Author Topic: zanositev/otroci v natalni karti-študija primera  (Read 81072 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
Re: zanositev/otroci v natalni karti-študija primera
« Reply #75 on: February 06, 2013, 09:02:05 PM »
Ne, sem mislila, da je že kakšna nosečnost za tabo ...
9ZK 656

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #77 on: February 06, 2013, 09:28:18 PM »
Kaj pa Saturn? Že kaj prinesel?  ;)
9ZK 656

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #78 on: February 06, 2013, 10:11:54 PM »
Splave? Oki carski rez ne rečem, to lahko napovejo, splavov ti pa ne morejo. Kakšne bedarije eni kvasijo :o
Drugače pa, če je kolegica zanosila in donosila s pregrajeno maternico (je bila ugotovljena šele v nosečnosti) in je danes hči normalna 13letnica (kolikor pač najstniki so normalni)...
Ne vem no zakaj se vnaprej prepričuješ, da boš splavila. Zakaj to rabiš?
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #79 on: February 06, 2013, 10:13:46 PM »
Jaz imam tudi pregrado v maternici ... Pa mami jo ima tudi in nikoli ni splavila.
9ZK 656

Offline cristallyne

• Uporabnik
  • **
« Reply #80 on: February 07, 2013, 09:40:33 AM »
..tako so mi rekli takrat pač..da bo težko obdržat

no, sej to je že mimo..sem že odmislila te stvari, in se ne ukvarjam s tem. prepričana pa sem da jih bom imela ;)

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #81 on: February 07, 2013, 10:56:56 AM »
Kar se tiče pregrade, je tako. Načeloma ne povzroča težav, je pa večja verjetnost, da bo do česa prišlo, če se slučajno otrok vgnezdi direktno na pregrado. Je tudi odvisno, kej v maternici je postavljena in kako je velika. Veliko žensk je zanosilo in donosilo s pregrado, edino, kar so poročali, je, da je bil otrok manjši, ker je sama ograda ovirala rast otroka. V veliki večini primerov to niti ne povzroča težav, drugače.

Jaz sem jo imela čez celo maternico, tako da sem skorajda jo morala operirati, če sem hotela karkoli met. No, še dobro, da sem pred leti rekla, da želim imeti operacijo, ker danes ne operirajo, če nisi imel za seboj vsaj enega splava ali tako nekako.

Torej, če potegnemo črto, sama pregrada ni tako zelo ovirajoča, niti ni razlog, da se splavi. Če pa se splavi ponavljajo, potem pa ja, je potrebno operativno jo odstranit, pa še to je laserska operacija  ;)
9ZK 674

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #82 on: February 23, 2013, 10:55:18 PM »
Lep pozdrav vsem ;).....mene pa zanima kaj v lunarni karti gledam glede zanositve enako kot tudi pri tranzitih????Ter ali se bo sama nosečnost obdržala :( enega angelčka že imam,v drugo sem imela spontani splav in podelujem stvari glede tega in upam da bo nalednjič vse ok hm imam pa itak zelo zanimivo 5.hišo že v osnovi  ???...mogoče če bi mi kdo lahko kaj povedal oz. svetoval kaj ni pogledam,hvala
lp
Tia

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #83 on: February 27, 2013, 05:53:01 AM »
Lep pozdrav vsem ;).....mene pa zanima kaj v lunarni karti gledam glede zanositve enako kot tudi pri tranzitih????Ter ali se bo sama nosečnost obdržala :( enega angelčka že imam,v drugo sem imela spontani splav in podelujem stvari glede tega in upam da bo nalednjič vse ok hm imam pa itak zelo zanimivo 5.hišo že v osnovi  ???...mogoče če bi mi kdo lahko kaj povedal oz. svetoval kaj ni pogledam,hvala
lp
Tia

Kadar imamo Jupitra v 5 hiši vsa običajna "pravila" ponavadi odpadejo, tako da, če ga ne bi bilo, bi verjetno res ostalo pri enem, če bi uporabili "običajno štetje".

Res je da Mars in Saturn nista najbolj naklonjena terminu imeti otroke, je pa res, da je Venera kot vladarica 5 hiše v plodnem Biku in sovladar Pluton v trigonu na Luno v plodnih Ribah.

Ne vem pa točno, kaj si mislila z Lunarno karto

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline tia13

• Uporabnik
  • **
  • tia13
« Reply #84 on: February 27, 2013, 10:04:24 PM »
Hm hvala vzeto na znanje ;)...nekako mi bolje leži lunarna karte ne vem zakaj in pač tam sem do sedaj  v določene stvari "uvid" dobila....ah jaz na to vse malo drugače gledam  že iz tega vidika,ker nimam takega znanja ter kilometrine v sami tej "branži" ampak mi je odkar pomnim bila facinantna  in me vlekla tako da raziskujem te vode ;) drugače sem pa nekako hotla videt če se, da videt iz lunarne zanositve,splavi....ker jaz sem si na svoj način razložila 1.nosečnost potlej splav čeprov je bolj v tranzitih se mi to dozdevalo mars konj saturn i guess ampak to so samo moja gledanja...lepo bodi in hvala ti še enkrat :)

