Regina,
evo me iz službe in gledam tvojo sliko-ustvarila se ti je prav zanimiva slikca. Mimogrede, gledam temne figure. Je pa zanimivo, ker si omenila, da si prizemljena., saj je najprej videti na slik ravno nasprotnoi, da lebdiš v zraku ( prva z leve si ti ). V dlaneh držiš nekaj ( še neizoblikovano ), lahko ideja, projekt - nekaj kar se šele rojeva - v sebi nekaj negueš, razvijaš, tuhtaš in iščeš pot, kako bi to udejanila. Verjetno si ravno zato v zraku, ker še celotna ideja ni prišla do točke realizacije. Drugače lahko vidiš, da si v tem trenutku dokaj močn ( temno, jasno izrisano telo )a, le v mislih se pojavljajo dvomi, skrbi oz. nekaj v tej smeri. Tudi nad glavo imaš oblak, kar pomeni neke skrbi. Sicer nič groznega, le dvomi, nezaupanje, strahovi kot sem že rekla. Imaš pa v povezavi s tem " zametkom" nekaj, kar predstavlja tvoj stik z realnostjo ( glej sidro pod seboj) - nekakšno sidro, ki ti daje upanje, svetlo luč, da se bo vse speljalo, kot se mora - v pozitivo.
Na moški strani imaš moškeg ( običajno gre za pomembno drugo polovicp ), ki trenutno raztura - je močan, samozavesten, v stiku s samim seboj, in okolico in predstavlja nekakšnega motivatorja še trem moškim, ki se šlepajo na njega ( prijatelji, sorodniki, sodelavci ). Ti bo pa eno tvojo zelo veeeeeliko, srčno željo izpolnil, to je pa jasno razvidno in ti bo hkrati, poleg vsega drugega, v močno materialno oporo, če jo boš rabila. Ti pa vlečeš še eno zadevščino iz preteklosti, katero si sama že zdavnaj prerastla - z eno žensk ( neiskrena, kača ), ona pa zadeve še ni predelala, zato na nek način " hodi še s teboj", ti pa imaš tudi nekje zadaj, zadaj v mislih to zadevo ( lahko gre za odnos s to žensko, ali za neko konkretno dejanje, dogodek). Toliko vidim, moram pa reči, da je v resnici lažje gledati v šalico, kot pa iz slike. Upam, da ti je kaj jasno - meni nič

Lepo pozdravljen, T..