Author Topic: Sporočilo za tebe. 3.del  (Read 116687 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gloria82

• Sple. Simbol
  • Sledi svojim sanjam!
Re: Sporočilo za tebe. 3.del
« Reply #315 on: August 15, 2014, 08:40:29 AM »
 :laugh: sem se nasmejala.
...mogoče pa le skočim v knjigarno :laugh:  :P
SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/8XCBDZK
NATAL +SOLAR RETURN 2022 /2023
https://ibb.co/vZK5wZm

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #316 on: August 16, 2014, 01:37:22 AM »
Danes imam ponovno sporočila za naše člane, oziroma članice.   

Tista, ki je poleti od maja do danes skočila čez plot, je tako ravnala tudi prav. Pravzaprav je komaj bo novem tiču videla, da ji zdajšnji (če danes sploh še je zdajšni) ni povsem odgovarjal. Ne gre za dolžino, ne gre tudi popolnoma za taktiko zdajšnjega. Bržkone je fantu iz ust smrdelo, ali kaj drugega kar jo je motilo.   Sice pa ima zdajšnji nek velik potencial pred tem, ki je z njim skočila čez plot, kar posledično pomeni, da nima nekega jebi vetra.   No, če je bila to avantura tudi prav, nikakor pa tega ne obsojam, saj ta atlet jo je naučil in sporočilo so njegove besede ki jih je izrekel en dan pred prvim seksom.   

Jaz sem konec maja skočila čez plot nazaj domov in se do danes še nisem pobrala s tal.  :laugh:
A to velja?
Če malo premečem stavke oz. redosled dogodkov, bi mi tekst znal biti po meri.
Bom pobrskala po spominu za besedami atleta.  :D

O ja, naučil, naučil. Bila je to draga šola zame.  :-X

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #317 on: August 16, 2014, 02:21:22 AM »
Danes imam ponovno sporočila za naše člane, oziroma članice.   

Tista, ki je poleti od maja do danes skočila čez plot, je tako ravnala tudi prav. Pravzaprav je komaj bo novem tiču videla, da ji zdajšnji (če danes sploh še je zdajšni) ni povsem odgovarjal. Ne gre za dolžino, ne gre tudi popolnoma za taktiko zdajšnjega. Bržkone je fantu iz ust smrdelo, ali kaj drugega kar jo je motilo.   Sice pa ima zdajšnji nek velik potencial pred tem, ki je z njim skočila čez plot, kar posledično pomeni, da nima nekega jebi vetra.   No, če je bila to avantura tudi prav, nikakor pa tega ne obsojam, saj ta atlet jo je naučil in sporočilo so njegove besede ki jih je izrekel en dan pred prvim seksom.   

Jaz sem konec maja skočila čez plot nazaj domov in se do danes še nisem pobrala s tal.  :laugh:
A to velja?
Če malo premečem stavke oz. redosled dogodkov, bi mi tekst znal biti po meri.
Bom pobrskala po spominu za besedami atleta.  :D

O ja, naučil, naučil. Bila je to draga šola zame.  :-X

Pika. Vsaka se mora sama notri najti. Itak ne vem nič o vašem življenju. Vem le da ste vse krvave pod kožo in to celo manj kot moški.  Mi ne krvavimo.  Mislim, da bo ta opis držal zate.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #318 on: August 16, 2014, 02:23:28 AM »
Glede na vsa sporočila od včeraj je ena ostala brez.  To je tista ki je imela očeta z brki, fanta ali moža v uniformi. Ona pač naj obišče zdravnika. Mislim, da bo ginekolog ta pravi naslov.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #319 on: August 16, 2014, 05:29:24 AM »
Hm, ja, oče je res nekdaj imel brke,si jih je potem po 28 letih pobril in je že nekaj let brez.

H ginekologu bom pa tako ali tako morala it.
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #320 on: August 16, 2014, 07:58:50 AM »
Hm, ja, oče je res nekdaj imel brke,si jih je potem po 28 letih pobril in je že nekaj let brez.

H ginekologu bom pa tako ali tako morala it.

Potem si pa še trdo kožo dol poreži na petah preden greš h ginekologu. Boš imela lažje noge. :) 

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #321 on: August 16, 2014, 05:45:07 PM »
Bom, hvala. Moram res mal za nogice poskrbet.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #322 on: August 19, 2014, 01:39:03 PM »
OK jaz mem hemeroide, moj mož bo mel pa srečo hahaha.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline sasa

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #323 on: August 19, 2014, 02:19:07 PM »
HAhaha, Slavi, a res.  :laugh: :laugh: :laugh:
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #324 on: August 19, 2014, 04:52:48 PM »
Torej za družisko srečo boš plačala z ritjo.  Tudi jaz bi.   Če bi bilo to pravilo bi bile vse ženske debele, moški bi tako izbirali glede na rit in ne glede na ostale značilnosti.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #325 on: August 30, 2014, 06:39:36 AM »
Trem, ki so se oglasile v tisti temi sem dolžan sporočilo. To bom zapisal tule spodaj, niti sam pa ne vem za katero gre. Oziroma le predvidevam.

