega tiče :D

Samo kako pa potem gledajo potencialnega 2., 3., 4, moža?  :st:vo:ov ??? Ker ravno gledam kolegici, ki čaka na 4. ;D tako za foro, da počekiram za nazaj tiste 3 ;)
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #85 on: June 16, 2010, 09:04:24 AM »
Da pride kak tak mimo, pa da je se bl nezne sorte, je mal glasbenika in ima zelo rad seks, se kar gor preselim hahaha
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #86 on: June 16, 2010, 09:07:49 AM »
4 tega  :o VAU, Liz Taylor wanna be  ;D Pojma nimam kako gledaš za ostale. ampak recimo moj primer, prvega tipa sem spoznala v srednji šoli,  :te v peti hiši, ostale povsod na nekih zabavah, druženjih, z venero v dvanajsti je to bila vedno neka skrivna afera.
No moj mož s  :te v peti hiši je pa označen kot nekdo, ki živi za svoje hobije, uživa v zabavah itd.

tako da se ista postavitev lahko čisto drugače izrazi pomoje.

Moja astro karta

Offline Lovely

• Novinec
  • *
« Reply #87 on: June 16, 2010, 09:13:42 AM »

Tehtnice so čist luštne. Imam pa eno, ki mi je blizu in mi je ena stvar ampak čist čudna. Enkrat je pač zadela z enim malim darilcem zame, rampak res absolutno zadela. In od takrat že 5 let dobivam za vsa nova leta, za vse rojstne dneve, za vse kjer se obdarujemo to eno in isto stvar  :-\ Pa saj ni fora v darilu ampak v trudu morda najti še kaj s čimer bi me razveselila? Jaz se drugače ful rada potrudim - če to pomeni vzeti si pol ure, da osebi nekaj narišeš, napišeš - meni je darilo, da si vzamem čas za osebo in premislim kaj bi jo utegnilo razveseliti... Odločanje - problem... Jaz bikica - nestrpna!!!!!!!!!!!
Lovely

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #88 on: June 16, 2010, 10:37:15 AM »
ma evo jst sm se odločla kar da bom moža spoznala da enem potovanju v tujini po možnosti, lahko tudi kaj službeno. al pa bova kr oba nekje službeno pristala, loh tut kak duhovni seminar   :D

tale  :te v deseti in  :Ve v 9. temu pomoje ne bi oporekala  ;)
9ZK 674

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #89 on: June 16, 2010, 11:01:04 AM »
4 tega  :o VAU, Liz Taylor wanna be  ;D Pojma nimam kako gledaš za ostale. ampak recimo moj primer, prvega tipa sem spoznala v srednji šoli,  :te v peti hiši, ostale povsod na nekih zabavah, druženjih, z venero v dvanajsti je to bila vedno neka skrivna afera.
No moj mož s  :te v peti hiši je pa označen kot nekdo, ki živi za svoje hobije, uživa v zabavah itd.

tako da se ista postavitev lahko čisto drugače izrazi pomoje.

tudi jaz imam venero v 12. hiši, pa nikoli nisem imela skrivne zveze ali zveze z vezanim moškim; verjetno mi kaj drugega prevlada... venera je v levu na levji stopinji in si ne bi dovolila, da bi bila druga violina niti ne bi cenila ter spoštovala moškega, ki ni iskren, ki vara  ::) Sama sem imela vedno čiste odnose - ko odnos končaš, predelaš, razčistiš in si šele potem pripravljen na nov odnos. Vem pa, da ni vedno tako - da so situacija takšne in drugačne in tudi ljudje smo različnih pogledov, potreb...

venera v 12. hiši naj bi tudi pomenila romantični pogled na ljubezen ( sanjarjenje, idealiziranje ) in  da težje najdeš tisto " ta pravo ljubezen ",dlje časa traja, saj je 12. hiša tudi hiša karme. To pa bo držalo zame  ::)
« Last Edit: June 16, 2010, 11:04:28 AM by taja6 »