Author Topic: kavina usedlina  (Read 117789 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: kavina usedlina
« Reply #75 on: December 17, 2006, 09:14:45 PM »
V redu bo, taja. Važno mi je, da vidim, kje je ročaj skodelice, za vpogled v prihodnost pa bo malo težje. Sama namreč raziskujem en drugačen način, kot ga imaš ti in sicer skodelico za časovna obdobja in povezavo s posamezni področji razdelim na 12 delov.  Ta vpogled pa mi zadostuje bolj za trenutno stanje, počutje, razmišljanje..., manj pa za povezovanje s prihodnostjo.

Če začnem pri spodnjem delu skodelice, bi rekla, da si po naravi zelo živahna, komunikativna in pozitivno naravnana oseba. To poudarjam v glavnem zaradi tega, ker je "pod" teboj ena velika življenjska preizkušnja, ki bi te lahko precej pobila in ti postavila življenje na glavo, pa ti ni. Več o tem ne bi rekla, ker mi manjka 11 delov, je pa videti, da si jo v glavnem premagala. V glavnem pravim zato, ker za seboj vlečeš še eno veliko užaljenost. Ta verjetno izhaja iz preobrata, ki ga nisi pričakovala, saj se je izkazalo, da so težave nastale takrat, ko si bila že popolnoma prepričana, da sta ti veselje in sreča v življenju že popolnoma zagotovljena. Ampak ker si po svoji naravi humanistka, si tudi dovolj močna, da si iz situacije potegnila le najboljše. Res se je pogled nase in in na svet okoli tebe precej spremenil, se je pa tudi tvoje življenje sprostilo. Ne samo, da se ti zdi, da so obveznosti veliko manj pomembne, ampak si v resnici našla spet čas zase.  V glavi imaš kup nekoč že zastavljenih in rahlo pozabljenih zamisli, pa tudi nove in velike projekte, ki bi ti lahko zagotovili veliko notranje zadovoljstvo.
Zaradi užaljenosti, ki jo vlečeš za seboj, bi lahko nastalo še nekaj nepredvidenih težav. Te bi se lahko pokazale v času kakšne osebne krizice ali pa v situaciji z neko moško osebo, v nekem pogovoru, polnem negativne strasti, ko se ostremu nesoglasju s samo seboj ali z njim ne boš mogla izognit.
Najlažje bi ti bilo, da se s temi silami čimprej soočiš, ponovno oceniš ta del svojega življenja in svojih potreb, ter tako z njimi dokončno razčistiš.

Upam, da sem dovolj nazorno prikazala tvoje trenutno počutje, če pa ni kaj jasno, pa kar vprašaj. ;)

Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #76 on: December 17, 2006, 10:34:35 PM »
Regina,

najlepše se ti zahvaljujem za tvoj vpogled in če sem nekaj sporočil nazaj na tem forumu prebrala tvoj stavek, da se še učiš, ti lahko mirne duše rečem, DA ŽE ZNAŠ!

Vse kar si napisala je ENA SAMA VELIKA IN POPOLNA RESNICA. ??? Tako točno in natančno si opisala mojo bližnjo preteklost in sedanjost, da sem naravnost šokirana. Pa v tvoje znanje nisem dvomia niti malo. Naj ti povem, da pridno delam na tej " užaljenosti", katero vlečem za seboj. Prvi šok sem že prebolela, jezo in žalost tudi, se pa zavedam dejstva, da sem nad razpletom situacije, prevsem pa nad moškim, katerega si omenila,  razočarana. Pridno delam na tem, da se ne ukvarjam s preteklostjo in sem vsak dan bolj obrnjena v prihodnost. HVALA, HVALA! :D

Ravno zaradi tega me bolj kot preteklost, zanima prihodnost, vsaj bližjnja. Zato ti bom hvaležna, če bi mi v naslednji dneh enkrat ponovno pogledala v šalco. Če si pripravljena, mi prosim sporoči. Na tvoji strani sem gledala in prebrala, da naj bi kavo pila z levo roko in nato trikrat v smeri urinega kazalca zasukala skodelico tako, da naj usedlina prekrije čimvečjo površino. Ali naj to tako storim?

