Author Topic: Tarot VIII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 119021 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
Re: Tarot VIII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #225 on: February 12, 2012, 02:35:57 PM »
Bi pa še jaz lepo prosila, če bi mi kdo pogledal nekaj stvari ... Lahko s tarotom ali kako drugače, ampak sem napisala kar sem, ker ne vem, kam bi ...
Skratka. Malo sem se izgubila, ne sledim si, ne najdem se. Neko čudno obdobje imam v življenju in ni najbolj prijetno. Kaj se dogaja z mano?
Pojavile so se mi neke težave s prebavo in menstruacija mi zamuja (noseča nisem, ker sem naredila dva testa in sta bila oba negativna). Je to zaradi psihe, izgube kilogramov (sem zelo aktivna in sem izgubila precej maščobnega tkiva...), mogoče vremena, ne vem ...
In pa še en znanec je kar izginil ... Mi je ta človek kaj zameril? Saj ne vem, kaj bi bilo, ampak se mi res čudno zdi. Kaj je s tem?

Zelo bom hvaležna za kakšen odgovor.

Sicer nimam kart pri sebi in vprašanje kdaj bo malo miru pri nas... Bi te samo opozorila, da testi niso ravno 100% zanesljivi. Če bo zamujanje še kar trajalo, bi bilo fino it pokukat kaj se dogaja. Kolegici je namreč kazal negativno kar do 3. meseca, potem je šla na pregled, ker jo je zaradi zamude že kar precejšnja panika dajala... No test je za foro potem ponovila v 7. mesecu, pa je še kar trdil, da ni noseča. :o ???
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #226 on: February 12, 2012, 04:18:39 PM »
vala Maja :)  :-* torej meniš, da ne bi bilo čist brezveze spet v vezo it?! :)

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #227 on: February 12, 2012, 06:07:41 PM »
Bi pa še jaz lepo prosila, če bi mi kdo pogledal nekaj stvari ... Lahko s tarotom ali kako drugače, ampak sem napisala kar sem, ker ne vem, kam bi ...
Skratka. Malo sem se izgubila, ne sledim si, ne najdem se. Neko čudno obdobje imam v življenju in ni najbolj prijetno. Kaj se dogaja z mano?
Pojavile so se mi neke težave s prebavo in menstruacija mi zamuja (noseča nisem, ker sem naredila dva testa in sta bila oba negativna). Je to zaradi psihe, izgube kilogramov (sem zelo aktivna in sem izgubila precej maščobnega tkiva...), mogoče vremena, ne vem ...
In pa še en znanec je kar izginil ... Mi je ta človek kaj zameril? Saj ne vem, kaj bi bilo, ampak se mi res čudno zdi. Kaj je s tem?

Sicer nimam kart pri sebi in vprašanje kdaj bo malo miru pri nas... Bi te samo opozorila, da testi niso ravno 100% zanesljivi. Če bo zamujanje še kar trajalo, bi bilo fino it pokukat kaj se dogaja. Kolegici je namreč kazal negativno kar do 3. meseca, potem je šla na pregled, ker jo je zaradi zamude že kar precejšnja panika dajala... No test je za foro potem ponovila v 7. mesecu, pa je še kar trdil, da ni noseča. :o ???

Maja meni je padlo, da preveč nadzoruješ vse kar se dogaja, malo se sprosti  ;)
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #228 on: February 12, 2012, 07:20:02 PM »

Vprašanje zdravja, nosečnosti:  Vidim, da je v preteklosti že bilo govora o nosečnosti, morda izražena želja po materinstvu, vidim ljubezen, čutnost... :). Namreč karto, ki izkazuje plodnost, sem potegnila kot karto preteklosti, zato bi prej rekla, da je bilo bolj govora o tem, kot da si res noseča. Je pa možno, kot si sama nakazala, da je bolj stvar psihe in fizičnih naporov. Psihe, ker mi karta sedanjosti pravi (kočija), da si trenutno razdvojena. Kočija ne bo peljala sama od sebe, treba bo vzeti vajeti v roke, se odločiti, kam sploh želiš. Morda se še vedno odločaš "kam peljati", morda se sploh ne zavedaš, da imaš v svojih rokah vajeti, to je potrebna znanja in moč in sposobnosti. Izid tega vprašanja je karta puščavnika, torej, za rešitev se je dobro umakniti, razmisliti, premisliti na samem, pa tudi do sebe in drugih biti popustljivi, ne pritiskati. Lahko tudi pomeni, da se moramo umakniti od človeka, ki je do nas negativen, ničesar ali "nikogar" ne moremo izsiliti...

