Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije
Progresivna Luna
Tea:
--- Quote from: Jane on March 24, 2014, 10:45:30 AM ---
--- Quote from: Tea on March 24, 2014, 10:42:21 AM ---
--- Quote from: Jane on March 24, 2014, 10:39:36 AM ---Jaz ne bom pozabila, ko sem prišla k Tei za datum za poroko in ona gleda mojo karto in reče, ja a se moraš poročit. Pa un njen hmmmmmm. Pa zraven še shranjuj vse dokumente. Res popotnica za zakon hahahaha. No še zmer shranjujem dokumente, magla se je že v tem času dvignila, mogoče se bo spustila, al pa bodo še meglice zginile.
Kar bo pa bo. In ja po tolkem času lohk rečem, sem se morala poročit, ne bi bla tukaj kjer sem, če ne bi tega naredila. Čeprav bi se včasih narjaje fentala, kaj za vraga sem mislila ;D
--- End quote ---
hahaha ... to je blo takrat menda, ko si se preden si prišla do mene še zaletela v kandelaber :o
--- End quote ---
Jaaa ??? Sej ne morš verjet. Res sem mela krasno popotnico za zakon. Še tvoj pokojni mož me je "reševal".
--- End quote ---
hahaha, pol pa pride Vlasta in reče .... a ti si ji dala datum za se poročit hahahahahaha
no - ampak vidiš ... vse je dobro .... pa dva krasna piščančka imaš
Tea:
--- Quote from: sasa on March 24, 2014, 10:45:18 AM ---Počakaj, da jaz pridem k njej po datum :laugh:
Vsaka šola nekaj stane, pač moramo iz skozi to, kot pravi Tea vedno, ne moremo z glavo skozi zid, včasih tudi pri samih neugodnih zadevah, naredimo tisto, kar naj ne bi bilo dobro, ker pač moramo.
--- End quote ---
Saj je res vse dobro, samo včasih to težje vidimo :)
Jane:
--- Quote from: Tea on March 24, 2014, 10:54:11 AM ---
--- Quote from: Jane on March 24, 2014, 10:45:30 AM ---
--- Quote from: Tea on March 24, 2014, 10:42:21 AM ---
--- Quote from: Jane on March 24, 2014, 10:39:36 AM ---Jaz ne bom pozabila, ko sem prišla k Tei za datum za poroko in ona gleda mojo karto in reče, ja a se moraš poročit. Pa un njen hmmmmmm. Pa zraven še shranjuj vse dokumente. Res popotnica za zakon hahahaha. No še zmer shranjujem dokumente, magla se je že v tem času dvignila, mogoče se bo spustila, al pa bodo še meglice zginile.
Kar bo pa bo. In ja po tolkem času lohk rečem, sem se morala poročit, ne bi bla tukaj kjer sem, če ne bi tega naredila. Čeprav bi se včasih narjaje fentala, kaj za vraga sem mislila ;D
--- End quote ---
hahaha ... to je blo takrat menda, ko si se preden si prišla do mene še zaletela v kandelaber :o
--- End quote ---
Jaaa ??? Sej ne morš verjet. Res sem mela krasno popotnico za zakon. Še tvoj pokojni mož me je "reševal".
--- End quote ---
hahaha, pol pa pride Vlasta in reče .... a ti si ji dala datum za se poročit hahahahahaha
no - ampak vidiš ... vse je dobro .... pa dva krasna piščančka imaš
--- End quote ---
hahaha a je bila čist šokirana, kako si me lahko v zakon spustila :D
cvetka:
--- Quote from: Tea on March 24, 2014, 09:45:21 AM ---Se strinjam Vidka
Tudi v astrologiji je tako
Vedno dobimo svojo Luno /čustva, dom, družina 4 hiša, ljubezen/ - če je postavljena disonanto se s tem srečamo v partnerstvu z to vsebino
Venera /odnosi - 7 hiša - partner/ v bistvu pritegnemo energije 7 hiše skozi kvalitete, ki jih ima partner. Takega pač iščemo in dobimo
itd... itd...
Tako da, Saša ni nujno, da je tisto kar vidiš, tudi tisto kar zares je .............
--- End quote ---
Tale zapis je bil povod, da sem iz natalnih kart naše družine in partnerjev od otrok seštela
- zasedenost hiš in ugotovila, da so daaaaleč najbolj zasedene 8,9,5 in 10 hiša ter
- zasedenost znamenj, kjer sem ugotovila, da smo skorajda ribje pleme, tooooliko planetov imamo skupaj v tem znamenju, daleč največ.
kar potrjuje, da dobimo s partnerji svoje energije; saj bi v nasprotnem bile te porazdelitve bolj enakomerne.
Upam, da sem tole dovolj nazorno zapisala, pozdravček :-*
Tea:
Cvetka hihi, kako zanimiv eksperiment. Čestitke za izvirnost :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version