Bi pa še jaz lepo prosila, če bi mi kdo pogledal nekaj stvari ... Lahko s tarotom ali kako drugače, ampak sem napisala kar sem, ker ne vem, kam bi ...
Skratka. Malo sem se izgubila, ne sledim si, ne najdem se. Neko čudno obdobje imam v življenju in ni najbolj prijetno. Kaj se dogaja z mano?
Pojavile so se mi neke težave s prebavo in menstruacija mi zamuja (noseča nisem, ker sem naredila dva testa in sta bila oba negativna). Je to zaradi psihe, izgube kilogramov (sem zelo aktivna in sem izgubila precej maščobnega tkiva...), mogoče vremena, ne vem ...
In pa še en znanec je kar izginil ... Mi je ta človek kaj zameril? Saj ne vem, kaj bi bilo, ampak se mi res čudno zdi. Kaj je s tem?
Zelo bom hvaležna za kakšen odgovor.
Vprašanje zdravja, nosečnosti: Vidim, da je v preteklosti že bilo govora o nosečnosti, morda izražena želja po materinstvu, vidim ljubezen, čutnost...

. Namreč karto, ki izkazuje plodnost, sem potegnila kot karto preteklosti, zato bi prej rekla, da je bilo bolj govora o tem, kot da si res noseča. Je pa možno, kot si sama nakazala, da je bolj stvar psihe in fizičnih naporov. Psihe, ker mi karta sedanjosti pravi (kočija), da si trenutno razdvojena. Kočija ne bo peljala sama od sebe, treba bo vzeti vajeti v roke, se odločiti, kam sploh želiš. Morda se še vedno odločaš "kam peljati", morda se sploh ne zavedaš, da imaš v svojih rokah vajeti, to je potrebna znanja in moč in sposobnosti. Izid tega vprašanja je karta puščavnika, torej, za rešitev se je dobro umakniti, razmisliti, premisliti na samem, pa tudi do sebe in drugih biti popustljivi, ne pritiskati. Lahko tudi pomeni, da se moramo umakniti od človeka, ki je do nas negativen, ničesar ali "nikogar" ne moremo izsiliti...
Vprašanje znanec, ki se oddaljil ...: se je po moje začel oddaljevati že nekaj časa nazaj, mogoče tega še nisi opazila. Vidim, da so se stvari temeljito pretresle, nekaj se je zrušilo, vendar se za naprej kaže napredek, zrelost odnosov, ugoden izid. Na vprašanje, če ti je kaj zameril, sem dobila odgovor: Zmernost. Po moje ni treba drezati vanj, ne ga siliti k spremembam, umirjeno pretehtati čustva, pustiti času čas...
Osebno pa bi rekla, da večji fizični napori, pa še stres v službi, gotovo lahko vplivajo na mesečni ciklus ženske. Mogoče ne vedno, v kombinaciji s stresom pa gotovo. Ne glede na tvojo odločenost, da usmerjaš svoje življenje, da veš, kaj želiš, vseeno čutim prizadetost, da te drugi ljudje ne sprejmejo, takšne kot si in te presojajo po nečem, česar se sploh ne potrudijo razumeti. Itak da te razumem, vsi si želimo sprejetosti in razumevanja, ampak poskusi s sebe sčistiti to, kar si zadnje čase zaznavala od ljudi okrog sebe in te je prizadelo. Poskusi pa tudi sprejeti, da ljudje okoli nas prihajajo in odhajajo, mi pa moramo sprejemati njihove odločitve...