Vprašanje znanec, ki se oddaljil ...: se je po moje začel oddaljevati že nekaj časa nazaj, mogoče tega še nisi opazila. Vidim, da so se stvari temeljito pretresle, nekaj se je zrušilo, vendar se za naprej kaže napredek, zrelost odnosov, ugoden izid. Na vprašanje, če ti je kaj zameril, sem dobila odgovor: Zmernost. Po moje ni treba drezati vanj, ne ga siliti k spremembam, umirjeno pretehtati čustva, pustiti času čas...

Osebno pa bi rekla, da večji fizični napori, pa še stres v službi, gotovo lahko vplivajo na mesečni ciklus ženske. Mogoče ne vedno, v kombinaciji s stresom pa gotovo. Ne glede na tvojo odločenost, da usmerjaš svoje življenje, da veš, kaj želiš, vseeno čutim prizadetost, da te drugi ljudje ne sprejmejo, takšne kot si in te presojajo po nečem, česar se sploh ne potrudijo razumeti. Itak da te razumem, vsi si želimo sprejetosti in razumevanja, ampak poskusi s sebe sčistiti to, kar si zadnje čase zaznavala od ljudi okrog sebe in te je prizadelo. Poskusi pa tudi sprejeti, da ljudje okoli nas prihajajo in odhajajo, mi pa moramo sprejemati njihove odločitve...

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #229 on: February 12, 2012, 09:20:03 PM »
Rena, bi pogledala še mojo ljubezen? Maja me je prestrašila :) ne upam (al pa nočem  :o) stopiti na to pot in ne vem, če hočem razumet, kaj bi naj bil prpeorod :D... malo me pelje tudi v eno drugo smer, k enemu drugemu dečku, za katerega pa ne vem, hmmm, ali sploh obstaja kaka varianta, ker oddaja mešane signale :D oz take, da si jih ne znam razložit :p grozno ja, srce pravi eno, glava drugo, rgo tretje :D

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #230 on: February 12, 2012, 09:35:18 PM »
Aisha,

preporod lahko pomeni veliko. Jaz sem imela s svojim fantom še pa još preporodov, če lahko temu tako rečem. Pa verjemi, da sem si sama govorila neeee, no gooo, kaj vam je, to NE bo šlo, vseeno pa je nek delček v meni vsekozi govoril JA. Pustila sem pri miru, zgodilo se je samo od sebe. Poslušaj srce, kaj ti govori. Jaz sem doživela ne ravno lahek preporod z njim in ti povem, da sedaj tega ne zamenjam za nič na svetu, ker je končni rezultat več kot odličen.

Pusti vse strahove ob strani.
9ZK 674

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #231 on: February 12, 2012, 09:41:34 PM »
ja sasa, saj to je... srce pravi, da je on zame, da je on tisti h kateremu spadam za zmeraj. 10 let veze... miljon vzponov in padcev... in danes je moj najboljši prijatelj... s katerim si stojiva ob strani, kot, da drugi ne obstajajo... si želim enega preporoda :) glava pravi kot je govorila tebi :) ego pa... eh... :)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #232 on: February 12, 2012, 09:44:38 PM »
Rena, bi pogledala še mojo ljubezen? Maja me je prestrašila :) ne upam (al pa nočem  :o) stopiti na to pot in ne vem, če hočem razumet, kaj bi naj bil prpeorod :D... malo me pelje tudi v eno drugo smer, k enemu drugemu dečku, za katerega pa ne vem, hmmm, ali sploh obstaja kaka varianta, ker oddaja mešane signale :D oz take, da si jih ne znam razložit :p grozno ja, srce pravi eno, glava drugo, rgo tretje :D

Hehe, zakaj bi te Maja prestrašila? Ker ni napisala tistega, kar si v resnici želiš v srčku? Po moje glede na to pravzaprav že veš odgovor  :D ;)

Sem karte vprašala za sedanjega prijatelja,  s katerim sta že bila v zvezi. Ker sem prej samo na hitro prebrala in šele zdaj vidim, da je tu še drug moški. No za nekdanjega prijatelja vidim lep pozitiven odnos, v katerem so še lahko skriti aduti,  je še lahko premik v več. Odločitev ali pobuda bo bolj na njegovi strani, tudi jaz predlagam, da se enostavno prepustiš in ne pričakuješ prehitro, preveč...bolj kar bo pa bo, ne obremenjuj se.