Regina, obvladaš in res si me več kot prijetno presenetila, prosim pa, da mi sporočiš, če ti lahko pošljem še eno sliko ;D

Lahko noč, Taja

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #77 on: December 17, 2006, 11:03:09 PM »
Na tvoji strani sem gledala in prebrala, da naj bi kavo pila z levo roko in nato trikrat v smeri urinega kazalca zasukala skodelico tako, da naj usedlina prekrije čimvečjo površino. Ali naj to tako storim?

Me veseli, da si se našla v mojem odgovoru in hvala za spodbudo. Z veseljem ti razložim še kakšen vpogled, le tako naredi, kot si prebrala na moji strani. Vse z levo roko. Mogoče se sliši nenavadno in tudi nekoliko težko je piti kavo z levo roko, če nisi levičar, ampak meni se zdi, da se takšen postopek obrestuje. Desna roka je namreč povezana z zavednim, ko človek ve kaj dela, kaj hoče in kaj si želi, leva pa je povezana z nezavednim in v nobenem primeru ne more "odločat". Pač moja "deformacija" s sanjskega sveta ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #78 on: December 17, 2006, 11:13:19 PM »
Hvala Regina še enkrat in se bereva v naslednjih dneh. Lahko noč in lepe sanje ti želim :D

Taja

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #79 on: December 26, 2006, 03:12:43 PM »
Regina,

v upanju, da mi boš lahko iz skodelice, katere slike ti pošiljam tokrat, lahko kaj povedala za prihodnost, glede na to, da si mi tako natančno in resnično opisala bližnjo preteklost in sedanjost, ti ponovno pišem.

Seveda se nič ne mudi, ko bo čas in volja...ko boš nehala kuhati, jesti, ga žurati  ;);D in se ti bo dalo s tem ukvarjati. Drugače pa  VESELE PRAZNIKE IN SREČNO 2007 želim tebi in tvojih ljubim!
Taja :)

« Last Edit: December 26, 2006, 03:37:41 PM by taja6 »

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #80 on: December 26, 2006, 09:34:10 PM »
Hrana v teh dneh mi nikoli ni bila najbolj pomembna, pa se tudi tokrat nisem na veliko ukvarjala z lonci in bolj malo žurirala. Zato sem toliko bolj "lahka" in kar takoj pripravljena na izziv.  ;)

Na dnu skodelice se ti je izrisala silhueta, ki bi jo lahko opredelila kot sedanje stanje, tiče pa se tvojega trenutnega počutja in življenja v domačem okolju. Sicer je težko prepoznavna in v njej ne vidim nobenega jasnega lika, a bolj je pomembno to, da so njene linije mehke, brez nekih ostrih robov, kar pomeni, da si odprta in dovzetna za spremembe. Ker predstavlja sedanjost in bližnjo preteklost, ki sva jo že obdelale, je morda bolj pomembno to, da je s svojo zgoščeno obliko in težiščem obrnjena v prvo četrtino leta. Nasproti nje je namreč druga silhueta, ki ne potrjuje samo teh neprijetnih posledic preteklosti, ampak tudi vzpostavlja ravnotežje, kar pomeni, da te preteklost ne bo spremljala več dolgo. Morebitne težave, tekoče ali povezane z njo, boš rešila v prvih treh mesecih prihodnjega leta, poudarek pri reševanju pa je spet na nežni in zdravi, hkrati pa močni ženski naravi. Verjetno se bo prav v tem času zgodil tudi tisti pogovor, ki sem ga že omenila in najbolje bo, da se niti ne trudiš, da bi se mu izognila. Obdobje naslednjih šest mesecev bo, morda zaradi tega ali preprosto samo po sebi, nekoliko kritično, saj se ti bo zdelo, da se je čas ustavil, da stojiš na mestu, da na svoje življenje nimaš nobenega vpliva, lahko tudi, da se boš malce zaprla. Ne bo šlo samo za občutek, ampak bodo na tvoje življenje dejansko vplivale  neke elementarne sile, zunanje in tvoje lastne, pa tudi materalne, zaradi katerih boš sposobna zelo počasnega napredovanja, če ne celo nazadovanja. A gre za zate pomembno obdobje, ki ne predstavlja samo odskočne deske in začetek ugodnejšega ciklusa, po katerem se boš lahko v prihodnje ravnala, ampak te bo odmaknjenost v tem času nekako prisilila, da boš v samoti in v miru prisluhnila svoji intuiciji in prišla do globokih spoznanj. To bo tudi obdobje, ko bi lahko začela uresničevat tiste stare, že zastavljene načrte in interese. Iz varne razdalje te bo namreč ves čas spremljala ena zelo pomirjujoča oseba, verjetno ženskega spola, ki je  tudi sicer v tvojem življenju precej prisotna, zato je nikar ne spreglej, če boš potrebovala njeno pomoč in ji prisluhni. Lahko bi bila mama ali kakšna zelo dobra prijateljica.
Nekje od septembra naprej bi lahko tvoje življenje postalo bolj dinamično, pestrejše in zanimivejše. Ne samo, da se boš od preteklosti popolnoma odmaknila in z njo v celoti razčistila, ampak boš tudi ugotovila, da se giblješ v okolju, kjer je veliko pretiravanja, spletkarjenja, nepotrebnega vreščanja, hrupa za prazen nič, premalo pa varnosti in inteligence. Lahko bi šlo za poslovno področje, na katerega sicer ne boš imela vpliva, novo spoznanje pa te bo spodbudilo, da se boš začela zanimat za nove ljudi in nove stvari, in se udeleževala mnogih prijetnih srečanj. To bo zate prava duhovna hrana, ki te ne bo samo navdihovala, zabavala in sproščala, ampak bo obogatila tvoje duhovne vrednote, te spremenila navznoter in navzven. Proti koncu leta bi se ti lahko za trenutek obrnilo življenje na glavo. Spoznala boš moškega, v katerem ne boš videla samo  možnost, ampak tudi dejansko podlago za srečo v ljubezni. Ampak samo za trenutek, ker boš kmalu ugotovila, da bi se z njim ponovila le zgodovina.

