sem prebirala poste progresirane lune, mi je fajn, ko preberem kakšne izkušnje s prehodi in v različnih znamemnjih. Bom še jaz napisala nekaj svojih izkušenj... 
Ko mi je luna hodila po 11 hiši (v  

), sem bila skozi v pogonu, predvsem sem hodila iz enega tečaja in seminarja na drugega. Imela sem jih tudi več na enkrat... Ni mi bilo hudega, so bile vse stvari, ki so me zanimale. Nekaj sem dobila celo financirano od službe, kar sem si takrat težko predstavljala, da bi bilo to sploh mogoče. 
Ko pa se je P 

premaknila v  

pa se je začela povsem druga zgodba. Najbrž zato, ker imam tudi tri planete v raku ( :So 

) in se je luna dotaknila vseh treh. Ob  

P 

na N 

, sem izvedela, da sem noseča in v tem času sem bila tudi "zadnjič" v službi. P 

je šla v 12 hišo. Bila sem doma na bolniški celo nosečnost (saj mi ni bilo nič tako hudega, samo prevelika občutljivost in strah, kako bo, če bo vse ok.... ko sedaj gledam za nazaj, me je bila sama paranoja in občutljivost) Podzavestno sem se prepričevala, da je dobro, da ostanem doma in počivam, saj je luna v 12 hiši ( v nedelu doseži kar želiš), zato sem ostajala pozitivna, kolikor se je z občutljivostjo  

dalo 

. Ko je P 

hodila po 12 hiši, sem bila ves čas doma ( tudi po porodu in še vedno sem -vmes sem dala odpoved in se selila-kar je prinesel najbrž T 

na MC.) 
Sedaj imam P  

v  

in v 1 hiši. Se približuje P :So. Nisem pa čutila neke posebne spremembe pri prehodu P 

čez ASC. -Razen tega, da so strahovi o odpadli ( prej se nisem upala usesti za volan, čeprav sem rada vozila...sedaj se spet lahko mirno usedem v avto in peljem, kamorkoli) sem postala bolj aktivna (začela hoditi v fitness- a to bolj povezujem s prehodom T 

čez ASC) in seveda posledično imam več energije in se počutim bolje. Drugih sprememb pa zaenkrat pri P 

v  

in 1. hiši ne čutim. Sporočim pa, kaj mi bo prinesla tale lunca z dotikom P :So in kasneje N 

. Mislim, da bi moralo biti kaj prijetnega 

, saj imam  

v natalu lepo aspektirano 

razen  

z