Author Topic: kavina usedlina  (Read 117744 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Patrik

• Guest
Re: kavina usedlina
« Reply #225 on: June 10, 2007, 05:43:38 PM »
Hej, hej Helena :)

Dolgo sem rabo, da sem ti odpisal, a zdaj je končno konec pisnega dela. Ni blo težko :) Konc tedna pa še samo ustni!
No, proso bi te, če bi mi lahko še enkrat poslikala šalčko, tak kot npr. zadnji 2, ker je večina slik za preteklost :) Sem pa pogledal in vidim, da imaš za nazaj velik vulkanček, ki pomeni, da je šla ena stvar "ven" iz tebe, torej si se rešila enega mučnega, ki te je stalo veliko živčev, projekta lahko tudi stvari... v glavnem, rešila si se bremenčka. O pretekli živčkosti, ti pričajo linije, ki jih je kar in kar polno. ;D
Za prihodnost pa sta zadnji dve sliki, ki sta slikani z naše perspektive, desno od ročaja.
Vidim razgalbljanje in polno idejic, ki te bodo spravile v bolj "čudno" voljo, saj bo prisotna napetost, tudi sekiranja, to razgalbljanje pa bo potekalo med približno, ne vidim točno 4- 5 ljudmi, med katerimi so eni bolj odmaknjeni, ki bi kazali nezadovoljstvo in ob enem nestrinjanje! Podobna občutja bodo enaka kot v preteklosti, ki bodo polna drobnarij, ki kdaj pa kdaj omračijo in "pokvarijo" tvoj vsak dan! >:(

Prosil bi pa vse, če bi lahko ob obračanju šalčke spili zos, ki je ostal in ga potem ob stenah vrteli. Vidim, da vaš zos ostane trden, potem pa ga stresete.A stresen zos naredi takšno šalčko, kot je Helenina in mi omogoča težje branje ;) Tak, da mi ne stresati zosa!!!!!! Se tudi lepše slike vidijo, če vrtite kup zosa okrog šalčke! ;)

No, lep pozdrav pa še pogledam Janino šalčko! :)

lp; patrik

Patrik

• Guest
« Reply #226 on: June 10, 2007, 05:56:52 PM »
Tak, Jane :)

Na podstavku vidim, če malo "obrneš" podstavek, lepi črni globus! Globus pomeni, da še te v življenju čakaj veliko potovanj in vidim, da si kar povezana po pričakovanju in spoznanju novih kultur, ki še jih boš imela veliko v življenju! Tudi obroč imaš sklenjen, torej se ti ena želja, ki jo imaš izpolni! A bo se ti izpolnila glih toliko, da se bo! Nekaj denarja je šlo že ven in še bo šlo. Za eno stvar, ki je povezana z tvojo željo in s potovanji! Vedi pa, da ti ob potovanjih stoji sreča! :)

Poslala si mi veliko slik, ki ti gredo nazaj v preteklost! Vidim veliko črno kamelo, ki naznanja en velik obisk, ki si ga prejela, morda iz tujine, od daleč, ker pa ne vidim dobro podrobnosti pa bi tudi to lahko bila! V glavnem ti v pret. dominirajo velike povezave s tujino, potovanji...

Ker imaš to vse v pret. lahko vidiš, da v prihodnosti ni ničesar, je prazno. Tak, da mi drugič slikaj samo desno od ročaja, glih obratno kot zdaj. :) Opozarjam pa na tvoje zdravje! Pazi!!! ;)

No, lep, lep pozdrav pa se beremo in pišemo!!! :) :) :)
« Last Edit: June 11, 2007, 02:24:10 PM by Patrik »

Patrik

• Guest
« Reply #227 on: June 11, 2007, 02:09:15 PM »
Hej, Helena! :)

Bom se držal. No, samo še en tedn! ::) Te pa mi še kaj pošlji kavico, da vidiva, kaj bo v prihodnosti! :)- in seveda vsi ostali! :)

lp

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #228 on: June 11, 2007, 03:04:50 PM »
Tak, Jane :)

Na podstavku vidim, če malo "obrneš" podstavek, lepi črni globus! Globus pomeni, da še te v življenju čakaj veliko potovanj in vidim, da si kar povezana po pričakovanju in spoznanju novih kultur, ki še jih boš imela veliko v življenju! Tudi obroč imaš sklenjen, torej se ti ena želja, ki jo imaš izpolni! A bo se ti izpolnila glih toliko, da se bo! Nekaj denarja je šlo že ven in še bo šlo. Za eno stvar, ki je povezana z tvojo željo in s potovanji! Vedi pa, da ti ob potovanjih stoji sreča! :)

Poslala si mi veliko slik, ki ti gredo nazaj v preteklost! Vidim veliko črno kamelo, ki naznanja en velik obisk, ki si ga prejela, morda iz tujine, od daleč, ker pa ne vidim dobro podrobnosti pa bi tudi to lahko bila! V glavnem ti v pret. dominirajo velike povezave s tujino, potovanji...

