Author Topic: kavina usedlina  (Read 120554 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: kavina usedlina
« Reply #60 on: December 11, 2006, 10:35:50 AM »
Jaz vidim hiško, pa smrekco - ja nič v kratkem boš okrasila hišico  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #61 on: December 11, 2006, 10:39:40 AM »
Jaz vidim hiško, pa smrekco - ja nič v kratkem boš okrasila hišico  ;D

Bo nekaj na tem, jane. S kavo ali brez nje. ;D ;D ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #62 on: December 11, 2006, 02:33:24 PM »
Ufff, tudi moja popoldanska kava je že mimo. Škoda. :(

Katera popoldanska kava Regina? Prva al peta? :)

Andres
Andres, druga po vrsti je bila. V zadnjem času sem sem jih zmanjšala na minimum, torej samo dve na dan.
Piravkar pa pijem prvo današnjo in potem pride na vrsto taja6.  ;D

A tako?  Zmanjšuješ torej. Potemtakem si tudi ornk pogled v kavo ne moreš privoščiti.  Grem si jaz eno narediti.  Drugo popoldansko. Dopoldanske sem prespal. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #63 on: December 11, 2006, 04:42:36 PM »
Regina,

težka bo tale, ker skodelico nisi " pravilno " obrnila. Ti si spila kavo in nato z preostalo usedlino vrtela skodelico naokrog ( tako šlogajo v Bosni ). Montenegro varianta pa je, da izpiješ kavo in skodelico preprosto ( brez vrtenja ) obrneš proti sebi, kjer si pila ( tako, da se ti samo na eni strani izriše slikca ). Pomembno je, da ti ostane na dnu toliko zoca ( ravno prav tekočega ), da ga bo nekaj steklo tudi ven. Vem, da se sliši kot velika znanost, a ni.

Kar mi je pa takoj padlo v oči iz tvoje skodelice je, en moški iz tvojega življenja, ki je po horoskopu vodnar, ribi ali tehtnica ( ali pa ima izrazite lastnosti katerega od teh znamenj ), ti bo še z dvema moškima ali preko njiju v znantno pomoč pri nekemu začetku. Torej do naslednje skodelice, LP T.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #64 on: December 11, 2006, 11:35:49 PM »
Taja, žal mi je, da ni šlo po načrtu. Uporabila sem svoj "sistem", a če ti po njem ne gledaš, bom naslednjič vzela tvojega. Zmenjeno. :D
Hvala zaenkrat in se spet vidiva pri jutrišnji kavi ;)
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #65 on: December 12, 2006, 11:14:05 AM »
Tako taja6, zdaj pa menda bo kaj s tega  ;D

www.sepet-sanj.com

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #66 on: December 12, 2006, 12:57:57 PM »
Tam na desni zgleda kot en velik klicaj a si opazila
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #67 on: December 12, 2006, 02:14:27 PM »
Sem ja, saj je tako velik in izrazit, da ga težko spregledaš. Tolažim se s tem, da je kot svetli lik manj pomemben, kot temen. A to je moja razlaga in pri sebi človek vedno najde "olajševalne okoliščine". Tako ali drugače  ;)
Sicer pa upam, da bo taja6 realno in brezkompromisno razložila to in vso ostalo zadevo, ker sem trenutno dovolj prizemljena.  ;D
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #68 on: December 12, 2006, 03:18:40 PM »
Regina,

evo me iz službe in gledam tvojo sliko-ustvarila se ti je prav zanimiva slikca. Mimogrede,  gledam temne figure. Je pa zanimivo, ker si omenila, da si prizemljena., saj je najprej videti na slik ravno nasprotnoi, da lebdiš v zraku ( prva z leve si ti ). V dlaneh držiš nekaj ( še neizoblikovano ), lahko ideja, projekt - nekaj kar se šele rojeva - v sebi nekaj negueš, razvijaš, tuhtaš in iščeš pot, kako bi to udejanila. Verjetno si ravno zato v zraku, ker še celotna ideja ni prišla do točke realizacije. Drugače lahko vidiš, da si v tem trenutku  dokaj  močn ( temno, jasno izrisano telo )a, le v mislih se pojavljajo dvomi, skrbi oz. nekaj v tej smeri. Tudi nad glavo imaš oblak, kar pomeni neke skrbi. Sicer nič groznega, le dvomi, nezaupanje, strahovi kot sem že rekla. Imaš pa v povezavi s tem " zametkom" nekaj, kar predstavlja tvoj stik z realnostjo ( glej sidro pod seboj) - nekakšno sidro, ki ti daje upanje, svetlo luč, da se bo vse speljalo, kot se mora - v pozitivo.
Na moški strani imaš moškeg ( običajno gre za pomembno drugo polovicp ), ki trenutno raztura - je močan, samozavesten, v stiku s samim seboj, in okolico in predstavlja nekakšnega motivatorja še trem moškim, ki se šlepajo na njega ( prijatelji, sorodniki, sodelavci ). Ti bo pa eno tvojo zelo veeeeeliko, srčno željo izpolnil, to je pa jasno razvidno in ti bo hkrati, poleg vsega drugega, v močno materialno oporo, če jo boš rabila. Ti pa vlečeš še eno zadevščino iz preteklosti, katero si sama že zdavnaj prerastla - z eno žensk ( neiskrena, kača ), ona pa zadeve še ni predelala, zato na nek način " hodi še s teboj", ti pa imaš tudi nekje zadaj, zadaj v mislih to zadevo ( lahko gre za odnos s to žensko, ali za neko konkretno dejanje, dogodek). Toliko vidim, moram pa reči, da je v resnici lažje gledati v šalico, kot pa iz slike. Upam, da ti je kaj jasno - meni nič ;) Lepo pozdravljen, T..