Za tega drugega sem potegnila karto, ki lahko pomeni partnerstvo, ljubezen  ;D

Ampak veš kaj, bolj imam občutek, da zelo želiš zvezo, ker si osamljena, pa ne bi rada več čakala...(brez zamere, saj govorim iz svojih in verjamem, da še več nas izkušenj...). Ampak ko nekaj hočemo po sili, ni dobro... Res se prepusti, saj bo življenje samo izkristaliziralo.  :-*

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #233 on: February 12, 2012, 09:59:50 PM »
o Rena, si kar zadela, sploh zadnji odstavek :D

ja, sem tip, ki noče čakat, ki hoče vse takoj, česar se zavedam in poskušam odpravit... me je že dostkrat teplo :) ali prehiter jezik ali prehitre odločitve... kr nekaj... sem ful impulzivna in upam, da mi bo uspelo nekoč dovolj umiriti glavo, da bo tudi jezik počasnejši, odločitve pa itak... ah, moj temperament :D

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #234 on: February 12, 2012, 10:03:24 PM »
aja pa Rena, jaz sem si majin post razložila, kot, da meni, da naju čaka preporod v pozitivnem smislu, da gre lahko spet za vezo - tega sem se ustrašla :) ker ne vem, če to hočem :) srce ja, glava ne :) eh, se prepuščam :))) baje :)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #235 on: February 12, 2012, 10:15:26 PM »
Hehe, Aisha, ti si čist divja. Bi pa ne bi...pa bi in ne bi  ;). Tako da, zadnja karta je bila Zmernost. Čeprav pomeni tudi pozitiven odgovor za neko zvezo, pomeni tudi, da moramo bit potrpežljivi, pa tehtati zadeve in znati počakati.... kar umiri se. Ravno takrat ko ne čakamo in pričakujemo, pride samo po sebi.

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #236 on: February 12, 2012, 10:27:08 PM »
jap res je... sem se ful opekla v tej vezi, a hkrati je bila nekaj najlepšega, kaj se mi je zgodilo v življenju :) zato  bi pa ne bi... ker enostavno NE VEM kaj je prav in kaj ne :) zato po eni strani želim proč in upam, da najdem srečo drugje, po drugi pa ga ne more/nočem/ne znam spustiti iz svojega življenja, ker še zmeraj upam, da se je vesolje samo poigralo z nama in bova nekoč našla pot nazaj drug k drugemu, tako iskreno in lepo, kot je bila prvih nekaj let... se hecava, da če ne drugače, se srečava pri 60ih :)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #237 on: February 12, 2012, 10:32:47 PM »
Menda se pa ja ne bosta do 60.let takole mučila  :D.

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #238 on: February 12, 2012, 11:40:25 PM »
Rena, če si še pri kartah, bi tudi jaz en vpogled za neko določeno osebo. Se učim spustit in prepustit, pa mi ne gre najbolje ;D
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #239 on: February 13, 2012, 06:13:42 AM »
Rena, če si še pri kartah, bi tudi jaz en vpogled za neko določeno osebo. Se učim spustit in prepustit, pa mi ne gre najbolje ;D

Tako malo z rezervo, kar napišem, ker sem bolj začetnica… ;)

Za nazaj vidim, da je bilo kar nekaj zunanjih dejavnikov, ki so vplivali na vajin odnos, morda služba, kariera, morda so se nekateri iz ozadja vmešavali v vajin odnos, morda celo kakšna ženska, vidim razdvojenost in vprašanja po kateri poti naprej… V sedanji situaciji moraš biti potrpežljiva, »neukrepati«, potrebno je uravnavati čustva in razum. Ukrepanja  ponavadi pomenijo ravno, da se nagneš ali na stran čustev ali stran razuma. In če se odločamo v tem smislu, da moramo zanemariti en ali drug del naše narave, najbrž ni najbolje. Za naprej vidim, da se bo to obdobje kmalu končalo in situacija se bo razjasnila. Dobila sem  karto »konca«. A ker nimam toliko izkušenj, ne upam reči, če bo to konec te veze. Pomagala sem si z dodatno karto, ki govori o tem, da si na pravi poti, da si večino težav že premagala, da boš oprostila, opustila, nehala odlašati in s tem uvedla potrebne spremembe. Kakorkoli, vidim konec nekega obdobja ali veze…