Ker imaš to vse v pret. lahko vidiš, da v prihodnosti ni ničesar, je prazno. Tak, da mi drugič slikaj samo desno od ročaja, glih obratno kot zdaj. :) Opozarjam pa na tvoje zdravje! Pazi!!! ;)

No, lep, lep pozdrav pa se beremo in pišemo!!! :) :) :)

Hvala Patrik. :-* No bolj težko bi slikala kaj desno od ročaja, ker tam ni bilo nič, ves zoc je šel v levo  ;D Ja trenutno je res aktualna tema pri meni oz. je bila poročno potovanje, ki je sedaj že rezervirano, imam pa tudi veliko načrtov za potovanja že za v naprej.
Zdravje, jah me zaj***** že cel life, bo že a ne.

Uživaj  :)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Patrik

• Guest
« Reply #229 on: June 11, 2007, 03:14:39 PM »
Jane,lepo, lepo! :) Vidim, da bo res lepo potovanje! ;)
No, simbolično gledano, ti bolj prazno območje prinaša v  prihodnosti mir, nobenih  pomembnejših dogodkov, pa malce praznine! Vredi bi blo, če bi sukala okrog šalčke zos! Te bi povsod bilo kaj zoseka! :) Ker si kr obrnila in nič premešala! :)
Glede zdravja pa pazi, predvsem v okolici trebuha- črevesja! Vidim, da imaš res povečane zdravstvene težave- tudi v  prihodnosti, a nič sicer zlo hudega:)

ajd, lp
« Last Edit: June 11, 2007, 04:08:54 PM by Patrik »

Patrik

• Guest
« Reply #230 on: June 11, 2007, 11:32:28 PM »

Kje ste, dragi šlogarji in prijatli!? ;) Čakam na kak prispevek pa očitno že ajate! ;D

Lp

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #231 on: June 12, 2007, 12:20:05 AM »
Jaz se ti jutri kaj oglasim Patrik, če ti zmanjkuje dela.  :D
Sem si listek napisala, da moram iz "normalne" skodelice pit kavo, da ti lahko kakšen svoj vzorec pošljem. Ponavadi namreč kavo pijem kar iz take skoraj pol litrske skodelice, da bi iz take globine kaj malo videl.  ;D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #232 on: June 12, 2007, 12:21:34 AM »
Hi, hi Regina sva že dve ;) Bomo še kakšno črno kavo spili. Jutri, če jo zdaj se lahko celo donč "tipkava"
papa
T.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Patrik

• Guest
« Reply #233 on: June 12, 2007, 12:26:58 AM »
Hej, vedve! :)
Nekak ne morem zaspat! >:( Dobro Regina, te pa mi dans pošlji šalčko. Aja pa podstavek mi tudi lepo prosim slikaj! :)
Tejka, ti pa tut kako skodelico pošlji, bova z Regino z veseljem pogledala! ;)

lp
« Last Edit: June 12, 2007, 12:32:11 AM by Patrik »

Patrik

• Guest
« Reply #234 on: June 12, 2007, 09:48:58 PM »

Kuku, ku, ku .... :D Le kje ste ??? Sem računal na vašo družbo, zdaj pa nč s tega! :'( Bom do kakih 00.00 še tu, pol pa spat! ;) Upam, da bom koga dočakal oz. tk kot pravijo: "Kdor čaka, dočaka!" :)

lp

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #235 on: June 12, 2007, 10:03:48 PM »
Mene boš dočakal, Patrik.  ;D Ufff, slike nalagam, pa niti niso najboljše. >:(
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Patrik

• Guest
« Reply #236 on: June 12, 2007, 10:04:52 PM »

OOOOOooooo....... :) Kočno živa duša! :) Ni blema, se bom potrudo! Nekaj se bo že vidlo! ;)

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #237 on: June 12, 2007, 10:10:43 PM »
« Last Edit: June 12, 2007, 10:17:06 PM by Regina »
www.sepet-sanj.com

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #238 on: June 12, 2007, 10:16:37 PM »
www.sepet-sanj.com

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #239 on: June 12, 2007, 10:21:34 PM »

Kuku, ku, ku .... :D Le kje ste ??? Sem računal na vašo družbo, zdaj pa nč s tega! :'( Bom do kakih 00.00 še tu, pol pa spat! ;) Upam, da bom koga dočakal oz. tk kot pravijo: "Kdor čaka, dočaka!" :)

lp

Seveda. Kdor čaka dočaka. Mislim, da bo v kratkem prišel še kdo. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858