Author Topic: Sporočilo za tebe. 3.del  (Read 116706 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Sporočilo za tebe. 3.del
« Reply #300 on: April 10, 2014, 04:53:42 PM »
Mogoče bi lahko v prihodnje dobili še kakšno sporočilo za moške? Hvala :)

Saj se dajejo za moške. Bolj poredko prideš in si zato spregledala.  Žal je res, da nas je moških tu veliko manj kot žensk, kar nam daje določen privilegij.

Tvoj privilegij danes je,  da si očisti trdo kožo na desnem podplatu poleg vsega ostalega kar spada zraven.
Čez pet dni te čaka nekakšno presenečenje. Ne morem pa reči, če je dobro ali slabo.

Tvoj portir,  Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #301 on: April 10, 2014, 05:01:29 PM »
Saj se dajejo za moške. Bolj poredko prideš in si zato spregledala.  Žal je res, da nas je moških tu veliko manj kot žensk, kar nam daje določen privilegij.

Hvala za odziv. Drugače sem moški. :) Torej počakam do torka, da vidim, kaj bo. :) Thank you.
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #302 on: April 10, 2014, 05:39:30 PM »
Zato si se tako za sporočila moškim zanimal. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #303 on: April 10, 2014, 05:45:45 PM »
Zato, zato.  ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #304 on: May 18, 2014, 06:14:51 AM »
Imam nek čut, da bi vam moral nocoj pustiti tule sporočila.  Prej sem bil že kar našpičen in nato sem prebral nekakšno vabilo za delavnico ki je brez dvoma  nategovanje ljudi in posledično mi je padel čut da bi karkoli tule oddal.  Vsee no se bom potrudil in tako vem, da si bo ena med vami nove gate kupila.  To je tista, katere mama ima veliko rit. Morda jo ima tudi ta naša uporabnica.

Druga nima z gatami in mamo nobene veze.  Ta bo preprosto sama dobila čut kaj mora storiti, ko bo z zaprtimi očmi poslušala glasbo v videu spodaj. Mislim, da bo ta čut povezan z otrokom.

Tretja ima smolo v življenju, vendar sama misli, da jo ima več kot jo je v resnci.  No, ta ista ženska naj si poreže tisto veliko lepotično piko, za katero niti ne vem, če je na nosu ali na podplatu. :)   

Četrta članica ima okrepljen lasni koren, torej ima nekako močne lase.  Ona je tačas v krizi, oziroma naj se prihodnje pazi moške in ženske osebe. Gre za par, poročen, ločen ali v kakršni koli skupnosti.   Če se ta članica poščije v kozarec (lahko tudi v lavor  :) :) :)  )   in potem urin zlije v kanal,   ki gre direkt pod zemljo, jo ta par sploh ne bo več klical. Tak odtok se navadno najde v kleti stanovanja ali bloka.  Kar zadeva mene lahko s kozarcem ali lavorjem ropota tudi na cesti pred vašim bivališčem. Glavno, da gre scalnica v odtok. 

Moška oseba, naj se  že upre osebi, ki jo zajebava vsakodnevno ali zelo pogosto. Bržkone gre za nadrejenega.  Če je to partnerka potem jo ta moški doživlja kot šefa.   Ohh.   Torej. Če si prepoznal svojo partnerko ji predlagaj, če želi njen krvavi vložek ob naslednji menstruaciji zaviti v tvoj robec.   Kajpak bo rekla, da si nor.   Naj ti bo izgovor, da je to novi štos filmskega trailerja ki bo drugo leto prišel ven. Do takrat bo itak pozabila, da je imela v tem mesecu menstruacijo.   
Če gre za šefa je zadeva glede na situacijo bolj komplicirana.  Malo težko napišem, ker ne želim, da bi kdo komu škodoval. Kljub vsemu pa bi ga moral obvarovati, da ga ne razbije avto, kolo motor ali kaj takega.   Če pogovor napelje mu reci o hudi nevarnosti vseh vozil in podobno.  Itak boš jezik znal obrniti, absolutno pa ne pozabi dodati kot cvetlico, da se pogosto splača peš po bližnjicah in ne tam kjer smo navadno vajeni, po cestah.    Ko pride iz bolnice ti bo hvaležen in zajebavanja bo konec.   

