Imam nek čut, da bi vam moral nocoj pustiti tule sporočila.  Prej sem bil že kar našpičen in nato sem prebral nekakšno vabilo za delavnico ki je brez dvoma  nategovanje ljudi in posledično mi je padel čut da bi karkoli tule oddal.  Vsee no se bom potrudil in tako vem, da si bo ena med vami nove gate kupila.  To je tista, katere mama ima veliko rit. Morda jo ima tudi ta naša uporabnica. 
Druga nima z gatami in mamo nobene veze.  Ta bo preprosto sama dobila čut kaj mora storiti, ko bo z zaprtimi očmi poslušala glasbo v videu spodaj. Mislim, da bo ta čut povezan z otrokom. 
Tretja ima smolo v življenju, vendar sama misli, da jo ima več kot jo je v resnci.  No, ta ista ženska naj si poreže tisto veliko lepotično piko, za katero niti ne vem, če je na nosu ali na podplatu. 
   Četrta članica ima okrepljen lasni koren, torej ima nekako močne lase.  Ona je tačas v krizi, oziroma naj se prihodnje pazi moške in ženske osebe. Gre za par, poročen, ločen ali v kakršni koli skupnosti.   Če se ta članica poščije v kozarec (lahko tudi v lavor  

)   in potem urin zlije v kanal,   ki gre direkt pod zemljo, jo ta par sploh ne bo več klical. Tak odtok se navadno najde v kleti stanovanja ali bloka.  Kar zadeva mene lahko s kozarcem ali lavorjem ropota tudi na cesti pred vašim bivališčem. Glavno, da gre scalnica v odtok.  
Moška oseba, naj se  že upre osebi, ki jo zajebava vsakodnevno ali zelo pogosto. Bržkone gre za nadrejenega.  Če je to partnerka potem jo ta moški doživlja kot šefa.   Ohh.   Torej. Če si prepoznal svojo partnerko ji predlagaj, če želi njen krvavi vložek ob naslednji menstruaciji zaviti v tvoj robec.   Kajpak bo rekla, da si nor.   Naj ti bo izgovor, da je to novi štos filmskega trailerja ki bo drugo leto prišel ven. Do takrat bo itak pozabila, da je imela v tem mesecu menstruacijo.   
Če gre za šefa je zadeva glede na situacijo bolj komplicirana.  Malo težko napišem, ker ne želim, da bi kdo komu škodoval. Kljub vsemu pa bi ga moral obvarovati, da ga ne razbije avto, kolo motor ali kaj takega.   Če pogovor napelje mu reci o hudi nevarnosti vseh vozil in podobno.  Itak boš jezik znal obrniti, absolutno pa ne pozabi dodati kot cvetlico, da se pogosto splača peš po bližnjicah in ne tam kjer smo navadno vajeni, po cestah.    Ko pride iz bolnice ti bo hvaležen in zajebavanja bo konec.   
Vaš portir. 
Andres