Draga Taja!
Verjetno boš tole analizo težko komentirala, saj gre za celoletno obdobje, bom pa toliko bolj zadovoljna, če boš sproti poročala, kako se uresničuje. Na prvi pogled se ti tudi dogajanje verjetno ne bo zdelo obetavno in nič kaj spodbudno, a sama mislim, da gre za "čiščenje", ki je po preteklem razočaranju nujno.  Zato ti tudi jaz želim, da bi se leto dobro začelo in dobro zaključilo, in da bi v njem našla zelo trdno podlago za svojo osebno srečo.
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #81 on: December 26, 2006, 10:05:33 PM »
Regina,

najlepše se ti zahvaljujem za tvoje obširno razlago. V vsakem primeru ti bom sproti poročala, kaj se dogaja ;) :D

Hvala ti in imej se še naprej lepo! :D
Taja

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #82 on: December 27, 2006, 08:11:49 AM »
Tudi ti se imej lepo, taja ;)
www.sepet-sanj.com

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #83 on: January 20, 2007, 05:45:21 PM »
Tu smo pa malo zaspali. Bom moral skodelico čez petnajst minut okrog obrniti?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #84 on: January 21, 2007, 07:08:05 PM »
Si obrnil?
www.sepet-sanj.com

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #85 on: January 21, 2007, 07:24:11 PM »
Mogoče še ni nehal piti  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #86 on: January 21, 2007, 09:21:16 PM »
Če sem iskren mi niso bile slike všeč in tako sem vse pobrisal iz foto aparata in iz računalnika. Kavo sem ravnokar spil in tudi zoc sem že splaknil ven, tako da obrnem jutrijšnjo popoldansko. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #87 on: January 22, 2007, 12:31:31 AM »
pravijo, da je kavna usedlina dobro gnojilo za roze. zato raje zlij v kaksno loncnico  8)
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #88 on: March 07, 2007, 10:22:09 PM »
Pozdravljeni!

Po dolgem casu sem si nekaj dni nazaj pogledala v skodelico ...
Videla sem 3 lepe jadrnice. Zanima me kaj bi to pomenilo. Bile so na vrhu skodelice. Imela so bela jadra in prav videlo se je morje. Res je bilo lepo. Upam, da ima poz pomen... Mojstri, bi vas prosila za komentar  8)
lp
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #89 on: March 07, 2007, 10:23:58 PM »
pravijo, da je kavna usedlina dobro gnojilo za roze. zato raje zlij v kaksno loncnico  8)

Ma ja. Mi vse rože pocrkajo.   Boš ti prišla presajati?

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858