Author Topic: Tarot VIII. del - vpogled in osebna vprašanja  (Read 119026 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
Re: Tarot VIII. del - vpogled in osebna vprašanja
« Reply #390 on: March 20, 2012, 05:59:20 AM »
A lahko še jazprosim za karto. Problemi s sosedi... Nam trgajo stvari na našem vrtu, ker jim gredo rože na živce ( ??? ?) , so nam vse glicinije potrgali, uničili kosovo gnezdo, ki je bilo v ograji, strup za mačke nastavljajo (spet na nešem vrtu), nočejo plačati skupnih stroškov (okna na skupnem hodniku in podobne zadeve), si prisvajajo naše ozemlje in kar brez vprašanj ali da bi karoli povedali začnejo betonirati naš del kleti in tako dalje. So se že prejšnji ljudje, ki so tukaj živeli, odselili zaradi njih, ker so si spet prisvajali stvari, ki niso njihove. Res je zelo slaba energija okoli njih, me kar zmrazi, ko govorim s sosedo. Zanima me a naj nastopim bolj ostro ali naj pa bi morala iti kar po pravni poti?

Ti odgovarjam brez kart, na skupnih delih nimajo kaj delati brez soglasja, policija in odvetnik...sori zdej. Poklicat policijo takoj, ko najdete strup za mačke in VURS. Pa daj, daj....takim je treba malo peruti postrižt.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Luna

• Mojster
« Reply #391 on: March 20, 2012, 11:29:19 AM »
A lahko še jazprosim za karto. Problemi s sosedi... Nam trgajo stvari na našem vrtu, ker jim gredo rože na živce ( ??? ?) , so nam vse glicinije potrgali, uničili kosovo gnezdo, ki je bilo v ograji, strup za mačke nastavljajo (spet na nešem vrtu), nočejo plačati skupnih stroškov (okna na skupnem hodniku in podobne zadeve), si prisvajajo naše ozemlje in kar brez vprašanj ali da bi karoli povedali začnejo betonirati naš del kleti in tako dalje. So se že prejšnji ljudje, ki so tukaj živeli, odselili zaradi njih, ker so si spet prisvajali stvari, ki niso njihove. Res je zelo slaba energija okoli njih, me kar zmrazi, ko govorim s sosedo. Zanima me a naj nastopim bolj ostro ali naj pa bi morala iti kar po pravni poti?

Ti odgovarjam brez kart, na skupnih delih nimajo kaj delati brez soglasja, policija in odvetnik...sori zdej. Poklicat policijo takoj, ko najdete strup za mačke in VURS. Pa daj, daj....takim je treba malo peruti postrižt.

Hvala. Bomo zgleda res morali v to. Sem mislila, da se bo dalo kaj zmenit, pa je samo še slabše, ko kaj rečem.

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #392 on: March 20, 2012, 04:04:03 PM »
Rena, lahko še sama pristavim piskerček? Dve vprašanjci mi ne data miru in sicer ali bo odgovor, ki ga pričakujem iz ZDA, pozitiven in pa čisto zasebno: kako kaže kaj glede določenega fanta, ki ga imam v mislih? Se bo tu kaj razvilo?

Hvala ti za odgovor!  :-*

Missy, pozdravljena. Hmmm, karte so karte, če jih potegnem zase osebno, že morebiti kaj vplivam nanje, pa mi včasih pokažejo totalno nasprotno. Tako da,  javi, kakšen bo izid. Zaenkrat za odgovor iz ZDA kaže poraz, oziroma, da nekdo ne bo izpolnil naših pričakovanj, ali da je nekdo na tej relaciji močnejši od nas in on doseže svoje, ne pa mi... Če drugega ne,  ta karta kaže vsaj to, da je treba stopiti korak nazaj, pustiti, da se zadeva malce odmakne in ohladi, pa da vidimo, če to res želimo oziroma uvidimo, da to pravzaprav ni tisto, kar smo mislili.

