Author Topic: Tarot VIII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 119236 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline afrodita

• Trenutno v uvajanju
  • *
Re: Tarot VIII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #210 on: January 18, 2012, 01:34:45 PM »
Živjo mene pa zanima mal glede ljubezni kako bo?

Hvala in lep pozdrav

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #211 on: January 18, 2012, 01:45:01 PM »
Živjo mene pa zanima mal glede ljubezni kako bo?

Hvala in lep pozdrav

Kaj pa je to mal glede ljubezni? Ste v vezi, iščete nekoga...?
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #212 on: January 18, 2012, 02:17:12 PM »
Dobro jutro,

danes ob 6.50 mi je padla ideja, ki bi se lahko v bodoče izkazala za zelo dobro v širšem smislu. Sprašujem, ali je to ideja, ki bo obrodila sadove, ali je zgolj ideja in naj nanjo pozabim?

Hvaležna bom za odgovor. :)

Mislim, da je to zelo dobra ideja, ki jo lahko spraviš v materializacijo

Tea, hvala. Mislim, da bomo o tej ideji v bodočnosti še skupaj kako rekli :)

Uh, zdaj sem pa firbčna  ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #213 on: January 18, 2012, 02:57:11 PM »

Kdaj bo posijalo sonce na ljubezenskem področju? ;) 8) 8)

Hvala ... 

Offline afrodita

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #214 on: January 18, 2012, 04:36:35 PM »
Pozdravljeni,

...sem napisala bolj za splošno ....

No bolj konkretno me zanima, kako se bo odvijalo v prihodnosti, v mojem razmerju, v katerem sem nesrečna?
Hvala

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #215 on: January 18, 2012, 05:56:46 PM »
Prosila bi za vpogled glede dveh situacij v mojem življenju, ker se trenutno nahajam na razpotju (mislim, da sem nekje na koncu ali malo čez sredino transformacijskega procesa): prvo se nanaša na izobrazbo, drugo na partnersko življenje. Kar se izobrazbe tiče: prihaja neverjeten teden, ki bo odločil nekako o mojem zaključku ene od fakultet. In me zanima kako kaže: bom opravila vse izpite? Situacija je kompleksna, truda vloženo veliko in še več, rada bi le pogledala, če se bo moj načrt za to leto izšel. In drugo vprašanje glede partnerstva: kako kaže glede novih poznanstev oziroma možnih ljubezni?

Če bo katera imela čas pogledati že vnaprej iskrena hvala!  :-*

Mogoče ne ravno po načrtih, vendar pa se leto izteče tako, kot se mora. Torej nič panike na področju študija.

Tudi na ljubezenskem področju so možnosti nekje po sredini leta. Nekak pa vse kaže na tujino ali tujca - hm - kam pa greš na počitnice?

Živim v tujini in bom še nekaj časa..zaenkrat v Španiji, jeseni ZDA.. :) Kar se tiče študija pa res lepo slišat, da ne bom preveč paničarla, ker se s tem zadnjim letom res borim (v tujini končujem vzporedni študij in bi želela diplomirati še na drugi fakulteti, preden se odpravim čez lužo na magisterij)..

Samo še vprašanjce: ta ljubezen, ki se kaže - je nekaj trdnega?

Ja, kaže da JA

U, samo še podvprašanjce v zvezi s tem, ravno šinilo v glavo, ne morem da ne bi firbcala pol..je mlajši od mene in ali ga že poznam? Ja, tkole delajo pol podzavestno te naše male sive celice.. :)

Offline Gaia

• Splet. Simbol
  • Bodi sprememba, ki jo želiš videti v svetu.
    • www.theta.si
« Reply #216 on: January 19, 2012, 11:56:54 AM »
Rada bi izvedela, v katerem arhetipu sem od rojstnega dneva naprej. Hvala vnaprej. :-*

XIII. SMRT – PONOVNO ROJSTVO /število 13 in hebrejska črka »mem«/

Psihološko osnovo karte lahko iščemo v grški mitologiji. Karta predstavlja Hada, ki je bil bog podzemlja, vladal je dušam in bil imenovan tudi nevidni.
Zato na notranji ravni karta Smrt predstavlja nepreklicen konec nekega življenjskega cikla, preden pa se to zgodi, gremo skozi fazo poslavljanja.
Včasih občutimo prevaranost, nemoč, bes, neznano, obžalovanje, zapuščenost, obup in traja kar nekaj časa, da sprejmemo izgube v življenju. Nekaj umira, vendar pa se na drugi strani že rojeva nekaj novega. Temu se je treba prepustiti.

