Sanjalka draga, najlepša hvala za obsežen odgovor in lepo oceno.

Sem seveda še potem gledala po tvoji analizi, hja, sama ne bi nekaterih stvari izvlekla, pa če me po glavi mahneš.
Jaz bi npr. Škorpionu (v katerem je Uran) pripisala plodnost

oz. bi mu rekla, da postane ploden v Škorpijonu, če že po naravi ni ljubitelj otrok.
Zanimivo, da si omenila odnos njene matere, enkrat pred leti je namreč omenila, da z mamo nima razčiščenega odnosa in se to odraža v službi, v odnosu z njeno trenutno nadrejeno. Je bilo enkrat rečeno, da vse ženske, ki so tam redno zaposlene, imajo z lastno mamo nerazčiščen odnos.
Jo bom ob priliki malo (previdno) povprašala, kako je bilo v družini. Se pa spomnim, da je omenjala neke kar težke situacije, krize v odnosih, tudi nasilje je bilo prisotno, ampak bolj s strani očeta (je že pokojni).
Oseba po mojih ocenah je tako uranska kot saturnska.
Uranska, kar se tiče inovativnosti, je izvirna in tudi privlačijo jo stvari, ki so drugačne, napredne, tudi deluje na takem področju.
Saturnska v smislu zagotoviti si vso varnost in stabilnost, je na primer velik del svoje ustvarjalnosti podredila potrebi po varnosti. Na pamet bi ocenila, da ima določene strahove glede tega, zna se počutiti negotovo, kljub temu, da je načeloma precej samozavestna in tudi kot pojava v trenutku naredi zelo močan vtis. Res je zanimiva, daleč od klasike. Bi rekla, da planeta delujeta vzajemno, saj je kljub kompromisom uspela spraviti oboje pod isto streho.
Ok, zdaj sem skrenila s teme.

V glavnem...
Zmotil me je tudi natančen veliki križ, ki ga ustvarjajo vse štiri kotne točke in ki zato skvadrirajo vsak prehod česarkoli preko njih, ja, tudi progresivne Lune na MC, pa še Kiron ji tranzitira DC... skratka, "preganja" me občutek, da se vse lahko sfiži, če se že dobro začne.