Author Topic: kavina usedlina  (Read 117680 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: kavina usedlina
« Reply #135 on: May 24, 2007, 12:37:53 AM »
JOJJJJ!!!! :o Prepozno sem videl tvojo objavo! <Upam, da nisi zdaj jezen name, ko sem ti jo razložil! Upam, da res ne :)
Ajd, brez zamere!! ;)

Ma ja. Ni problema. Hvala za tvojo požrtvovalnost na forumu, saj se da videti, da to gledanje opravljaš z vnemo.
Sicer je pa tvoja napoved kot vidim kar točna, kljub temu, da je šalica od takrat že več desetkrat umita.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #136 on: May 24, 2007, 05:42:31 AM »
Oj Patrik, tole pa je presenečenje.

Hvala za tvoje sodelovanje  ;D
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #137 on: May 24, 2007, 07:27:21 AM »
Joj jaz pa kave ne pijem, smrk  :'(
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #138 on: May 24, 2007, 08:06:14 AM »
Hvala Patrik za opozorilo, seveda bomo poskrbeli za preventivo, kolikor se da....če mi je pa kaj namenjeno....ne morem nič ;)Saj bo vse v redu! ;D

Lepo se imej in hvala ti,

Taja

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #139 on: May 24, 2007, 08:45:19 AM »
Ooo Patrik, si se le opogumil in zajadral v naše forumske vode? Dobrodošel, seveda! Kot vidim, si raztural. ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Patrik

• Guest
« Reply #140 on: May 24, 2007, 09:51:31 AM »
 Hvala, Regina. Za dobrodošlico in seveda tudi vsem ostalim! :) Vesel, da skupaj z vami delim znanje! :) :)

Patrik

• Guest
« Reply #141 on: May 24, 2007, 09:54:02 AM »

O, hej Taja6! Kak kaj? Upam, da te tisto nena tak fejst skrbi! Saj ni tako hudo. Res! ;) ;) Boljše preventiva, kot kurativa! ;)
Ampak poglej, res se lepo vidi, tam poleg glave... take kosti.... Tak, da je to le opozorilo! ;) lp

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #142 on: May 24, 2007, 01:49:26 PM »
Patrik,

hvala ti za skrb ;) nič se ne sekiram - veš sem glede tega previden človek ( navsezadnje sem Devica po horoskopu in naša domena je tudi (pretirana )skrb za zdravje ;) :D), drugače pa  sem hkrati grozna avanturistka...pripravim se prej , potem pa grem na vse ali nič ;) :D se bom tako posprejala, da bo Amazonka ovenela ;D

Če pa bo kaj, pa računam na tvoj obisk v bolnišnici  ;D

čao, čao

Taja

Patrik

• Guest
« Reply #143 on: May 24, 2007, 07:53:55 PM »

Ku, ku, kje ste folk!!!!!!! ;D

Taja, vidim, da ste device zelo, zelo samozavestne in previdne! :) Res, moram priznati! No, upam, da ne bo šprej do sem dišal :)
[/quote]
« Last Edit: May 24, 2007, 07:55:44 PM by Patrik »

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #144 on: May 24, 2007, 08:30:58 PM »
Tu smo tu, Patrik... še tuš pade, pa se posvetimo forumu.  ;D Kaj si pa ti za eno znamenje...se mi zdi namreč zanimivo, da se mlad dečko, kot si ti zanima in celo ukvarja z kavno usedlino ;) :D Te zanima kaj astrologija?

Taja

Patrik

• Guest
« Reply #145 on: May 24, 2007, 08:39:11 PM »
Živjo in lep pozdrav s prelepe Štajerske. No, sem oven! :) Veš, mene to nikoli ni tako zanimalo, a potem sem bil pri eni starejši gospe, ki gleda s kave. Pogledala mi je, trofla, in me navdušila ;) In pogledal sem v šalčko in vse videl ;D Pol pa se je počasi začelo razvijat. To je blo pri 15 letih. :) Astrologija me že zanima, a ne vem kaj dosti od nje...Vem ,da so v natalni karti aspekti, lege planetov, konjunkcije...., a mi še nobeden ni razložo :) Te pa se stuširaj pa se kaj čujemo.... ;)

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #146 on: May 24, 2007, 09:02:44 PM »
Glede gledanja v kavino usedlino sem se sama seznanila, ko sem v Lj. študirala, sem spoznala dekle - po rodu Črnogorko in njeno familijo ( ženske v tej družini so bile prave čarovnice, ki so pridno " manđijale" kot so same rekle ) in te so me učile. Pa vklopiš intuicijo in rezultati so tu :D

Astrologija je fantastična veda, če si kaj bral pod astrološko rubriko - si verjetno že dobil vtis, feeling, kaj in kje ti lahko pomaga. Prilepi si karto v podpis, če boš hotel sodelovati tudi pri astro debatah ;)

Taja

Patrik

• Guest
« Reply #147 on: May 24, 2007, 09:08:15 PM »

Morava oba priznati, da je gledanje v kavo izredno zanimiva veda, ne? ;) Kull, te pa si se, kot vidim res fajn naučila. Aha, zadnjič sem slučajno videl prispevek, ko so spraševali, kaj pomenijo jadranici. V bistvu kažeta na lepo, mirno potovanje. Preden si dam delat karto, se še bom prej pozanimal, kak in kaj! ;) In drgač? Se ti tudi gledaš podstavek in preteklost ... iz kave? ;)

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #148 on: May 24, 2007, 09:24:43 PM »
Ja, običajno si vsakič ko spijem kavo obrnem in na hitro pogledam slikco, razen če je kaj vnebovpijočega, se malce bolj posvetim sliki. Podstavka pa ne gledam. Sicer pa, saj veš pri sebi si subjektiven - najbolj točen si v bistvu pri osebah, katere absolutno ne poznaš in nič ne veš o njih. Takšne so moje izkušnje ;)

Patrik

• Guest
« Reply #149 on: May 24, 2007, 09:32:10 PM »

Absolutno. To je res, saj ji lahko te mirno poveš, kaj vidiš, ne da bi vedel njeno ozadje. Pri poznanih pa lahko full črpaš znanje iz že znanega :(Ne maram tega. Raje vidim osebo, ki pride prvič k meni. Večji učinek in "magičnost" :)
Probaj si pogledat podstvek, saj isto napove bodočnost. Vedno pa se izriše ali celi obroč na podstavku ali pa delni. Celi obroč pomeni, da se želja izpolni, če pa ne pa odvisno.- če je pol obroča, se želja izpolni deloma i.p.