Author Topic: Sporočilo za tebe. 3.del  (Read 116713 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Sporočilo za tebe. 3.del
« Reply #210 on: July 01, 2013, 07:43:39 PM »
Ne vem a se nanasa name, ker tri mesce zdaj imam menstruacijo prej je pa nisem imela ker sem bila noseca. No imela sem pogovor z agentom, ker nacrtujeva prodajo stanovanja in nakup hise. Je postavil nizjo ceno kot sva midva pricakovala.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #211 on: July 02, 2013, 04:24:31 AM »
Najprej sta me Jane in Pika malo zbegali, vendar mislim, da sporočilo ni namenjeno tebi Jane. Bo bolj držalo za Piko.   
Ti pa mi na privat piši, da boš bolje spala. :) :) :)
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #212 on: July 02, 2013, 08:16:51 AM »
Edino, da ne vem, kakšna sreča me čaka v zvezi s tem, vrtim pa nazaj, kaj vse sva se pogovarjala.
Njega je namesto sreče doletela žalost, ker sem mu pač iskreno povedala, kako pri meni stvari stojijo.
Je pa človek drugače enkraten.

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #213 on: July 02, 2013, 02:59:10 PM »
Jaz grem danes na kavo, čisto nepričakovano, z osebo, ki je nekaj let starejša od mene... Čisto možno, da je to to... Pa še danes sem se sprehajala po semaforjih in po centru Lj, ker sem prijetno pozabila doma denarnico doma...
9ZK 674

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #214 on: July 03, 2013, 12:31:03 PM »
Andres, hvala ti. Si me zelo dobro opozoril na to, da sem bila včeraj zelo pozorna na to, kaj se je dogajalo okoli mene. Sem dobila tako močno sporočilo, da sem imela še celo noč viharje v glavi.
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #215 on: July 03, 2013, 07:04:28 PM »
Andres, hvala ti. Si me zelo dobro opozoril na to, da sem bila včeraj zelo pozorna na to, kaj se je dogajalo okoli mene. Sem dobila tako močno sporočilo, da sem imela še celo noč viharje v glavi.

No, a si potem le bila ti tista ta prava.  Sem mislil, da gre  za Piko. Mogoce sem pa nekaj videl, ki velja za obe.  Potemtakem velja se za kaksno, ki tega sploh ni videla.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #216 on: July 04, 2013, 08:16:37 AM »
Se tudi meni zdi, da bo kar Saša prava.
Jaz sem namesto sreče zdaj deležna cepetanja in nestrpnosti.  :D

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #217 on: July 04, 2013, 09:40:05 AM »
Ma jaz sem res tako nepričakovano šla na kavo s tem človekom, potem pa še sporočila... Res jih ne bi tako resno verjetno vzela, če ne bi Andres komentiral tega.

Pika, a daj no, a ni lepo, ko je nekdo zainteresiran zate  :P
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #218 on: July 04, 2013, 10:33:01 AM »
Čudovito, Saša, ni da ni.  :laugh:
Je pa hecno, kako "rataš kriv" za to, da se nekdo zdaj slabo počuti, hi hi hi. Eni so res modeli.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #219 on: July 04, 2013, 02:24:37 PM »
Zdaj sta me malo zmedli in tudi sam ne vem točno katera je ta prava. Morda bo res Sasa prava.  Tista ki jo boli ali jo je bolel mezinec na desni nogi.  To je bilo ali v teh dneh ali pa v času od danes do enega leta nazaj.  Mogoče celo, da je šlo za žulj,  skratka nič posebnega, je ta prava.

Andres
« Last Edit: July 04, 2013, 03:48:27 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Luna

• Mojster
« Reply #220 on: July 07, 2013, 11:43:23 PM »
Hehe, se tudi jaz v tem opisu najdem, zgleda da smo tukaj kar usklajene kar se mensturacije tiče :laugh: Pozornost pa mi je pritegnil post o mezincu, sem si ga namreč ravno včeraj malenkost poškodovala in danes čutim posledice :P

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #221 on: July 10, 2013, 01:10:41 PM »
Hehe, se tudi jaz v tem opisu najdem, zgleda da smo tukaj kar usklajene kar se mensturacije tiče :laugh: Pozornost pa mi je pritegnil post o mezincu, sem si ga namreč ravno včeraj malenkost poškodovala in danes čutim posledice :P

Luna.  Mislim, da nisi ti. Prej bi bila tista, ki je ze imela poskodovan mezinec.  Bom se kaj dodal, tako da morebiti se se kaksna najde v naslednjem opisu.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #222 on: July 29, 2013, 03:14:48 AM »
Spet sem dobil neke vrste vid in tako sporočam, da gre danes za moškega in tudi žensko. 
Moški, kateri pač že je, je imel v zgodnji mladosti ljubico, oziroma je bil le enostransko zaljubljen v njo.  Danes je to že prava baba, neprimerno bolj zrela in se bosta čisto po naključju srečala.  Torej prišlo bo nov mladostniški utrip in ta naš moški bo nekaj dni cvetel.   

Ženska pri nas naj si jabolko olupi in ga poje.  Gre za tisto, ki je imela pretekli teden vsaj en obrok špinače.  Vendar. Jabolko naj gre kupit v tisti Mercator, ki je drugi najbližje od njenega bivališča.  Torej Če je prvi mercator en km, in drugi km in pol, naj gre v Slednjega.  Tam bo srečala ostarelo osebo, ki bo nekaj pametnega povedala.    Vendar jabolko naj kljub vsemu kupi in tako olupljenega poje.   

In zdaj še za tisto žensko, ki se ji po novem dogaja, da težje orgazem dobiva, ter tako  pomalem le tega že igra. Tisti znanec, ki se za njo meče ji ne bo pričaral nič boljšega orgazma kot njen partner. Preprosto naj posluša nasvet spletnega prijatelja, v kar celo in med drugim podrazumevam samega sebe, in se naj orgazma loti kar doma s svojim možem. Po dveh mesecih ali še prej bo kot prerojena in celo mož ne bo vedel kaj se je z njo zgodilo.  Lahko pa mene vpraša. :) :) 

Andres
« Last Edit: July 29, 2013, 10:16:37 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #223 on: July 29, 2013, 10:08:55 AM »
A je še kera jedla špinačo, al sem jo samo jaz?  ;D
9ZK 674

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #224 on: July 29, 2013, 07:55:22 PM »
Dve sva :) Jah nič, jutri v Maxija, ki je drugi najbolj oddaljen Mercator... Hihihi.
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna