Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Progresivna Luna

<< < (27/70) > >>

Jane:

--- Quote from: Tea on March 24, 2014, 10:01:49 AM ---
--- Quote from: sasa on March 24, 2014, 09:51:10 AM ---Ja, Tea, se strinjam, saj majo tudi svoje spore, nič ne rečem, samo ravno zato, ker so kljub temu povezani, tudi mene in mojo družino tako ženejo.

Imam pa jaz točno mojo luno - ribaka po soncu, venero v ribah, vse v 7.

On ima pa nekako njegovo luno - ASC strelec

--- End quote ---

če želiš razumet njegovo družino, potem poglej 4 hišo od 7 - pa ti bo vse jasno

tehtnica pomete pod preprogo za mir v hiši - ampak .........je tudi v konj. z Marsom, kvadrat Uran in kvadrat Kiron
kar se navezuje tudi na odnos z njegovimi sorodniki /sestre, brati itd.../ tvoja 9 hiša

zato sem te že v enem postu opozorila

Glede na tvojo izjemno Neptunsko temo glede partnerskega življenja je to treba vzeti v ozir, še posebno, ker je trenutno tudi tvoja Luna v Ribah in smatram, da so idealistična čustva na višku  ;)

--- End quote ---

Se strinjam s tem pa imam neptuna na DC. Ne vidiš vsega na začetku. Najprej sem tud jaz mislila da je vse z njegovo familijo oh in ah, pa še zdaj padajo okostnjaki ven ;)

vidka:

--- Quote from: Tea on March 24, 2014, 09:45:21 AM ---Se strinjam Vidka

Tudi v astrologiji je tako

Vedno dobimo svojo Luno /čustva, dom, družina  4 hiša, ljubezen/ - če je postavljena disonanto se s tem srečamo v partnerstvu z to vsebino

Venera /odnosi - 7 hiša - partner/ v bistvu pritegnemo energije 7 hiše skozi kvalitete, ki jih ima partner. Takega pač iščemo in dobimo

itd... itd...

Tako da, Saša ni nujno, da je tisto kar vidiš, tudi tisto kar zares je .............

--- End quote ---

Ja Tea tocno tako, ni vse tako kot vidis.

Ce malo povem svoj primer, bo lazje razumeti.... Vedno sem mislila, da je pa nasa druzina fantasticna, vedno smo se dobro razumeli doma, vedno smo si stali blizu in se podpirali itd... Za nas je bila druzina sveta.
Ampak ko zacnes brskati po sebi, ko te nekdo z vprasanji predoci nekaterim dejstvom, in vrtas vrtas vrtas, ugotovis da ni vse tako kot si dejansko mislil.

Ugotovila sem, da je moj oce prevec delal, da je oven brez rogov, da se vedno podreja, da ni imel casa za nas otroke, da ni znal dajati ljubezni ko smo bili majhni. Zdaj ko smo odrasli je zacel kazati custva, se vedno zelo pritajeno ampak so... halo clovek je star 60 let!
Da je bila mama vedno sama za vse, da je imela vedno kompleks manjvrednosti, da se z ocetom nista znala pogovarjati, da je vedno nasla neko delo ampak ne z nami otroki, itd..

In seveda potem se jaz tukaj, ki sem bila celo osnovno in srednjo solo zanicevana s strani sosolcev, kako grda sem, kako nicvredna sem, ...

In potem se vse to zasidra vate, in v otroku pusti posledice, s katerimi se zdaj jaz 34 letno dekle ukvarjam in cistim po dolgem in pocez! Ker sem koncno odprla oci, da ni vse lepo kot je izgledalo, ker je bilo veliko veliko stvari pometenih pod preprogo, ker jih nisem hotela in zelela videti, ker se nisem zelela z njimi ukvarjati, ces saj bom zmogla cez to.
Pa nisem zmogla, je treba najti moc in se zaceti s temu stvarmi ukvarjati.

In zdaj ko se z vsem tem ukvarjam (in se jasno in glasno zavedam, da ima podobne / iste / se hujse primere iz otrostva tudi moj partner) celim rane sebi, in s svojim razvojem skozi pogovore se celijo rane tudi njemu. (hvala Tea pred casom za sugestijo na to temo!)

In samo komentar na to kako ima urejeno druzino itd, tudi jaz sem se tako predstavljala na zacetku ker se mi je vse tocno tako zdelo!
IN kot je rekla Tea, vzemi si cas in poglej podorbneje, pobrskaj, razisci in imej siroko odprte oci :)

sasa:

--- Quote from: Jane on March 24, 2014, 10:15:44 AM ---
--- Quote from: Tea on March 24, 2014, 10:01:49 AM ---
--- Quote from: sasa on March 24, 2014, 09:51:10 AM ---Ja, Tea, se strinjam, saj majo tudi svoje spore, nič ne rečem, samo ravno zato, ker so kljub temu povezani, tudi mene in mojo družino tako ženejo.

Imam pa jaz točno mojo luno - ribaka po soncu, venero v ribah, vse v 7.

On ima pa nekako njegovo luno - ASC strelec

--- End quote ---

če želiš razumet njegovo družino, potem poglej 4 hišo od 7 - pa ti bo vse jasno

tehtnica pomete pod preprogo za mir v hiši - ampak .........je tudi v konj. z Marsom, kvadrat Uran in kvadrat Kiron
kar se navezuje tudi na odnos z njegovimi sorodniki /sestre, brati itd.../ tvoja 9 hiša

zato sem te že v enem postu opozorila

Glede na tvojo izjemno Neptunsko temo glede partnerskega življenja je to treba vzeti v ozir, še posebno, ker je trenutno tudi tvoja Luna v Ribah in smatram, da so idealistična čustva na višku  ;)

--- End quote ---

Se strinjam s tem pa imam neptuna na DC. Ne vidiš vsega na začetku. Najprej sem tud jaz mislila da je vse z njegovo familijo oh in ah, pa še zdaj padajo okostnjaki ven ;)

--- End quote ---

Ja no kaj, imam pač trenutno Neptuna na Luni, pa še v opoziciji z Venero. Mer mi dejte  :P

Ko bo čas, se bo že razkrilo.

Tea:
Draga Saška

meni je včasih prav žal, da moram kaj takega napisat. Včasih se resno sprašujem, ali je tega sploh treba, ali naj pustim, da se stvari odvijajo po svoje. Potem ugotovim, da se v vsakem primeru odvijajo po svoje...............

Uživaj v nadrealistični neptunski fazi ........sama sem jo imela, zato vem, da je nadvse fajna  :)

sasa:
Ne, saj nisem nič slabega mislila, daleč od tega.

Mogoče mi informacija prav pride, ko me treši na realna tla, da sem takrat plavala v oblakih. Pač trenutno sem se odločila, da bom rajši uživala v tej magli, sej sem konec koncev le Neptunc, in da se bom s težavami ko bodo, če bodo prišle ukvarjala takrat, ne sedaj  ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version