Tista, ki se ni našla v nobenem opisu lahko poskusi več sreče na lotu.  Kajpak ni slednje sporočilo le za skupino, ki se ni našla v opisu. Velja za vse bržkone pa gre prej za žensko kot za moškega.  Ta bo sama sebe prepoznala zelo preprosto.  Dve, ali ceo vse se lahko najdeta v opisu in torej, vsaka, ki se bo naj gre kupit srećko za loto.
 Moja želja je le da se mi glede na dobitek nakaže nekaj na moj račun.  Če je to  1% ali  99% ni stvar dogvora teveč stvar osebne želje po dajanju ali zadržanju. 
In katera ali kateri bo tista, ki gre lahko kupit srećko z dobitkom?  To bo tista ki se je v zadnjem tednu in sicer v zadnjih sedmih dneh do tega trenutka, usedla na poscano WC dilo.   Mislim, da ji je potem še pokrov malo na hrbet padel. Predvidevam, da se je ravno zato tudi zredila, ter ima posledično veliko rit, da lahko še pokrov sama sebi po hrbtu plajzne. No, to s pokrov ni obveza, ni pravilo, le sklepanje in ne paše čisto v kontekst sporočila.   Torej suha ima ravno tako možnost zadeti na lotu. 
No, tista ki se najde, naj mi prosim piše, če pa jih bo več bom dal vsaki druge številke.  Dodatne boste kajpak izbrale same. 
Vaš portir 
Andres