Pomen
Karta Smrt predstavlja načelo opuščanja starega, da lahko napravimo prostor za novo. Še najmanj bi predstavljala fizično smrt, vsekakor pa gre za smrt identitete, kajti pomeni konec osebe, kakršna je bila. Povezana je z začetkom novega življenja, novega rojstva. Lahko govorimo o preoblikovanju odnosov z ljudmi, opuščanje starih razmerij, ločitev, upokojitev, končevanje neke družinske situacije, prijateljstva, sprememba pridobivanja denarja, varnosti itd.
Karta nam govori, da moramo čimprej opustiti stare vzorce, da bi lahko osebnostno in poslovno napredovali.

Vprašanje:
Katere preživele odnose še gojiš?

Napotek:
Zdaj je čas za spremembe, tudi če je na trenutke boleče trganje od starega, je to v korist novega ali novih odnosov.

Izreki za potrditev /OSHO/
Sproščen sem
Pripravljen sem na notranjo transformacijo
Z lahkoto in dostojanstveno opuščam ljudi in situacije
Vsak konec je priložnost za nastanek nečesa novega
Preobrazba pride, ko sem pripravljen nanjo
Nisem navezan na vzorce in navade

Hvala, draga. Veselim se svojega ponovnega rojstva in ne gojim nobenih odnosov, v katerih ne želim biti.  :-* :-* :-*
Praktik Reconnective Healinga® in Reconnectiona®
Mojstrica ThetaHealinga® s Certifikatom Znanosti
Angelska terapevtka®, Medij
www.theta.si
DZK 519
http://www.shrani.si/f/1S/bz/4g4xuymc/karta-gaia.gif
http://www.shrani.si/f/1g/TD/3qcGvQgv/karta-vlado.gif

Offline Luna

• Mojster
« Reply #217 on: January 20, 2012, 12:24:36 AM »
Jaz imam tudi dve vprašanji:) Prvo se nanaša na nek projekt, ki se odpira. Je še čisto v povojih, ampak meni je ideja totalno noro dobra. Pa me zdaj zanima a bo kaj iz tega, naj vlagamo v to ali je še bolje počakati pa se česa drugega lotiti? Drugo vprašanje pa se nanaša na ljubezensko področje. Je na vidiku kaj novega, kaj sprememb?

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #218 on: February 02, 2012, 04:34:58 PM »
Na Abrakadabri zamudila, pa hitim lovit semle.  ;)
Konkretno vprašanje.
Enega izdelka se lotevamo, cajt beži, se mudi, strojev ni, iščemo...
Ne bo konec sveta, če ga do datuma ne bo, vseeno se trudimo.
Konkretno vprašanje: se splača potrudit, stisnit in ga predstavit že februarja? Al je vseeno, če malo zavlačujemo.
Hvala!  :-*

Mislim da vam bo uspelo
Ooo, fajn!  :D Hvala, Tea!  :-* :-*
Zdej pa ne morem izležavat.  ::)

Joj.  ???
Že resnično kazalo, da bo uspelo.
Danes pa prejmem totalno zafurano serijo. Kot da bi izrezovali mrtvo pijani. Milo rečeno - neuporabno.
Vzorec so naredili pa brezhiben. Ma ni centa ne plačam. Pa še material so uničili.
Zdaj sem jim poslala en prijazno jezen mail... in če mi je res namenjeno, bojo naredili v enem dnevu novo serijo zastonj.
 >:(

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #219 on: February 03, 2012, 10:13:57 AM »
Na Abrakadabri zamudila, pa hitim lovit semle.  ;)
Konkretno vprašanje.
Enega izdelka se lotevamo, cajt beži, se mudi, strojev ni, iščemo...
Ne bo konec sveta, če ga do datuma ne bo, vseeno se trudimo.
Konkretno vprašanje: se splača potrudit, stisnit in ga predstavit že februarja? Al je vseeno, če malo zavlačujemo.
Hvala!  :-*

Mislim da vam bo uspelo
Ooo, fajn!  :D Hvala, Tea!  :-* :-*
Zdej pa ne morem izležavat.  ::)

