Hej, hej Helena

Dolgo sem rabo, da sem ti odpisal, a zdaj je končno konec pisnega dela. Ni blo teko

Konc tedna pa e samo ustni!
No, proso bi te, če bi mi lahko e enkrat poslikala alčko, tak kot npr. zadnji 2, ker je večina slik za preteklost

Sem pa pogledal in vidim, da ima za nazaj velik vulkanček, ki pomeni, da je la ena stvar "ven" iz tebe, torej si se reila enega mučnega, ki te je stalo veliko ivčev, projekta lahko tudi stvari... v glavnem, reila si se bremenčka. O pretekli ivčkosti, ti pričajo linije, ki jih je kar in kar polno.

Za prihodnost pa sta zadnji dve sliki, ki sta slikani z nae perspektive, desno od ročaja.
Vidim razgalbljanje in polno idejic, ki te bodo spravile v bolj "čudno" voljo, saj bo prisotna napetost, tudi sekiranja, to razgalbljanje pa bo potekalo med priblino, ne vidim točno 4- 5 ljudmi, med katerimi so eni bolj odmaknjeni, ki bi kazali nezadovoljstvo in ob enem nestrinjanje! Podobna občutja bodo enaka kot v preteklosti, ki bodo polna drobnarij, ki kdaj pa kdaj omračijo in "pokvarijo" tvoj vsak dan!
Prosil bi pa vse, če bi lahko ob obračanju alčke spili zos, ki je ostal in ga potem ob stenah vrteli. Vidim, da va zos ostane trden, potem pa ga stresete.A stresen zos naredi takno alčko, kot je Helenina in mi omogoča teje branje

Tak, da mi ne stresati zosa!!!!!! Se tudi lepe slike vidijo, če vrtite kup zosa okrog alčke!

No, lep pozdrav pa e pogledam Janino alčko!

lp; patrik