Offline angelcek

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #85 on: May 23, 2013, 04:59:55 PM »
Zdravo,
bi mi lahko kdo pojasnil mojo natalno karto? Koliko otrok? kdaj bojo še preostali otroci? itd... hvala ;)

http://shrani.si/f/1p/mU/7ZZ1Zsw/natalnakarta.png

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #86 on: May 24, 2013, 05:02:30 AM »
Zdravo,
bi mi lahko kdo pojasnil mojo natalno karto? Koliko otrok? kdaj bojo še preostali otroci? itd... hvala ;)

°

Pri nas kar nekaj deklet le to zna pogledati, vendar kot drugje imamo tudi mi svoja pravila foruma, ki je za razliko od drugih spletnih lokacij, zelo toleranten.  Kljub toleranci smo se že pred nekaj leti odločili, da podobnih odgovorov, kot tudi drugih znanj ne bomo dajali članom, ki so k nam prišli po odgovor in potem jih ni bilo več nazaj.   

Pač imamo svoja mnenja, da vsakdo nekaj zna, torej naj vsakdo nekaj ponudi, če nič drugega je to lahko svetovanje kateri kondom je boljši. Današnji,ali starodavni, torej tisti iz svinjskega mehurja.   

No, jaz stavim na svinjski mehur, vendar žal nisem pri starem očetu gor zrasel, da bi me kakšne starodavne spretnosti naučil.  Me je pa tako Tea naučila veliko starodavnih stvari, nobena pa ni povezana s svinjskim mehurjem. Govorim kajpak o astrologiji, kar je bilo tudi tvoje vprašanje.  S tem kajpak ne želim povedati, da bi ti znal dati odgovor, saj še vedno imam v glavi starega očeta in svinjski mehur.

No, saj ponavadi nisem tako grob, tudi danes ne. A vendarle, mi je vsaka sleherna nosečnica hudo pri srcu.  Imam pač tako prijeten odnos do žensk.   Kajpak do pravih žensk.  :)

Tvoj portir,

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #87 on: May 24, 2013, 07:55:25 AM »
Zdravo,

Živjo Angelček
Kot sklepam iz tvojega pisanja že imaš otroke. Torej?
Mene pa zanima, zakaj si postavila tako vprašanje?

Lep dan

www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #88 on: May 24, 2013, 10:48:50 AM »
Zdravo,

°

Pri nas kar nekaj deklet le to zna pogledati, vendar kot drugje imamo tudi mi svoja pravila foruma, ki je za razliko od drugih spletnih lokacij, zelo toleranten.  Kljub toleranci smo se že pred nekaj leti odločili, da podobnih odgovorov, kot tudi drugih znanj ne bomo dajali članom, ki so k nam prišli po odgovor in potem jih ni bilo več nazaj.   

Pač imamo svoja mnenja, da vsakdo nekaj zna, torej naj vsakdo nekaj ponudi, če nič drugega je to lahko svetovanje kateri kondom je boljši. Današnji,ali starodavni, torej tisti iz svinjskega mehurja.   

No, jaz stavim na svinjski mehur, vendar žal nisem pri starem očetu gor zrasel, da bi me kakšne starodavne spretnosti naučil.  Me je pa tako Tea naučila veliko starodavnih stvari, nobena pa ni povezana s svinjskim mehurjem. Govorim kajpak o astrologiji, kar je bilo tudi tvoje vprašanje.  S tem kajpak ne želim povedati, da bi ti znal dati odgovor, saj še vedno imam v glavi starega očeta in svinjski mehur.

No, saj ponavadi nisem tako grob, tudi danes ne. A vendarle, mi je vsaka sleherna nosečnica hudo pri srcu.  Imam pač tako prijeten odnos do žensk.   Kajpak do pravih žensk.  :)

Tvoj portir,

Andres

;D Nasmejala.

Offline x29x

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #89 on: May 31, 2013, 10:20:28 AM »

sicer sem že v eni drugi temi napisala o moji problematiki, pa ni blo odziva...
sedaj sem pa našla pravo temo za moje problemčiče ;D   (copy+ pase varjanta  ;D ;))

Namreč že 3-4 leta se trudiva da bi zanosila pa še nič. V začetki januarja 2013 sem imela izven maternično nosečnost, posledično seveda so mi ta jajcevod tudi odstranil. Po vsej žalosti in nesreči sem si sedaj že dost opomogla in seveda bova čez čas spet delaLa na otroku. Zanima me (za tiste, ki se na to spoznate) kdaj se vidi zanositev oz. kaj morem gledati, da se to pokaže.

dejansko se mi je to leto na glavo obrnilo. Kar naprej neki zdravstveni problemčiči, ki se še kar vlečejo, upam da  bo kmal bolš.

dajte mi prosim mal prečekirat moje karte spodaj sta natalka z dodatki in solarka.