Author Topic: Progresivna Luna  (Read 104271 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
Re: Progresivna Luna
« Reply #300 on: August 25, 2015, 12:10:00 PM »
Tudi moja p luna vpeta v veliki kriz s t plutonom, t uranom in s. vozloma...Sedaj bo pocasi naredila kriz se z n luno in n saturnom in seveda bosta vkljucena oba, tako pluton kot uran v ta kriz, moja custva so razburkana.... Na trenutke se zjokam, smilim sama sebi, vidim vse crno, potem bi najraje odsla in pustila vse skupaj.... Skratka tale kriz s p luno v raku me res dela obcutljivo....

Tea, vesela zate, da si ven iz ta hudega ;)

še kako te razumem in ti pošiljam tolažbo
hvala  :-*

Hvala Tea :-*
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #301 on: August 25, 2015, 12:47:25 PM »
Tea, lahko prosim še en hiter pogled v mojo karto?
Se kaj kaže selitev?
Ali kam gre sploh moja pot ...  :blank:

Najbrž se ti bo veliko dogajalo drugo leto ko bo retrogradni Mars in pol leta v Strelcu

Rx  :Ma se mi ne sliši nič kaj obetavno ...  :-X
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #302 on: August 25, 2015, 01:35:49 PM »
Se kaj kaže selitev?

Najbrž se ti bo veliko dogajalo drugo leto ko bo retrogradni Mars in pol leta v Strelcu

Ali se ti tako zelo mudi?

Na tvojem mestu bi vsekakor počakala vsaj Saturna v 1 hišo
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #303 on: August 25, 2015, 01:42:52 PM »
Če smem še jaz vskočit...
Se meni kaj nakazuje selitev?
Kufre imam že sredi dnevne sobe.
Ampak noge mi še vedno špago delajo.
No saj to je pozitivno. Vsaj repa ne morem med njih stisnit. Ha. Ha. Ju. Hu. :-\

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #304 on: August 25, 2015, 01:44:19 PM »
Se kaj kaže selitev?

Se mudi pa se ne.  :blank:
Ne bi se rada odločala čez noč, niti ni mogoče.
Tudi meni se zdi, da me s prehodom ASC čaka še marsikaj. Ampak to je šele februarja 2018.  :-X
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #305 on: August 25, 2015, 01:46:32 PM »
Se kaj kaže selitev?

Tudi meni se zdi, da me s prehodom ASC čaka še marsikaj. Ampak to je šele februarja 2018.  :-X

No, saj bo hitro - še trikrat gremo spat  :P
www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #306 on: August 25, 2015, 04:33:57 PM »
Se kaj kaže selitev?

Res bo najbrž minilo, kot bi mignil.
Tudi določene druge stvari se morajo razjasnit in sama imam občutek, da bodo res mogoče potrebovale čas tja do 2018 ...  :blank:
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #307 on: August 25, 2015, 06:28:08 PM »
Se kaj kaže selitev?

Res bo najbrž minilo, kot bi mignil.
Tudi določene druge stvari se morajo razjasnit in sama imam občutek, da bodo res mogoče potrebovale čas tja do 2018 ...  :blank:

Junij in julij 2019 pride t urana na tvoj ic  in v 4. hiso ter naredi opozicijo z n venero in plutonom....Spremembe, spremembe-tako doma, korenin, tvoje notranje biti...kdo sploh si v resnici, kje so tvoje prave korenine.... Ja, uran te bo vsekakor silil v spremembe in se v biku bo, tako da bo lahko rusil nekaj kar je bilo do sedaj stabilno (navidezno stabilno-vse kar bik predstavlja)...
Do takrat je pa se kar nekaj casa... :)
Ko se človeku utrne želja, je vse stvarstvo usmerjeno k temu, da se ta želja izpolni.

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #308 on: August 25, 2015, 07:17:13 PM »
Junij in julij 2019 pride t urana na tvoj ic  in v 4. hiso ter naredi opozicijo z n venero in plutonom....Spremembe, spremembe-tako doma, korenin, tvoje notranje biti...kdo sploh si v resnici, kje so tvoje prave korenine.... Ja, uran te bo vsekakor silil v spremembe in se v biku bo, tako da bo lahko rusil nekaj kar je bilo do sedaj stabilno (navidezno stabilno-vse kar bik predstavlja)...

Ojejej ...  :-X
9ZK 656

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #309 on: August 25, 2015, 07:59:08 PM »

Ojejej ...  :-X

Ni nujno slabo, pac uran navadno hoce spremembo, hoce rusiti nekaj kar je prevec zabetonirano, prevec saturnsko, hoce da gre zivljenje naprej, hoce da se vse spreminja, nas naelektri, nas udari kot strela z jasnega z dolocenimi prebliski in uvidi... Takrat je dobro, da kljub tej mocni, nepredvidljivi uranski energiji, ostanemo prizemljeni in pocakamo, da tranzit mine in potem delamo korenite spremembe, ce imamo se vedno ta uvid, da moramo spremembo narediti..,
Saj ves, uranu so se njegovi lastni otroci, ki jih je imel z Geo (zemlja) gnusili in jih je dal zapreti v podzemno jeco, najmlajsi kronos (saturn) ga je skopil in njegove testise odvrgel v morje....
Skratka uran tezko sprejme oz. NE sprejme zemeljskosti, omejenosti, pomanjkljivosti, on hoce popolnost, bozanskost, genialnost in vse to je lahko le ideja, ki se nam porodi v glavi, ko se ta ideja uresnici, se materializirai, ni  vec tako popolna... Zato takrat previdnost, da ne izgubimo neke realne slike, da ne izgubimo glave in nam ni potem zal....

