Author Topic: Progresivna Luna  (Read 104243 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Progresivna Luna
« Reply #330 on: April 23, 2016, 08:35:23 AM »
Ja, ko smo v takih aspektih je res hudo
Pobož :-*
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tejka

• Grupa Biokibernetika
  • Spletn. Simbol
« Reply #331 on: April 23, 2016, 09:59:43 AM »
Od konca julija do začetka februarja 2019 se pa moja progresirana  :Lu lovi v  :kv s tranzitnim :Sa. Zihr bo zanimivo ;D :D hehehe
Sin bailar y crear no hay vida
Tranziti in progresije
Solarna

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #332 on: April 24, 2016, 09:33:22 AM »
Jaz zaenkrat začuda dobro prenašam približevanje progresirane Lune v kvadrat s Plutonom v 7 ......
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #333 on: July 29, 2016, 01:52:35 PM »
Progresirana Luna se mi je dotaknila IC  :)
www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #334 on: July 29, 2016, 01:59:26 PM »
Selitev?  ;)
9ZK 656

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #335 on: July 29, 2016, 02:08:34 PM »
Selitev?  ;)

ja zgleda
po tarotu pa tudi prihajam v 6
www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #336 on: July 29, 2016, 02:16:07 PM »
To bo lepo leto ...  :)
9ZK 656

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #337 on: February 07, 2017, 09:56:14 AM »
Meni se je pa P Luna prestavila v 9 H; dobre 4 leta je trajal njen razdiralni pohod od začetka 7 H pa preko 8. Zanimivo, da je bil istočasno ob začetku na DSC tudi T Uran.
Pa seveda T Pluton na IC  :blank:. Res naporen začetek obdobja, ki naj bi prinesel mir.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #338 on: February 07, 2017, 10:14:47 AM »
Meni se je pa P Luna prestavila v 9 H; dobre 4 leta je trajal njen razdiralni pohod od začetka 7 H pa preko 8. Zanimivo, da je bil istočasno ob začetku na DSC tudi T Uran.
Pa seveda T Pluton na IC  :blank:. Res naporen začetek obdobja, ki naj bi prinesel mir.

Čist tako v študijske namene
Luna je neutralen planet. Zato sama po sebi nič ne dela, prevzame seveda energije tistega znamenja po katerem hodi. Tako bolj označuje dnevno, mesečno počutje, njeni prehodi so dokaj hitri, razen ko zajeme stelij, ali kakšno drugo aspektno strukturo, ko lahko traja po nekaj mesecev, da se skida iz neugodnih položajev.
Seveda se lahko v času, ko hodi po nekem znamenju slabše čustveno počutimo. Tako da tebi, ko je hodila po Ovnu /ogenj/ si jo težje prenašala,je pa trakrat odigral svoje dispozitor Mars - tako da greš lahko gledat njegove prehode v tistih dveh letih in pol.  kot ko je šla čez Bika in 8 vodno hišo, ki je v sekstilu na tvojo Ribjo Luno, čeprav težka od 20 - 28° bika.

Bolj je bil t Saturn v drugi polovici Škorpijona - ali je to sovpadalo s kakšnimi disonatnimi P Luninimi prehodi, boš pa sama preverila.
Dejansko je pa T Neptun že dolgo časa na tvojem Soncu in to ti je jemalo energijo, življenjsko moč. Pa občutek, da si izgubila smisel, moža itd.....
www.Astro-Star.net

Offline cvetka

• Sp.simbol
« Reply #339 on: February 07, 2017, 11:06:34 AM »
Ko gledam moje planete, se mi zdi, da ne bo nikoli več istočasno sovpadalo toliko tranzitov. Sem si rekla, da ne bom delala nobenih hitrih odločitev, dokler se ti tranziti planetov ne umirijo.
T Neptuna na mojem Soncu mi pa med drugim odpre kakšno pivce več, kot je bilo to običajno.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #340 on: February 07, 2017, 11:17:02 AM »
Ko gledam moje planete, se mi zdi, da ne bo nikoli več istočasno sovpadalo toliko tranzitov. Sem si rekla, da ne bom delala nobenih hitrih odločitev, dokler se ti tranziti planetov ne umirijo.
T Neptuna na mojem Soncu mi pa med drugim odpre kakšno pivce več, kot je bilo to običajno.

Na zdravje
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #341 on: February 28, 2017, 02:30:21 PM »
No, moja P Luna v opoziciji z Venero 4/10
www.Astro-Star.net

Offline Tweety8

• Grupa Biokibernetika
  • Uporabnik
  • Give your dream a chance.
« Reply #342 on: November 02, 2017, 09:54:11 PM »
sem prebirala poste progresirane lune, mi je fajn, ko preberem kakšne izkušnje s prehodi in v različnih znamemnjih. Bom še jaz napisala nekaj svojih izkušenj...
Ko mi je luna hodila po 11 hiši (v  :dv), sem bila skozi v pogonu, predvsem sem hodila iz enega tečaja in seminarja na drugega. Imela sem jih tudi več na enkrat... Ni mi bilo hudega, so bile vse stvari, ki so me zanimale. Nekaj sem dobila celo financirano od službe, kar sem si takrat težko predstavljala, da bi bilo to sploh mogoče.

Ko pa se je P :Lu premaknila v  :rak pa se je začela povsem druga zgodba. Najbrž zato, ker imam tudi tri planete v raku ( :So :Me :Ma) in se je luna dotaknila vseh treh. Ob  :kon P :Lu na N :Ma, sem izvedela, da sem noseča in v tem času sem bila tudi "zadnjič" v službi. P :Lu je šla v 12 hišo. Bila sem doma na bolniški celo nosečnost (saj mi ni bilo nič tako hudega, samo prevelika občutljivost in strah, kako bo, če bo vse ok.... ko sedaj gledam za nazaj, me je bila sama paranoja in občutljivost) Podzavestno sem se prepričevala, da je dobro, da ostanem doma in počivam, saj je luna v 12 hiši ( v nedelu doseži kar želiš), zato sem ostajala pozitivna, kolikor se je z občutljivostjo  :rak dalo :). Ko je P :Lu hodila po 12 hiši, sem bila ves čas doma ( tudi po porodu in še vedno sem -vmes sem dala odpoved in se selila-kar je prinesel najbrž T :U na MC.)
Sedaj imam P  :Lu:Le in v 1 hiši. Se približuje P :So. Nisem pa čutila neke posebne spremembe pri prehodu P :Lu čez ASC. -Razen tega, da so strahovi o odpadli ( prej se nisem upala usesti za volan, čeprav sem rada vozila...sedaj se spet lahko mirno usedem v avto in peljem, kamorkoli) sem postala bolj aktivna (začela hoditi v fitness- a to bolj povezujem s prehodom T :Ma čez ASC) in seveda posledično imam več energije in se počutim bolje. Drugih sprememb pa zaenkrat pri P :Lu:Le in 1. hiši ne čutim. Sporočim pa, kaj mi bo prinesla tale lunca z dotikom P :So in kasneje N :Ve. Mislim, da bi moralo biti kaj prijetnega :), saj imam  :Ve v natalu lepo aspektirano :) razen  :kv:U  ;D

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #343 on: November 02, 2017, 10:10:16 PM »
Ooo, Tweety, dobrodošla s posti.  ;D
9ZK 674

Offline Vesta

• Mojster
« Reply #344 on: November 02, 2017, 10:25:30 PM »
Super, Tweety, zelo informativno.  ;) :)

Hvala  :-*