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #69 on: December 12, 2006, 03:48:08 PM »
Se kar strinjam s teboj, taja. Počutim se prizemljeno, slika pa kaže povsem nekaj drugega in me postavlja na laž. Sem se kar nasmehnila ob tem, saj pri svojih razlagah vedno poudarjam, da smo vsi ljudje krvavi pod kožo in vidimo samo tisto kar hočemo. Le zakaj bi bila jaz svetla izjema?  ;D

V tvoji razlagi lahko najdem kar nekaj podrobnosti, o katerih dejansko veliko razmišljam in mi predstavljajo velik kamen spotike. Ampak kot si rekla, dokler se vse skupaj dogaja samo v glavi, še ne pomeni, da imaš tudi kaj v rokah.

Hvala ti za tvoj trud in priznam, prijetno si me presenetila s svojim vpogledom.

Veseli me, da si z nami. ;)
www.sepet-sanj.com

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #70 on: December 12, 2006, 06:59:21 PM »
Regina,

me veseli, če sem ti lahko , ali ti bom še lahko osvetlila kakšno zadevo. Če se ti izriše še kaj zanimivega, ali komu drugemu seveda, kar s sliko na plano. ;)

Lep, prijeten večer vsem skupaj  še naprej , T. :)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #71 on: December 12, 2006, 09:27:37 PM »
Nocoj sem obrnil šalico tudi jaz.  Slike bodo morebiti malo velike za sem, lahko jih pa spremenim v link, če bolj paše.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #72 on: December 12, 2006, 09:54:31 PM »
Andres,

izrisala se ti je " vsakdanja " slika, kot jaz rečem - torej slika, v kateri nso prikazani neki pomembnejši dogodki v prihodnosti ali neko dogajanje, stanje v katerem si sam in/ali tvoji najbljižji. Lahko pa ti rečem, da bom v kratkem v neki srednje veliki družbi, kjer bo zelo prijetno. Gre za družbo, ki se večinoma pozna med sabo; veliko se bo govorilo, debatiralo, smejalo; celo kakšna nova simpatija ( seksualna privlačnost bo prisotna med nekaterimi ) se bo razvila med nekaterimi. Ti pa boš tam zagotovo srečal nekoga iz preteklosti in bosta obujala prijetne spomin n se pri tem neizmerno zabavala. Mogoče bom lahko drugič kaj več povedala.

Lepo te pozdravljam, T. :)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #73 on: December 12, 2006, 10:23:42 PM »
Tačas sicer nimam na vidiku nobenega posebnega srečanja, tako da vse kar si naštela bi prišlo relativno nenadoma. No, res je, da smo tudi vsi v pričakovanju novega leta in božičnik praznikov, tako da v tem času druženje brez dvoma bo. Sicer pa bom sporočil če se kaj takega pokaže. Hvala za pogled. :)

Andres
« Last Edit: December 12, 2006, 10:42:52 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline taja6

• Splet. Simbol
« Reply #74 on: December 17, 2006, 03:28:48 PM »
Regina,

običajno sem jaz tista, ki gleda v kavo; malokrat pa sem jaz tista, ki se ji gleda v prihodnost. Pravkar sem obrnila kofe in bi bila zelo vesela, če bi si vzela malce časa in pokukala, kaj se mi je izrisalo. Če nisem pravilno obrnila skodelice, mi prosim sporoči. :D Hvala, hvala ;D

LP, T.