Imam nek točen podatek o eni izmed treh, a tule rajši ne napišem zato naj mi vsaka posebej piše na privat in odgovoril bom.  Torej ta za katero imam podatek jo lahko dočaka sreča in sicer na blagajni. Ko bo nabavljala kaj v kateri koli trgovini naj obvezno vzame račun.  Zadnje številke na računu spodaj, naj si bo to znesek, datum, šifra, karkoli, pomenijo nekaj in jih je potrebno staviti. Ne vem morda gre samo za datum posledično rojstni dan, ki se ga mora udeležiti, mogoče gre pa celo za loto številke. 

Druga naj gre ravno tako v trgovino. Na njenem računu so spodnje številke koda kje in kako naj dobi partnerja. Če ga že ima te številke pomenijo kje, oziroma kdaj naj ga dobi na laži.  Če ne morete ugotoviti katera je prva ali druga naj napišem, da je druga v preteklih 7 dneh oblekla rdeče spodnje perilo.  Je hudo potrebna in se tega ne sramuje, res pa je da kot večina to tudi ne razglaša posebno.  Nos ji sicer dela neke probleme, a ni nič  narobe. S slano vodo naj si drek ven razpiha.  Upam, da boš potem še vedno oralno hotela.

Tretja nima nobenih številk in bo tako nekaj tudi prihranila.  Okrog nje se suka otrok ki ji gre na živce.  Preprosto še nikoli ali že zelo dolgo ni napovedala materi tega otroka svoje in to preprosto mora storiti četudi se tako neha prijateljstvo. No, če se ob tem neha prijateljstvo, le to nikoli ni bilo.
Tudi meni je moj prijatelj za sina napovedal in sva še vedno prijatelja.

Ta ista oseba naj ne naseda raznim prevarantom, v kar ne podrazumevam sebe.  :)  Preprosto naj se zdravi na črevesju. Vsaka danka bi bila temu hvaležna. Tudi tvoja bo.  :) :)

Vaš portir.

Andres

Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #326 on: August 30, 2014, 06:45:57 AM »
Sporočilo za eno, ki je pri nas aktivna občasno. Ne vem vem za katero gre, vem  da je ena tistih z velikimi bradavicami in kolebarji. Če imaš novega partnerja ali prijatelja, znanca, celo znanko, ki ima moške osebnosti, le temu ne gre zaupati. Predvsem, če ima ta oseba črni ali temni avto ter tudi kadi, je tu resnično pripravljena past.   Priporočam ti, da prekineš vse stike s to osebo. Najbolj elegantno se boš rešila te osebe če se kljub vsemu dogovoriš za sestanek.  Doma se najej solate, ki mora obvezno vsebovati česen.  V žep daj en strok česna in tudi še enega imej v torbici.  Reakcijo boš videla že po nekaj minutah.

Pravzaprav je reakcija podobna kot so vse bete merljive po Biokibernetiki.  Od mene ljudje bežijo, ko izrečem določene stavke, ki so vezane na to.  Nikoli me nihče nič več ne vpraša o Biokibernetiki. Ti boš to opravila s česno in še govoriti ti ne bo treba. 

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Žarek

• Sp.simbol
  • ★★★★★
« Reply #327 on: August 30, 2014, 07:05:08 AM »
:laugh:  :laugh:

;)
◆★◆★◆★◆★◆★◆★◆

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #328 on: August 30, 2014, 04:28:54 PM »
Žarek.  No, zdaj si ta pravo žensko prepričal v to, da bo jedla samo še česen. :)

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
    • Nenavadno
« Reply #329 on: November 04, 2014, 01:14:11 PM »
Tule sem sinoči napisal sporočilo eni naši uporabnici. Le to mi je šlo težko iz glave in sem tako s težavo pisal.  Mislil sem da sem post celo oddal, danes vidim, da ni bilo tako. Očitno ni bil pravi dan.   
Skratka naša uporabnica, ki je na pol obrita, torej nekoliko poraščena in sama pri sebi celo premišljuje, da ji bolj paše biti neobrita, pač vse za estetiko narave, ima sporočilo v okviru dveh oseb. Prvi je moški, ki ji lahko škodi če bi mu preveč zaupala.  Dolgoročno od njega ni dobro sprejemat, torej potrebno je narediti nekakšno distanco. Kot vsi mi ima ona v svoji okolici žensko. Prepoznala jo bo po tem, da ima nemalokrat gor rdeče nogavice, rdečkaste Adidaske, ali celo spodaj od kolen gor rdeče hlače. No, ko rečem rdeče je to lahko tudi roza, menim.
Ta ženska je sicer kot oseba za odvezat dušo, ampak ni (več) tako.   Prepoznala jo boš tudi tako, da ta ženska ne bo hotela govoriti o letu 1995.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858