Author Topic: Sporočilo za tebe. 3.del  (Read 116689 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Sporočilo za tebe. 3.del
« Reply #270 on: August 27, 2013, 05:31:39 PM »
Hahahahaha....sem prav vedla, da boste zih vsi na zadnjo vrstico pomislili :) Vas moram razočarat....v tistem delu s črnim avtom, ki ni moj :) V glavnem po Andresovih besedah....14 dni po sistemu "kuča, posao, posao, kuča...."  ::)

Glavno da si se nasla Nena. Bom drugic drugace razporedil vrstice. Morda se ponovno najdes v drugi. :) :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #271 on: August 28, 2013, 08:18:47 AM »
Jst sem v eni prepoznam ::)sam nisem analno..

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #272 on: August 28, 2013, 10:39:26 AM »
No prav lepo, da si se prepoznala Cristaline.   Tista ta tretja se je verjamem prepoznala ze prvi dan in se se danes ni oglasila. To seveda ni njena dolznost, velja pa razumeti da vrsta k preppoznavanju  na tretji odgovor pride enkrat v postev za sleherno tui. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #273 on: September 10, 2013, 12:13:57 AM »
Danes velja sporočilo za tisto, ki se je dala od zadaj v nedeljo zvečer, ali ta dan ponoči. Ko napišem od zadaj niti ne vem, če je bilo to vaginalno ali analno, kakor koli že, bilo je.   Mislim celo, da sta bile dve. Razlike pravzaprav ni, le mislila sta vsaka za sebe. :) :)  Prvi se bo zgodilo nekaj prijetnega, pri drugi pač bo vse ostalo nespremenjeno.  Vprašanje je le katera je bila prej na vrsti.
:)

Torej ta ki se je dala od zadaj ima sporočilo pri enem moškem.  Ta bo ob srečanju zelo umirjen, razen v zadnjem delu ne bo več toliko sproščen, kot na začetka, ker nekaj ga bo skoraj nevidno razjezilo.  Kakor koli že, naj si ta naša od zadaj uporabnica zapomni njegovo sleherno besedo in se po teh navodilih ravna. 
Ta človek ne bo nek zapeljivec, morda preprost sodelavec, ali kako drugače prijatelj znanec ipd.   No, končno nekdo, ki ženskam ne želi slabo.  In tudi on bi vas od zadaj. Brez dvoma.

Vaš portir

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Nena

• Grupa Biokibernetika
  • Sple. Simbol
« Reply #274 on: September 10, 2013, 04:32:40 PM »
Hahahahaha....sem prav vedla, da boste zih vsi na zadnjo vrstico pomislili :) Vas moram razočarat....v tistem delu s črnim avtom, ki ni moj :) V glavnem po Andresovih besedah....14 dni po sistemu "kuča, posao, posao, kuča...."  ::)

Glavno da si se nasla Nena. Bom drugic drugace razporedil vrstice. Morda se ponovno najdes v drugi. :) :)

Andres

Evo 14 dni nisem menjala trgovin, bank, pošt.......in so far nothing special :) Zdaj pa končno lahko mal po svoje spet hengam  :P :P
Klasične masaže
Theta Practitioner™
"whether you think you can or you can't, either way you're right"
http://nena1309.blogspot.com/

astro karta

DZK 115

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #275 on: September 10, 2013, 04:37:22 PM »

Andres

Evo 14 dni nisem menjala trgovin, bank, pošt.......in so far nothing special :) Zdaj pa končno lahko mal po svoje spet hengam  :P :P

Je 14 dni od takrat? Hitro gre ćas.  No, zdaj res lahko malo po svoje capljaš.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #276 on: October 18, 2013, 10:16:01 PM »
Sporočilo za danes velja tistim, ki ste v kakršnikoli partnerski zvezi.  Predlagam, da se greste nocoj ali jutri zvečer oralno.  Ne, kot ste vajene, da oralno dobite, morate seveda tudi kaj od sebe dati, torej oralno morate v omenjenem obdobju tudi dati.  24 ur po tem blagem :) dejanju  se morate usesti na en kamen.  To je pravzaprav kamen kot skala, ki stoji nekje v mestu in je precej velik, čisto dovolj velik za vašo rit.  Na tem kamnu boste dobile sporočilo.  Tista, ki kamna ne bo našla, ki današnje sporočilo ni namenjeno, kljub vsemu pa ji želim veliko spolnih užitkov.

Samske, oziroma tiste, ki nimate redne partnerske zveze naj vzamejo platilke.  Le te so lahko tudi večnamensko, ne priporočam pa da si z njim čistite ušesa. Ravno tako ni pletilka primerna kot nadomestilo vibratorja, zato jo preprosto položite na mizo, pred tem pa prt umaknite.  Priporočam tudi da si ne eni strani pletilko označite nekako.  Ta stran vam bo kazala smer kamor se morate zateči po nasvet, ki je v tem trenutku za vas najbolj primarnega značaja.   

Veliko užitkov in pletilk vam želim.

