Astrologija-zvezde so nad nami > Tranziti in progresije

Progresivna Luna

<< < (4/70) > >>

sanjalka:
Ko zamenja hišo, se spremeni področje življenja, kjer se ta P  :Lu in njeni aspekti odražajo, seveda v povezavi z N  :Lu.
Če ti je šla P :Lu v 6. hišo, se ti bo dogajalo v službi, vsakodnevna rutina, zdravje...
Sedaj, ko ti je bila v 5. hiši, pa je bila dilema otroci, kreativnost, področje, kjer naj bi žarela, kjer naj bi bila ustvarjalna....
Ja, vsak planet, ki se premakne iz enega znamenja v drugega oz. vsak planet, ki zamenja hišo odraža spremembe v življenju posameznika. Absolutno je potrebno pogledati najprej natalno karto in potem se vidi kje se bodo te progresije oz. tranziti odražali.
Npr. pri meni je  :Lu zelo pomembna saj je vladarica mojega  :So, :Ma in  :Ve.

natasas:

--- Quote from: taja6 on August 06, 2012, 01:20:20 PM ---Če se ne motim, je ravno prehod P  :Lu iz 12. v 1.hišo pomembnejša prelomnica  ;)

--- End quote ---

meni se bo to zgodilo nekje v maju 2013. bomo videli kako in kaj se mi bo odvilo. trenutno je moja P :Lu v 12. v  :ko  :(

Tea:
Poznam občutek Natasa, tudi sama imam nekaj kozla v 12 in ne dolgo nazaj sem se srečala tudi s takimi občutki

Svojo karto lahko v podpis prilepiš tako, da jo iz astro com shraniš v svoje dokumente, potem greš pa na stran Shrani.si in jo imaš pripravljeno za dat na forum.

natasas:

na zgornji karti so moje progresije, ki so drugačne od tistih na spodnji karti kjer je še natalna s tranziti zraven. kaj to pomeni? tuki je P :Lu drugje, tam je v 12 h. Kako se potem to gleda?

huala :)

Tea:
Zgornja karta je progresivna karta, ki se začne z P AC in hiše oblikuje po njem

Te karte nikoli ne gledamo samostojno, pač pa vedno v kombinaciji z natalno.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version