Jejhata, tudi za tega fanta ne vidim pozitivnega izida. Menim, da ni najbolj iskren, v ozadju vidim prevare  :(. Morda se posvetuj s kom, ki ga dobro pozna, mislim, da so tu še kakšne zadeve, ki bi jih morala vedeti... V prihodnje vidim možen prepir ali spletke, opravljanje...Menim, da boš v prihodnje ugotovila, da to pravzaprav ni to, kar misliš.

Kot sem že rekla...zadnjo besedo ima pa le življenje in gotovo z razlogom opusti eno in pošlje drugo  :-*

Ufff, je pa ploha negativnih stvari.. ;) No, se pa iskreno strinjam s tabo, da je vedno vedno vedno razlog za nastalo situacijo in vedno pripelje do tega, da je nam bolje! ;) Sporočim kako se odvije :*

Odgovor iz ZDA prišel včeraj in je negativen. Tako da tu lahko dobiš potrditev takoj, da si videla pravilno. :)
Kar se tiče tistega fanta, se zadeve zaenkrat odvijajo lepo, je pa res, da samo na površini: nisem še nikogar vprašala ničesar o njemu ipd. In če boš slučajno pri karticah bi te v tej smeri še prosila, če lahko malo potipava..predvsem zaradi tega, ker je zadeva še v povojih in imam zaenkrat še priložnost se izviti precej neboleče..

:-*

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #393 on: March 20, 2012, 04:28:37 PM »

Prosim, prosim, naj še meni kdo pogleda, kako kaj kaže na področju ljubezni?
  Jaz pa lahko komu drugemu, sebi mi ne gre.

Offline Rena

• Sple. Simbol
  • Harmonija, izpolnjenost, ljubezen - hvala vesolje
« Reply #394 on: March 20, 2012, 06:04:10 PM »
Odgovor iz ZDA prišel včeraj in je negativen. Tako da tu lahko dobiš potrditev takoj, da si videla pravilno. :)
Kar se tiče tistega fanta, se zadeve zaenkrat odvijajo lepo, je pa res, da samo na površini: nisem še nikogar vprašala ničesar o njemu ipd. In če boš slučajno pri karticah bi te v tej smeri še prosila, če lahko malo potipava..predvsem zaradi tega, ker je zadeva še v povojih in imam zaenkrat še priložnost se izviti precej neboleče..

Žal mi je Missy, da je odgovor negativen. Vendar sprejmi, da je trenutno to za nekaj dobro. Po moje drži predvsem tisto, da stopi korak nazaj, potem boš videla še druge plati ali pa boš znala to prepustiti toku... Hvala za povratno sporočilo, namreč, le ta so mi dragocena, ker se učim.

Bom pogledala zvečer, sedaj sem komaj dobro prišla domov.  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #395 on: March 20, 2012, 08:44:03 PM »
hej pupe!

čakam na en odgovor - bo ali ne bo, kot želim? :)

hvala  :-*

Hja Aisha draga, lahko pričakuješ, da se ti bo želja izpolnila, vendar ne čisto z lahkoto in ne takoj. Vmes bo še kakšna ovira, zato boš uspela, če boš ostala pogumna, potrpežljiva in ne boš takoj izgubila volje. Vztrajaj, brzdaj jezo in ne popuščaj vrtincu čustev užaljenosti, uporabi svojo notranjo moč. Morda boš morala v tem času predvsem braniti svojo zasebnost, se postaviti zase ali za svojega bližnjega, vendar na način kot sem napisala prej.

