Trem, ki so se oglasile v tisti temi sem dolžan sporočilo. To bom zapisal tule spodaj, niti sam pa ne vem za katero gre. Oziroma le predvidevam. 
Imam nek točen podatek o eni izmed treh, a tule rajši ne napišem zato naj mi vsaka posebej piše na privat in odgovoril bom.  Torej ta za katero imam podatek jo lahko dočaka sreča in sicer na blagajni. Ko bo nabavljala kaj v kateri koli trgovini naj obvezno vzame račun.  Zadnje številke na računu spodaj, naj si bo to znesek, datum, šifra, karkoli, pomenijo nekaj in jih je potrebno staviti. Ne vem morda gre samo za datum posledično rojstni dan, ki se ga mora udeležiti, mogoče gre pa celo za loto številke.  
Druga naj gre ravno tako v trgovino. Na njenem računu so spodnje številke koda kje in kako naj dobi partnerja. Če ga že ima te številke pomenijo kje, oziroma kdaj naj ga dobi na laži.  Če ne morete ugotoviti katera je prva ali druga naj napišem, da je druga v preteklih 7 dneh oblekla rdeče spodnje perilo.  Je hudo potrebna in se tega ne sramuje, res pa je da kot večina to tudi ne razglaša posebno.  Nos ji sicer dela neke probleme, a ni nič  narobe. S slano vodo naj si drek ven razpiha.  Upam, da boš potem še vedno oralno hotela. 
Tretja nima nobenih številk in bo tako nekaj tudi prihranila.  Okrog nje se suka otrok ki ji gre na živce.  Preprosto še nikoli ali že zelo dolgo ni napovedala materi tega otroka svoje in to preprosto mora storiti četudi se tako neha prijateljstvo. No, če se ob tem neha prijateljstvo, le to nikoli ni bilo. 
Tudi meni je moj prijatelj za sina napovedal in sva še vedno prijatelja.
Ta ista oseba naj ne naseda raznim prevarantom, v kar ne podrazumevam sebe.  

Preprosto naj se zdravi na črevesju. Vsaka danka bi bila temu hvaležna. Tudi tvoja bo.  

Vaš portir. 
Andres