Joj.  ???
Že resnično kazalo, da bo uspelo.
Danes pa prejmem totalno zafurano serijo. Kot da bi izrezovali mrtvo pijani. Milo rečeno - neuporabno.
Vzorec so naredili pa brezhiben. Ma ni centa ne plačam. Pa še material so uničili.
Zdaj sem jim poslala en prijazno jezen mail... in če mi je res namenjeno, bojo naredili v enem dnevu novo serijo zastonj.
 >:(

Rešujejo rešujejo!  :D
Bo ratalo, bo ratalo!  :D

Offline Luna

• Mojster
« Reply #220 on: February 03, 2012, 12:56:17 PM »
Super, Pika! Pošiljam podporo :-*

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #221 on: February 04, 2012, 05:56:40 PM »
Super, Pika! Pošiljam podporo :-*

Hvala, Luna!  :-*
Še čakamo... nič ne vemo, ali je kaj ratalo.  ;)

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #222 on: February 11, 2012, 09:37:40 PM »
hej punce!

imam dve vprašanji, če bi bila katera tako prijazna in pogledala - eno je za službo, na katero se imam možnost prijaviti a ne vem, ali ima sploh smisel glede na mojo trenutno zdravstveno situacijo oz ali me v letošnjem letu čaka tako željena menjava službe in kdaj bi to lahko bilo (če bi to lahko bilo to, kar se želim prijavit)?? drugo je pa za ljubezen - nisem v vezi, me pa spremlja stara ljubezen že slabih 15 let (10 od tega sva bila skupaj) s katerim sva ostala ful prijatelja, je ful čustev še med nama, a ne veva, če so prava za nadaljevanje. ne vem ali se ima smisel še enkrat spuščat v vezo... in če ne, ali me čaka kaj kje kmalu? kaj lepega? s kom ki ga poznam?

no, pismo, pa je 15 vprašanj padlo  :-X bom vesela odgovorov... ali samo kakšne tolažbe, da bo enkrat nekje nekaj lepega v teh dveh sferah :)

hvala!  :-* :-*

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #223 on: February 12, 2012, 01:38:21 PM »
hej punce!

imam dve vprašanji, če bi bila katera tako prijazna in pogledala - eno je za službo, na katero se imam možnost prijaviti a ne vem, ali ima sploh smisel glede na mojo trenutno zdravstveno situacijo oz ali me v letošnjem letu čaka tako željena menjava službe in kdaj bi to lahko bilo (če bi to lahko bilo to, kar se želim prijavit)?? drugo je pa za ljubezen - nisem v vezi, me pa spremlja stara ljubezen že slabih 15 let (10 od tega sva bila skupaj) s katerim sva ostala ful prijatelja, je ful čustev še med nama, a ne veva, če so prava za nadaljevanje. ne vem ali se ima smisel še enkrat spuščat v vezo... in če ne, ali me čaka kaj kje kmalu? kaj lepega? s kom ki ga poznam?

no, pismo, pa je 15 vprašanj padlo  :-X bom vesela odgovorov... ali samo kakšne tolažbe, da bo enkrat nekje nekaj lepega v teh dveh sferah :)

hvala!  :-* :-*

Ti se kar prijavi za službo, so dobre možnosti. Nič slabega ne vidim. Idealna priložnost za pozitivno spremembo.

Uh, glede zveze pa takole ... Mislim, da sta tisto staro, kar je bilo med vama, dodobra predelala in končala. Zato je vseeno, če preteklost pustita za seboj. Ampak to zdaj ne pomeni, da je za vaju konec, temveč vaju čaka preporod. Prepustita se.
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #224 on: February 12, 2012, 01:47:53 PM »
Bi pa še jaz lepo prosila, če bi mi kdo pogledal nekaj stvari ... Lahko s tarotom ali kako drugače, ampak sem napisala kar sem, ker ne vem, kam bi ...
Skratka. Malo sem se izgubila, ne sledim si, ne najdem se. Neko čudno obdobje imam v življenju in ni najbolj prijetno. Kaj se dogaja z mano?
Pojavile so se mi neke težave s prebavo in menstruacija mi zamuja (noseča nisem, ker sem naredila dva testa in sta bila oba negativna). Je to zaradi psihe, izgube kilogramov (sem zelo aktivna in sem izgubila precej maščobnega tkiva...), mogoče vremena, ne vem ...
In pa še en znanec je kar izginil ... Mi je ta človek kaj zameril? Saj ne vem, kaj bi bilo, ampak se mi res čudno zdi. Kaj je s tem?

Zelo bom hvaležna za kakšen odgovor.
9ZK 656