Vaš portir.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #277 on: November 18, 2013, 12:12:56 AM »
Sporočilo za danes velja tisti, ki jo je pred kratkim obiskala neka teta. Morebiti je bila to res prava teta, mogoče pa samo ženska v letih, kot je njena teta.  Besede te tete je treba sila resno vzeti, saj govori popolnoma nasprotno kot konkretno tašča in nasprotno kot mama.   Tista, ki se je srečala s to teto naj le premisli, ujame zadnji vlak in stori kot je rekla teta.

Drugo sporočilo velja za tisto, ki že devet dni ni seksala.  Če počakaš še nadaljnih devetdeset (90) dni, te v tem času bržkone lahko sreča osebo, ki ti bo spremenila življenja.  To kajpak ne pomeni, da se bo seksualno sprostila s to osebo.  Gre za preprosto dejstvo, da bo bolj pametne ven metala nepotešena. :)   :o 8) ??? :P

Vaš portir
Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #278 on: November 18, 2013, 07:27:24 AM »
Obiskala nas je mozeva teta, vendar zal nisva uspeli kaj konkretnega rect, je pa ona res cisto drugi kaliber kot tasca in moja mami. Predvsem veliko ceni samoto ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #279 on: November 18, 2013, 07:36:47 AM »
9 dni ali šteje tudi krepko več kot devet dni ;D :laugh:
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #280 on: November 18, 2013, 09:26:47 AM »
9 dni ali šteje tudi krepko več kot devet dni ;D :laugh:

Tejka.  Seveda šteje krepko več kot 9 dni. In to je 90 dni. :) 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #281 on: November 18, 2013, 09:28:42 AM »
Obiskala nas je mozeva teta, vendar zal nisva uspeli kaj konkretnega rect, je pa ona res cisto drugi kaliber kot tasca in moja mami. Predvsem veliko ceni samoto ;)

Jane. Mislim, da moževa teta ni tista ta prava. Videla boš, če je v roku treh dni.  Preprosto bo poklicala, ali pa bo mož začel o nejj govoriti.   Če se to zgodi, potem bi morala upoštevati njena načela.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #282 on: January 25, 2014, 05:50:12 AM »

Pred kratkim sem vam neko sporočilo že napisal, toda očitno ni bilo tako pomembno kot je bilo videti na prvi pogled.

Imam malo drugačno vizijo kot prejšnjič. To pot gre za našo uporabnico, ki ima sestro oziroma žensko s katero se veliko druži. Ta oseba ima dva otroka in desca doma. Ne vem če sta poročena.   
V kolikor se naša uporabnica najde naj gre tja k tej ženski na obisk, pri tem pa naj bo pozorna kdo ji bo vrata odprl. Pride naj nenapovedano.  Ta naša naša uporabnica,  je blond, spodaj pobrita, a vendarle so ji neke kocine ostale in na levo uho nekolikoko slabše sliši kot na desno ali pa ima samo malo šuma.  Skratka slušnega aparata ne potrebuje.

Ob prihodu k tej družini si je potrebno zapomniti kdo jo bo odprl vrata.  V kolikor bo to ženska in ima številko noge  39, našo uporabnico čaka še toliko let.   Če na vrata pride moški z morebitno  številko 45 jo čaka nekaj let dlje.

Druga uporabnica, to je tista, ki ji ni tuje s spermo se razmazati kjer koli po telesu, bo v prihodnje dobila dobro novico.  Do takrat naj nič ne obrekuje drugih ljudi v družbi z določeno žensko.  Menim, da mora biti predvsem previdna pri pogovorih  o dotičnem moškem s čigar spermo se še najrajši razmaže.  Ta ženska s katero toliko preklepta ji ga hoče za enkat ali celo dvakrat, morebiti trikrat, celo speljati.  Vsaka laž, da ima penis črn, polt pa belo bi bila kot vaba za to žensko.
Če se torej pogovorov določene sorte izogiba jo čaka neka sreča. 

Vaš portir:

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #283 on: January 25, 2014, 09:24:06 AM »
Ne pašem nikamor  ;D
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline roberta

• Novinec
  • *
« Reply #284 on: January 25, 2014, 12:22:50 PM »
 :) tokrat pa sem se najdla jaz v prvem delu.
Mam sestro, ko ma dva otroka, pa dedca...se ful družive (družimo),
Tudi številko noge ma 39 in prepričana sem, da tudi kateri od fantov nosi številko 45
Pa poleg tega sem bjonda  :P
Edino nisem manj slišna na eno uho, al pa tega ne opazim.
Se bom itak podala na nenapovedan obisk (tut če nisem taprava). Fajn bi blo živet še dobrih 40 let, to pomeni nekaj čez 70 :-P juhej.
Genau sporočilce zame, ker veliko krat razmišljam o tem, če mi je nemenjeno vsaj tako
dolgo živet, da otročke spravim do kruha :-)
Hvala Andres
« Last Edit: January 25, 2014, 01:09:40 PM by roberta »