Author Topic: Progresivna Luna  (Read 104236 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Progresivna Luna
« Reply #15 on: August 08, 2012, 08:16:03 AM »
Ko zamenja hišo, se spremeni področje življenja, kjer se ta P  :Lu in njeni aspekti odražajo, seveda v povezavi z N  :Lu.
Če ti je šla P :Lu v 6. hišo, se ti bo dogajalo v službi, vsakodnevna rutina, zdravje...
Sedaj, ko ti je bila v 5. hiši, pa je bila dilema otroci, kreativnost, področje, kjer naj bi žarela, kjer naj bi bila ustvarjalna....
Ja, vsak planet, ki se premakne iz enega znamenja v drugega oz. vsak planet, ki zamenja hišo odraža spremembe v življenju posameznika. Absolutno je potrebno pogledati najprej natalno karto in potem se vidi kje se bodo te progresije oz. tranziti odražali.
Npr. pri meni je  :Lu zelo pomembna saj je vladarica mojega  :So, :Ma in  :Ve.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline natasas

• Novinec
  • *
« Reply #16 on: August 30, 2012, 08:19:34 AM »
Če se ne motim, je ravno prehod P  :Lu iz 12. v 1.hišo pomembnejša prelomnica  ;)

meni se bo to zgodilo nekje v maju 2013. bomo videli kako in kaj se mi bo odvilo. trenutno je moja P :Lu v 12. v  :ko  :(

pozdravček :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #17 on: August 30, 2012, 08:26:02 AM »
Poznam občutek Natasa, tudi sama imam nekaj kozla v 12 in ne dolgo nazaj sem se srečala tudi s takimi občutki

Svojo karto lahko v podpis prilepiš tako, da jo iz astro com shraniš v svoje dokumente, potem greš pa na stran Shrani.si in jo imaš pripravljeno za dat na forum.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline natasas

• Novinec
  • *
« Reply #18 on: September 17, 2012, 10:32:23 AM »

na zgornji karti so moje progresije, ki so drugačne od tistih na spodnji karti kjer je še natalna s tranziti zraven. kaj to pomeni? tuki je P :Lu drugje, tam je v 12 h. Kako se potem to gleda?

huala :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #19 on: September 17, 2012, 11:17:16 AM »
Zgornja karta je progresivna karta, ki se začne z P AC in hiše oblikuje po njem

Te karte nikoli ne gledamo samostojno, pač pa vedno v kombinaciji z natalno.
www.Astro-Star.net

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #20 on: September 17, 2012, 11:32:59 AM »
:Lu je in bo še nekaj časa v ekzaktnem  :tr z T  :Sa  , ki je že v  :kon z N  :Lu...
ni slabo, a ne?
http://shrani.si/f/t/10K/42s2GvZ0/lisaaa.gif

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #21 on: September 17, 2012, 11:40:30 AM »
:Lu je in bo še nekaj časa v ekzaktnem  :tr z T  :Sa  , ki je že v  :kon z N  :Lu...
ni slabo, a ne?
:Sa se ni v ekzaktni  :kon z N  :Lu, saj mas luno na 4. stopinji skorpijona, Saturn pa je za enkrat se v tehtnici. Ne vem na kateri stopinji imas pa trenutno P luno, ker imas staro karto gor.
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #22 on: September 17, 2012, 11:08:40 PM »
ne, T :Sa še ni v ekzaktni  :kon z N  :Lu, je pa v  :kon vseeno.
zgoraj pišem, da je P  :Lu v ekzaktnem  :tr z T :Sa, je na 28'   :vo.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #23 on: October 17, 2012, 02:40:25 PM »
:Lu imam v  :dv, tudi  :J je v :dv in oba sta v 10. hiši.  Jao, meni se dogaja na polno, ne vem več kje imam glavo, razpršena na sto koncev, zmenjena s stotimi ljudmi, v meni je nemir, ne vem ali bi se najprej lotila enega projekta, šla s prijateljico na kavo, bila z otroci, partnerjem.... Skratka vse bi, pa mi zmanjkuje časa. Jem tudi bolj na hitro, tako da se res še zrediti ne morem :) No, to je dobra plat ;D Kličejo me, da bi spet dala izjavo za neko TV, stranke me bomrbardirajo in nekako opažam v tem času, ko se ta P luna sprehaja po 10. hiši, da sem mama vsem. Predvsem ženske se s problemi obračajo name, jaz pa še sama sebe ne dohajam....
Ja, tale dvojčkasta luna je res ful dvojčkasta.

Offline natasas

• Novinec
  • *
« Reply #24 on: October 17, 2012, 03:45:33 PM »
le naj bo dvojčkasta, boljš kt moja kozorogovska :)....ima katera izkušnje s premagovanjem P :Lu:ko v 12. hiši ??? kolkr sm v tem času neodločna in predvsem nemočna, joj joj, komi čakam da bo mimo, še par mesecev...

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #25 on: October 17, 2012, 04:22:05 PM »
Ja itak  ;)
www.Astro-Star.net

Offline natasas

• Novinec
  • *
« Reply #26 on: October 18, 2012, 07:48:41 AM »
Ja itak  ;)

kaj pomeni "ja itak"? :)
izkušnja že mimo? kakšen nasvet, namig, da jo lažjo premostim, še teh par mesecev, ker mi res tolče že na psiho :(

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #27 on: October 18, 2012, 08:23:29 AM »
Ja itak  ;)

kaj pomeni "ja itak"? :)
izkušnja že mimo? kakšen nasvet, namig, da jo lažjo premostim, še teh par mesecev, ker mi res tolče že na psiho :(

nimam nasveta
z 12 hišo vsak oddela po svoje - največja potreba je, da se osamiš in da imaš dovolj prostora zase, kar pomeni, da vsaj tiste stvari, ki jih ni treba nujno, prepustiš drugim, življenju. Zdaj ni čas za aktivno potegovanje, pač pa čas za prepuščanje in vero, da je vse tako kot mora biti
www.Astro-Star.net

Offline Lisa

• Uporabnik
  • **
« Reply #28 on: December 22, 2012, 02:52:57 PM »
le naj bo dvojčkasta, boljš kt moja kozorogovska :)....ima katera izkušnje s premagovanjem P :Lu:ko v 12. hiši ??? kolkr sm v tem času neodločna in predvsem nemočna, joj joj, komi čakam da bo mimo, še par mesecev...

Meni je pa bila   P :Lu:ko, v 12.hiši, zakon, tako se mi zdi zdaj, ko gledam nazaj... Sicer ni bilo nekega pretiranega dogajanja ali česa podobnega, ampak sem pa spremenila pogled na denar, službo in zdravje...
V tistem obdobju sem bila zelo disciplinirana, realna, delovna in vztrajna......
Meni je :Sa tematika itak zelo znana, tako da fajn furam z njo... ;)

Trenutno moja P  :Lu na 2'  :ri  v  :kv z  P  :J na 2' :dv ( na IC)....
Hmmmm.Nič kaj preveč realna nisem, prev rabim nekoga ob sebi, da me vrže na realna tla....
padec mi odpre oči.........
« Last Edit: December 22, 2012, 03:16:24 PM by Lisa »

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #29 on: December 28, 2012, 06:17:01 AM »
Tudi jaz  čakam, da se mi P Luna premakne v Bika. Tale pot po Ovnu /glede na slabo dispozicijo/ mi je kar dala vetra. Od zobobolov, do bolečih ušes in glavobolov.
www.Astro-Star.net