Author Topic: kavina usedlina  (Read 120565 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
Re: kavina usedlina
« Reply #90 on: March 07, 2007, 10:31:30 PM »
pravijo, da je kavna usedlina dobro gnojilo za roze. zato raje zlij v kaksno loncnico  8)

Ma ja. Mi vse rože pocrkajo.   Boš ti prišla presajati?

Andres

Ne vem ce sem pravi naslov za to  ;D po natalni karti naj bi bila dobra vrtnarka, a se te zilice nisem odkrila.
Andres, pocakaj se nekaj let, da me prime zelja  ;)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #91 on: March 07, 2007, 10:40:17 PM »
No prav. Do takrat bo že nekajkrat treba rože presadit.  Računal bom nate čez nekaj let. Morda pa za letošnje presaditev svoje roke ponudi kakšna druga. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #92 on: March 07, 2007, 10:44:32 PM »
Lahko bi dal razpis za novo delovno mesto oz dodatno. Mislim, da je Tarot vrtnar (?) Vsekakor bi mu pomoc prav prisla, kaksna asistentka. Pomlad prihaja in s tem nove sadike  ;) Zdaj sem ze off topic  :-X
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #93 on: March 07, 2007, 10:47:39 PM »
Za dekoracijo okrog hotela sem bolj švoh. Lahko se pa dogovoriš s Tar Marom, če on rabi kakšno asistentko. Nenazadnje bi bilo tudi pošteno, da preideš iz mesta čistilke na drugo delovno mesto, na vrtnarjevo asistentko torej.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #94 on: March 07, 2007, 11:06:20 PM »
Veselil bi me napredek. Moram napisati prosnjo G. Tarotu, jutri.
Sedaj pa grem spat.
Lep vecer se naprej  :)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #95 on: March 07, 2007, 11:29:01 PM »
Pozdravljeni!

Po dolgem casu sem si nekaj dni nazaj pogledala v skodelico ...
Videla sem 3 lepe jadrnice. Zanima me kaj bi to pomenilo. Bile so na vrhu skodelice. Imela so bela jadra in prav videlo se je morje. Res je bilo lepo. Upam, da ima poz pomen... Mojstri, bi vas prosila za komentar  8)
lp

Takega mojstra pa ni, ki bi po opisovanju gledal v kavo. ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Azra

• Spl. simbol
« Reply #96 on: March 11, 2007, 09:19:48 PM »
A za jadrnice pa nihce ne ve  :-\

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #97 on: April 18, 2007, 06:21:26 AM »
Semle se že dolgo nisem oglasil. Barmanka mi je kavo danes natočila in potem sem malo skodelico obračal.  Pravaprav brez veze, kasneje pa sem opazil, da sta se izrisala dva ptiča kar se vidi na prvi sliki.  No, povod tega je bil tudi ta, da je obrnila skodelico tudi barmanka, kar se vidi v usedlini na spodnji sliki.

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #98 on: April 18, 2007, 10:22:45 AM »
Dajmo počakat, če bo taja6 sprejela izziv.
Jaz preveč poznam vajino ozadje, pa mislim, da bi to preveč vplivalo na razlago.

Torej taja6, javi se.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #99 on: April 18, 2007, 11:58:21 AM »
Iz skodelic na žalost ni kaj dosti videt, ker sta malce premalo " pomučkala" po dnu, kar je treba storiti, da malce več zoca ven steče in se izriše močnejša. izrazitejša slika. Bom pa povedala, kaj vidim in sicer :

V prvi skodelici sta se res izrazito močno čez celotno skodelico izrisala ptiča in sicer levi je nekakšna ujeda, kar simbolizira denar, desni pa novico - pozitivno. Vidi se, da imata kljune združene oz. eden se nadaljuje v drugega, zato bi lahko sklepala, da boš prejel dobro novico, informacijo iz katere boš lahko prepoznal novo priložnost za dodatni zaslužek ( večji!) - za nov zaslužek, dodatni zaslužek... Bo pa na nek način s tem povezan prijatelj/-ica - ali ti bo predal novico ali pri samem zaslužku. :D

Druga skodelica pa kaže dva človeka v zelo žustri, vroči debati, kjer bo barmanka prevzela " moško" pozicijo in bo moškemu, ki bo v tem razgovoru nežen, občutljiv, ranljiv ( vleče nakaj nerazrešenega iz preteklosti ) , ona pa mu bo nekaj zelo vročekrvno razlagala, dopovedovala, celo žugala. Nad moškim je izrisano število 3, nad njo število 7. In nato se je še izrisala daljša pot, ki bo "premočrtna" - ne v smislu spontanega potovanja, ampak pot direktno do cilja - mogoče obisk? na koncu te poti je namreč oseba, ki je po ASC ali ima Sonce v rogatem znamenju. :D

