Hej, Helena!

Na podstavku se ti ponovno nariše ura! Res si vzami več časa zase in za zdravje! Premalo ga boš imela in to resnično lahko vpliva v celoti nate. Če gledava črno in okrog ure svetel obroč, vidiva, kot nekakšen sončen mrk, ki mojo razlago potrdi. Pazi mi na zdravje, ob enem pa se ena zadevica za en hipec popolnoma spremeni! Nekaj časa vidim, da se ti življnje zaradi enega dogdka popolnoma spremeni. Kot sonce, ko ga prekrije luna in nastane mrk! Nekaj "mrkne".

A pazi, da ne bi imela kakšno nezgodo!!!!
Predvsem družina in hiša se poudarita v šalčki. Ob enem imaš narisane lepe bele zavese, ki pričajo o enem prav posebnem dogodku, slavju, ki se pripeti v tvojem domu! Ob enem pa lahko vidiš pri ročaju, lepo stojalo za hrano. Pomeni lep klepet, lepo srečanje ob mizi! No, nekaj v tem smislu! Malo levo od njega pa figurico, ki lovi srčke!

Izražena je velika ljubezen, izpolnitev želja! Ali tebi, ali drugi ženski osebi! V bistvo pa ima ta ženska oseba okrog vratu verižico, ki ponovno kaže na nekakšno slavje, nagrado... V glavnem lepi časi v hiši!

A kljub temu vidim, da si ti, kot v družini kot drugje, nekakšen njihov "nosilec". Vsi bi radi bili na tvoji grbi, s tem povezane skrbi in to bo povzročalo veliko živčnosti! V tem ti v družini najbolj iztopaš!
Potem vidim, hrepenenje in možnost po eni posebni zadevi.Imela boš možnost, a se bo vse vrtelo okrog tega. Ne vidi se jasno kaj, a bo! Včasih ti resnično vse preseda in še ti bo. Imela boš občutek nemoči, a ne boj se! Vse se bo rešilo, zato pa je potreben čas! In ta čas ti ravno polzi iz rok!
Vidim tudi črevo, ki pa v tem pomenu pomeni, da se ti je in se ti bo še ena stvar strašansko vlekla! A to ti nekako ne bo prišlo do "živega", saj te vidim, kot hrošča z oklepom, ki poudarja tvojo zunajo moč, da to pretrpiš. Vidim jeklene živce in to te po kdaj pa kdaj še v življenju obvarovalo pred vsemi bremeni!!!

Definitivno imaš pred seboj obdobje "polnosti", ki se kot na podstavku kot v šalčki kaže!!!
Možnosti ti bodo ponujene in ena lepa priložnost, a je ne spusti iz rok! Ne oziraj se na druge, ki je niso sprejeli! Glej to, da jo boš ti zgrabla! Sicer se natačneje ne nariše, kakšna priložnost je to, a bodi nanjo pripravljena!

In ne skrivaj in beži pred tem, pred manjšimi problemčki....

- no, ni nujno, da si to ti, a v preteklosti vidim plaho in "prestrašeno" osebo, ki čepi v jami!- mali strahovi....

No, zdaj sem se malcerazpisal, upam, da kej štima!

Res mi je težko preko neta pisati

, a je lažje v stiku in v "živo"!

Andres, tebi pa bom do večera probal odpisati situacijo v šalčki!

Grem malce na potep pa se "vidimo" zvečer ponovno!!!

- komi čakam!
Ajd, lep preostanek dneva še naprej!
lp, patrik