Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Progresivna Luna

<< < (26/70) > >>

Tea:
Se strinjam Vidka

Tudi v astrologiji je tako

Vedno dobimo svojo Luno /čustva, dom, družina  4 hiša, ljubezen/ - če je postavljena disonanto se s tem srečamo v partnerstvu z to vsebino

Venera /odnosi - 7 hiša - partner/ v bistvu pritegnemo energije 7 hiše skozi kvalitete, ki jih ima partner. Takega pač iščemo in dobimo

itd... itd...

Tako da, Saša ni nujno, da je tisto kar vidiš, tudi tisto kar zares je .............

sasa:
Ja, Tea, se strinjam, saj majo tudi svoje spore, nič ne rečem, samo ravno zato, ker so kljub temu povezani, tudi mene in mojo družino tako ženejo.

Imam pa jaz točno mojo luno - ribaka po soncu, venero v ribah, vse v 7.

On ima pa nekako njegovo luno - ASC strelec

Tea:

--- Quote from: sasa on March 24, 2014, 09:51:10 AM ---Ja, Tea, se strinjam, saj majo tudi svoje spore, nič ne rečem, samo ravno zato, ker so kljub temu povezani, tudi mene in mojo družino tako ženejo.

Imam pa jaz točno mojo luno - ribaka po soncu, venero v ribah, vse v 7.

On ima pa nekako njegovo luno - ASC strelec

--- End quote ---

če želiš razumet njegovo družino, potem poglej 4 hišo od 7 - pa ti bo vse jasno

tehtnica pomete pod preprogo za mir v hiši - ampak .........je tudi v konj. z Marsom, kvadrat Uran in kvadrat Kiron
kar se navezuje tudi na odnos z njegovimi sorodniki /sestre, brati itd.../ tvoja 9 hiša

zato sem te že v enem postu opozorila

Glede na tvojo izjemno Neptunsko temo glede partnerskega življenja je to treba vzeti v ozir, še posebno, ker je trenutno tudi tvoja Luna v Ribah in smatram, da so idealistična čustva na višku  ;)

sasa:
Hvala, Tea,

vem, da si me opozorila. Saj zato pa se bo delalo stanovanje zgoraj čisto posebej, tako da bo čisto ločeno.

sanjalka:

--- Quote from: Tea on March 24, 2014, 09:45:21 AM ---Se strinjam Vidka

Tudi v astrologiji je tako

Vedno dobimo svojo Luno /čustva, dom, družina  4 hiša, ljubezen/ - če je postavljena disonanto se s tem srečamo v partnerstvu z to vsebino

Venera /odnosi - 7 hiša - partner/ v bistvu pritegnemo energije 7 hiše skozi kvalitete, ki jih ima partner. Takega pač iščemo in dobimo

itd... itd...

Tako da, Saša ni nujno, da je tisto kar vidiš, tudi tisto kar zares je .............

--- End quote ---

Res je, sploh če imaš močnega neptuna 8)
Navadno vidiš zakaj si z nekom skupaj, šele kar precej kasneje, ko se rane začnejo odpirati....

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version