Offline Maja

• Lipicanec
« Reply #310 on: August 25, 2015, 08:00:47 PM »
Gledam tranzite, solarca in vse vse možno za tisto obdobje ... Zase in druge osebe ... In sem  :o :-X :blank:

Ma, vse bo OK.  :laugh: (Tolažba.)
9ZK 656

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #311 on: August 25, 2015, 08:23:28 PM »
Kolikokrat mi tale zapis o Uranu seže v globine ... Seveda, Uran na ASC, ko berem tele zapise, se res najdem v njih. Nihče ti pa prej ne pove, da moraš to uranovsko delovanje včasih spraviti tudi malo v mirovanje oziroma zadeve malce prizemljiti.
9ZK 674

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #312 on: August 26, 2015, 06:50:24 AM »
Gledam tranzite, solarca in vse vse možno za tisto obdobje ... Zase in druge osebe ... In sem  :o :-X :blank:

Ma, vse bo OK.  :laugh: (Tolažba.)

Veš, da bo ;) Ne vem sicer o čem se gre, samo saj je pri vseh ljudeh tipično, se vrtimo v nekem filmu, si potenciramo svoj strah do onemoglosti in ne vidimo luči na drugi strani tunela in tam pravzaprav boljše stvari ki nas čakajo.
Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #313 on: August 26, 2015, 07:47:11 AM »
Kolikokrat mi tale zapis o Uranu seže v globine ... Seveda, Uran na ASC, ko berem tele zapise, se res najdem v njih. Nihče ti pa prej ne pove, da moraš to uranovsko delovanje včasih spraviti tudi malo v mirovanje oziroma zadeve malce prizemljiti.

Saša ne vem, če kdo lahko ukroti Urana v tranzitu - je kot nevihta ki pride iznenada in tudi ne traja dolgo. Uranski tranzitni aspekt je vedno neke vrste šok in prav zato, ker preseneti je tako zaprn, ker reagiraš brez kontrole.
Ker je ravno kontra Saturnovem principu /spraviti tudi malo v mirovanje oziroma zadeve malce prizemljiti - te citiram/ je "nevaren" če ima takrat tudi Saturn večjo tranzitno vlogo z aspekti v karti.

Kar se pa tiče natalnega Urana - z leti /mogoče tam okrog Kironovega povratka/ postaja podoben Saturnu
www.Astro-Star.net

Offline sanjalka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletni Simbol
« Reply #314 on: August 26, 2015, 08:32:23 AM »

Saša ne vem, če kdo lahko ukroti Urana v tranzitu - je kot nevihta ki pride iznenada in tudi ne traja dolgo. Uranski tranzitni aspekt je vedno neke vrste šok in prav zato, ker preseneti je tako zaprn, ker reagiraš brez kontrole.
Ker je ravno kontra Saturnovem principu /spraviti tudi malo v mirovanje oziroma zadeve malce prizemljiti - te citiram/ je "nevaren" če ima takrat tudi Saturn večjo tranzitno vlogo z aspekti v karti.

Kar se pa tiče natalnega Urana - z leti /mogoče tam okrog Kironovega povratka/ postaja podoben Saturnu

Ja, tezko je v casu t urana ostati prizemljen, res tezko. Nam vsi okoli lahko govorijo, ce se nam je zmesalo, ker rusimo vse saturnsko in takrat smo res najbolj pametni, saj vidimo neko sirso, uransko sliko... Je pa tudi res, da ko ta tranzit mine, sele vidimo kaj smo porusili... Uran hoce, da odvrzemo svoje spone, svoje okvirje...
Tudi sama ga imam v natalu v 1. hisi, skupaj s plutonom, tako da pri meni veliko sokantnih sprememb, ki so presenetile mene same in okolico se toliko bolj.
Sedaj, ko se blizam kironovemu povratku, pa tako kot pravi Tea, pocasi postaja podoben Saturnu, na nek nacin rigiden... Nocem vec sprememb za vsako ceno, ceprav je v meni se vedno ta iskra, da bi udarila kot strela z jasnega in naredila nevihto, ki bi vse prevetrila, pa tega ne naredim...
Bomo videli, ko mi pride na vrh joda, na n saturna v 8. hisi in oponira n luno v 2. hisi, kaj bo usekalo ven iz mene :)
Maja, pri meni je t urana v 4. hiso, ko mi je natancno oponiral vladarja karte, merkurja, prinesel poroko in selitev od doma....je bil takrat v 4. hisi tudi t saturn...
No, ko mi je t urana prisel na dsc je to poroko razdrl in porusil vse kar je bilo do takrat zgrajenega...
Ampak vsak ima drugacen zapis urana v svoji natalni karti, tako da posplosevati ne mores.
Moj uran je ujet v jod z neptunom in saturnom na vrhu in luno nasproti saturna, je planet v 1. hisi v konj. s plutonom, dela mi natancen kvintil s soncem in vladar 6. hise, tako da me je dostikrat nenadno usekal tudi pri zdravju....
Pri t uranu ni neke pametne razlage, enostavno nekaj naredis, ker notranje zacutis tako mocan preblisk, da to moras narediti, ne glede na vse moralne ali nemoralne ali tradicionalne predstave druzbe v kateri zivis... Uran je vedno korak pred casom.