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #396 on: March 20, 2012, 09:13:37 PM »

Missy, zate karta, ki kaže v zadnjem času kar dosti čustvenih pretresov. Sicer si lahko tudi mislim, da jih je bilo, vendar sem potegnila takšno karto. Zato se v tem času malo pocartaj, razvajaj, spočij, posveti sebi in predvsem popazi na svoje zdravje. Zanj kaže, da je trenutno na razpotju, prišel je do neke točke, ne vem ali se to nanaša na vajin odnos ali na njegovo situacijo. Verjetno na njegovo situacijo, ki se je sedaj prevagala v neko točko, ko se je toliko razrešilo, da lahko zajame sapo. Ga  čaka še veliko dela, a se vidi ven. Če pa se karta nanaša na vajin odnos, je morda sedaj na tisti točki, ko začenja razmišljat o naprej ali se morda ustaviti...Skratka, pri obeh se kaže še neopredeljenost, ne vesta še prav, kaj bi. Ne vem, nekako se počutita oba kljub skupnemu - osamljena. Možnost vajinega odnosa pa je lepa, zdrava, vitalna, polna energije. Če bosta znala v prihodnje vložiti v vajin odnos, se potruditi zanj, imata odprto pot.

Offline Missy

• Spl. simbol
« Reply #397 on: March 20, 2012, 09:31:49 PM »

Missy, zate karta, ki kaže v zadnjem času kar dosti čustvenih pretresov. Sicer si lahko tudi mislim, da jih je bilo, vendar sem potegnila takšno karto. Zato se v tem času malo pocartaj, razvajaj, spočij, posveti sebi in predvsem popazi na svoje zdravje. Zanj kaže, da je trenutno na razpotju, prišel je do neke točke, ne vem ali se to nanaša na vajin odnos ali na njegovo situacijo. Verjetno na njegovo situacijo, ki se je sedaj prevagala v neko točko, ko se je toliko razrešilo, da lahko zajame sapo. Ga  čaka še veliko dela, a se vidi ven. Če pa se karta nanaša na vajin odnos, je morda sedaj na tisti točki, ko začenja razmišljat o naprej ali se morda ustaviti...Skratka, pri obeh se kaže še neopredeljenost, ne vesta še prav, kaj bi. Ne vem, nekako se počutita oba kljub skupnemu - osamljena. Možnost vajinega odnosa pa je lepa, zdrava, vitalna, polna energije. Če bosta znala v prihodnje vložiti v vajin odnos, se potruditi zanj, imata odprto pot.

Oba sva začasno preseljena, na izmenjavi..in oba na koncu dodiplomske in pred podiplomsko potjo..in nihče od naju ne ve v katero državo naj nadaljuje pot in ali v smeri pripravništva ali takojšnjega podiplomskega študija..lepo so ti to kartice pokazale. Mene je skrbelo le, ali je iskren. Ker..po resnici povedano, česa takšnega še nisem doživela. Pletlo se je med nama tri mesece, pa sva nekako gledala stran (ravno zaradi okoliščin), ta vikend pa ni šlo več..in v parih dneh se je med nama spremenilo vse. In glede na to, kaj vse slišim od njega brez zadržkov je glede na mojo precej grdo ljubezensko preteklost prišlo do tega, da sem dvomila v njegovo iskrenost..

Mogoče je čas, da preneham s tem..tudi po nasvetu tvojih kart. Hvala ti!  :-* Sporočim razvoj, da ne boš na suhem. ;) zlata si!

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #398 on: March 20, 2012, 09:33:50 PM »

Le kaj mi hoče povedati karta tvoje sedanje situacije, da si se srečno vrnila domov? Morda si ravno zaključila kakšen projekt, kakšno delo, morda selila...morda pa mi pravi, da potrebuješ sprostitev in malo počitnic? Kot začetnica včasih težko povežem simbole kart v neko  zgodbo, vendar v prihodnje vidim žensko, ki se še ne upa prepustiti sreči, podzavestno morda še dvomi, da bo deležna svoje sreče, je spremenljivih razpoloženj, upanj in zopet dvomov... Ljubezen preprosto pride, ko jo najmanj pričakujemo, ko jo najmanj skušamo zajeti v svojo dlan...ko znamo neobremenjeno s pričakovanji raje uživati v vsakem lepem, drobnem trenutku in stvareh, ki jih lahko opazimo okoli nas. V prihodnje vidim izboljšanje na tem področju, potem pa tudi sreča sledi  ;)

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #399 on: March 20, 2012, 09:36:26 PM »
Prosim Missy, kar zagulena situacija, ja... Poročaj  :-*