Vaš portir.

Andres

« Last Edit: May 18, 2014, 06:20:33 AM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #305 on: May 18, 2014, 06:35:17 AM »
Hvala za sporočila :P
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
« Reply #306 on: May 18, 2014, 09:18:08 AM »
nič za mene  :blank:
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #307 on: May 18, 2014, 09:58:04 AM »
Za mene tudi ne. :P :P
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #308 on: May 18, 2014, 10:44:00 AM »
Sem poslušala pesem z zaprtimi očmi.  ;D
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #309 on: May 18, 2014, 02:16:39 PM »
Hvala, Andres.
Se tudi sama ne najdem v sporočilh.
Poslušala pesem... zaenkrat tudi nič.  ;)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #310 on: May 19, 2014, 12:26:13 AM »
Malenkost Žarek.   Če sporočilo ne velja za vse ostale, ki ste se oglasile, pač velja za katero drugo. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline vidka

• Grupa Biokibernetika
  • Mojster
« Reply #311 on: May 27, 2014, 12:24:38 PM »
fiju, tole pa tudi zame ne bo nic napisano,....  :-*

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #312 on: May 28, 2014, 04:08:48 AM »
Vsaka se v sporočilih ne najde vedno. Vendar to pot sta se ena v celoti, druga deloma našli dve.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #313 on: August 15, 2014, 06:37:28 AM »
Danes imam ponovno sporočila za naše člane, oziroma članice.   

Tista, ki je poleti od maja do danes skočila čez plot, je tako ravnala tudi prav. Pravzaprav je komaj bo novem tiču videla, da ji zdajšnji (če danes sploh še je zdajšni) ni povsem odgovarjal. Ne gre za dolžino, ne gre tudi popolnoma za taktiko zdajšnjega. Bržkone je fantu iz ust smrdelo, ali kaj drugega kar jo je motilo.   Sice pa ima zdajšnji nek velik potencial pred tem, ki je z njim skočila čez plot, kar posledično pomeni, da nima nekega jebi vetra.   No, če je bila to avantura tudi prav, nikakor pa tega ne obsojam, saj ta atlet jo je naučil in sporočilo so njegove besede ki jih je izrekel en dan pred prvim seksom.   

Druga, to je ista ki si je avgusta ali julija lase pobarvala ima hemeroide. Če jih nima jih bo dobila v nekaj dneh.  Torej preventiva je verjetno na Googlu.   

Tretja  je sita tašče in to njen partner tudi dobro ve. Nisem prepričan, če je mož.   Tašča pravzaprav hoče le dobre in odnos se bo spremenil ko ji boš podarila knjigo o nečem z rožami. Ne vem to so morebiti lahko tudi naravni recepti, sadika. Boš našla v knjigarni. 

Moški, ki si ga je na roke metal 17. in 27. julija je obsojen na veliko srečo septembra. Ne rečem da bo zadel na lotu, lahko se ta sreča izkaže v drugačni obliki.  To kajpak pomeni, da se splača na roke metati cel julij in tako imamo moški srečo veliko prej, že avgusta.  :)   
Ta isti moški naj tudi obrne malo denarnico in izbrska ven vsa imena.  Izloči naj imena in pogleda drugo besedo priimek.  Tista vizitka ali listek, ki ima zadnjo ali predzadnjo črko A v priimku je ta ki jo mora kontaktirati.   

Potem je tu še ena ženska. To je neko drobno bitje, ki v sebi kuha zamero in zdi se ji da jo noben ne pogleda in da je tako zavržena.  No, ona je tista, ki mora narediti prvi korak kljub svojemu kompleksu manjvrednosti.  To lahko naredi preprosto tako, da se zmeni s tisim, ki bo prvi na njo oko vrgel.   Preden bo to naredila naj le posluša klošarja, ki jo bo ustavil za drobiž ali cigarete.  Naj se z njim zagovori. Potem bo tudi tisti, ki bo oči za njo metal prišel.

Vaš portir,

Andres
« Last Edit: August 15, 2014, 04:28:44 PM by Andres »
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #314 on: August 15, 2014, 08:01:42 AM »
Zanimiva sporočila. ;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