Toliko sem uspela videti, lepo se imejta in še kofetkajta ;) :D

Taja
« Last Edit: April 18, 2007, 12:00:04 PM by taja6 »

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #100 on: April 18, 2007, 03:21:15 PM »
Hvala za razčlembo Taja6.  Moram priznati, da sem šalico vrtel kar brez veze in že ko sem jo hotel pomiti sva s kelnarco Heleno videla, da sta notri dva ptiča in pa na drugi strani nekakšen indijanski totem. Temu je sledilo, da je obrnila tudi ona.

Slike so rajši kot ne slabe, saj je bilo relativno težko ujeti fokus, zato pa jih je toliko več na Putfile.

Morda pa tisto z vrano in vrabcem kot si se v drugem pomenu besede izrazila in pa tisto o težkih pogovorih le le drži. :)  Beseda, da z barmanko ob dveh ponoči tankava kavo pove dovolj. Torej ne manjka niti pogovorov.

Še enkrat hvala.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #101 on: April 18, 2007, 04:42:51 PM »
Torej Andres, ti nežna dušica -  pazi se Helence, ko ti bo žugala ;) ;D

LP, Taja :D

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #102 on: April 18, 2007, 07:25:12 PM »
Ah, žuga vsaka. Vse je odvisno kako dolge nohte ima. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #103 on: April 28, 2007, 04:21:05 PM »
Regina,

spet se malo oglašam v tej rubriki. Najprej naj ti podam nekaj komentarjev glede dogajanj, katere si predvidela iz moje skodelice nekje sredi decembra lanskega leta ( če se ne motim je na forumovi strani 6 ).  Kot si napisala, preteklost me ne bo več dolgo spremljala - še me spremlja le v tolikšni meri oz. obliki, kolikor je dogajanje v bližnji preteklosti sprožilo spremembe v moji osebnosti, moji razmišljanjih, čustvih, željah, življ. ciljih. Že kar nekaj mesecev pa ne več v smislu, da bi si želela v svoje življenje vrniti nazaj, tisto kar sem izgubila in tisto, zaradi česar sem takrat še močno trpela.  Kar je čisto normalno....da se spreminujamo na bolje, da se učimo iz izkušenj, da gremo naprej in ne jokamo za preteklim, odsluženim...da potegnemo iz še tako " slabe" izkušnje najbolje, in gremo dalje bolj modri. Predvsem pa odprti.

Je tudi res, da sem se kar malo umaknila - sicer sem navezala mnogo novih stikov, veliko hodim v naravo, se družim - nimam pa nekakšne potrebe po zabavi v istem smislu kot nekoč ( zvečer ven, na koncerte, plesat ) - tu res vlada nekakšno zatišje.

Napisala si mi še, da bo prišlo v prvi četrtini leta do pogovora ( med bivšim in mano ) in naj se mu niti ne skušam izogniti. Res nisva bila skoraj par mesecev v kontaktih in sem sama bila prepričana, da ne bom telefon. slušalke niti dvignila, če bo poklical - sem to čisto brez razmišljanja storila, ko je prišlo do omenjenega klica.. Torej do pogovora je prišlo, sicer ne v smislu kakršnega koli razčiščevanja - je bilo bolj tipanje z njegove strani in bolj uradni razgovor z moje. Kaj se bo naprej v naslednjih mesecih dogajalo, ti še sporočim, saj verjamem, da je feed back zaželjen, če nekaj počnemo, se učimo ipd...

Ti pa sedaj ponovno  pošiljam slike skodelice, katero sem obrnila danes, če si pri volji, da jo malo pogledaš in pokomentiraš. Sem jo pridno pila z levo  nezavedno roko in upam, da se da iz nje kaj videti. Hvala Regina in uživaj v teh sončnih prazničnih dnevih! :D

Taja

p.s. ampak prva skodelica, katero si mi pokomentirala, ko še sploh nisi vedela, kaj se je pri meni dogajalo - sem šla spet prebirati, kar si napisala - takšen zadetek v polno :o bolj natančno ne bi mogla opisati dogajanja in mojih občutkov. Res Regina ;) :D
http://shrani.si/files/rocajlevoz689.jpg
http://shrani.si/files/rocajdesnoz68c.jpg
http://shrani.si/files/rocajspodaz68f.jpg
http://shrani.si/files/rocajzgoraz68h.jpg

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #104 on: May 02, 2007, 12:41:42 AM »
 :D :D :D