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #400 on: March 20, 2012, 09:39:25 PM »

Le kaj mi hoče povedati karta tvoje sedanje situacije, da si se srečno vrnila domov? Morda si ravno zaključila kakšen projekt, kakšno delo, morda selila...morda pa mi pravi, da potrebuješ sprostitev in malo počitnic? Kot začetnica včasih težko povežem simbole kart v neko  zgodbo, vendar v prihodnje vidim žensko, ki se še ne upa prepustiti sreči, podzavestno morda še dvomi, da bo deležna svoje sreče, je spremenljivih razpoloženj, upanj in zopet dvomov... Ljubezen preprosto pride, ko jo najmanj pričakujemo, ko jo najmanj skušamo zajeti v svojo dlan...ko znamo neobremenjeno s pričakovanji raje uživati v vsakem lepem, drobnem trenutku in stvareh, ki jih lahko opazimo okoli nas. V prihodnje vidim izboljšanje na tem področju, potem pa tudi sreča sledi  ;)

Mogoče pomeni to, da sem končno uspela pustiti preteklost za sabo, vidim po fotografijah, na današnji že imam iskrice v očeh :) Upam, da pride tista sreča, ki si jo želim :)
Hvala

Offline aisha3012

• Uporabnik
  • **
« Reply #401 on: March 20, 2012, 09:43:07 PM »
hej pupe!

čakam na en odgovor - bo ali ne bo, kot želim? :)

hvala  :-*

Hja Aisha draga, lahko pričakuješ, da se ti bo želja izpolnila, vendar ne čisto z lahkoto in ne takoj. Vmes bo še kakšna ovira, zato boš uspela, če boš ostala pogumna, potrpežljiva in ne boš takoj izgubila volje. Vztrajaj, brzdaj jezo in ne popuščaj vrtincu čustev užaljenosti, uporabi svojo notranjo moč. Morda boš morala v tem času predvsem braniti svojo zasebnost, se postaviti zase ali za svojega bližnjega, vendar na način kot sem napisala prej.

o Rena, hvala :) ja, bo kar držalo, vsaj velika večina :) oooo, kako si mi polepšala večer, sedaj zagotovo ne bom obupala :) da ne bo takoj sem pa itak vedela... je srednje daljnosežen cilj...

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #402 on: March 20, 2012, 09:43:56 PM »
Tia, ahaaaaa, to bo. Karta namreč kaže vrnitev domov, ali dobesedno ali v prenesenem smislu in tudi, da morda potrebuješ kraj, kjer te bodo toplo sprejeli in se spočiješ. No me veseli, zdaj lažje razumem. Ja, v prihodnje bo delček tebe še okleval in dvomil, ampak ta del tebe se na sliki že "dviga in leze iz vode" (podzavesti)... Zaupaj v prihodnost in se čimmanj obremenjuj.  :-*

Offline Rena

• Sple. Simbol
« Reply #403 on: March 20, 2012, 09:45:32 PM »

o Rena, hvala :) ja, bo kar držalo, vsaj velika večina :) oooo, kako si mi polepšala večer, sedaj zagotovo ne bom obupala :) da ne bo takoj sem pa itak vedela... je srednje daljnosežen cilj...

Me veseli Aisha  :-*

Offline tia

• Uporabnik
  • **
« Reply #404 on: March 20, 2012, 10:03:35 PM »
Tia, ahaaaaa, to bo. Karta namreč kaže vrnitev domov, ali dobesedno ali v prenesenem smislu in tudi, da morda potrebuješ kraj, kjer te bodo toplo sprejeli in se spočiješ. No me veseli, zdaj lažje razumem. Ja, v prihodnje bo delček tebe še okleval in dvomil, ampak ta del tebe se na sliki že "dviga in leze iz vode" (podzavesti)... Zaupaj v prihodnost in se čimmanj obremenjuj.  :-*

Rena, thanks, bom delala na tem, da se čimprej dvignem iz vode in da mi kdo ogreje srce in jaz njemu  ;) :-*