4 tega
VAU, Liz Taylor wanna be
Pojma nimam kako gledaš za ostale. ampak recimo moj primer, prvega tipa sem spoznala v srednji šoli,
v peti hiši, ostale povsod na nekih zabavah, druženjih, z venero v dvanajsti je to bila vedno neka skrivna afera.
No moj mož s
v peti hiši je pa označen kot nekdo, ki živi za svoje hobije, uživa v zabavah itd.
tako da se ista postavitev lahko čisto drugače izrazi pomoje.
tudi jaz imam venero v 12. hiši, pa nikoli nisem imela skrivne zveze ali zveze z vezanim moškim; verjetno mi kaj drugega prevlada... venera je v levu na levji stopinji in si ne bi dovolila, da bi bila druga violina niti ne bi cenila ter spoštovala moškega, ki ni iskren, ki vara

Sama sem imela vedno čiste odnose - ko odnos končaš, predelaš, razčistiš in si šele potem pripravljen na nov odnos. Vem pa, da ni vedno tako - da so situacija takšne in drugačne in tudi ljudje smo različnih pogledov, potreb...
venera v 12. hiši naj bi tudi pomenila romantični pogled na ljubezen ( sanjarjenje, idealiziranje ) in da težje najdeš tisto " ta pravo ljubezen ",dlje časa traja, saj je 12. hiša tudi hiša karme. To pa bo držalo zame