Author Topic: Duhovni narcisi  (Read 15488 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
Re: Duhovni narcisi
« Reply #90 on: August 16, 2025, 10:01:56 PM »
Mene bolj zanima, če si ti tu delala več tednov platformo za kreganje in impulz reakcije drugih a kaj?

Andres

Andres, ne gre za kreganje, ampak za to, da se osebne žaljivke in laži ne bi brale kot resnica.
To je ves namen mojega zapisa.

Sam, kot vsi ostali brez dvoma niti ne vemo o čem se gre tu, kje in kaj je žaljivka - laž  s strane koga do koga.     

Andres

No ja, mislim, da je bil zapis precej jasen.
Sprenevedanje situacije ne spremeni dejstva. ;)

Sprenevedanje?   Po večini ne sledimo ko gre za osebna vprašanja od drugih ali podobno.  Vse ostalo širšega pomena je brez dvoma bolj zanimivo.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #91 on: August 16, 2025, 10:19:26 PM »
Mene bolj zanima, če si ti tu delala več tednov platformo za kreganje in impulz reakcije drugih a kaj?

Andres

Andres, ne gre za kreganje, ampak za to, da se osebne žaljivke in laži ne bi brale kot resnica.
To je ves namen mojega zapisa.

Sam, kot vsi ostali brez dvoma niti ne vemo o čem se gre tu, kje in kaj je žaljivka - laž  s strane koga do koga.     

Andres

No ja, mislim, da je bil zapis precej jasen.
Sprenevedanje situacije ne spremeni dejstva. ;)

Sprenevedanje?   Po večini ne sledimo ko gre za osebna vprašanja od drugih ali podobno.  Vse ostalo širšega pomena je brez dvoma bolj zanimivo.

Andres

Hehe, kolikor sem opazila, se tudi pri bolj zanimivih temah izkrivljajo ali "spregledajo" problematične točke.

Lahko noč. :)

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #92 on: August 17, 2025, 03:03:55 AM »
V kateri temi je to bilo točno? Sem razčlenjevala astro karto?
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #93 on: August 17, 2025, 06:23:15 AM »
Post je bil izbrisan, tudi moj odgovor.
Nisem brisala jaz.
Je pa vse ostalo v Cvetkinem odgovoru:

https://www.nenavadno.com/forum/index.php?topic=8988.30
« Last Edit: August 17, 2025, 06:40:29 AM by Škratinja Nagaya »

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #94 on: August 17, 2025, 08:36:25 AM »
Ok, razumem, zakaj te je post razpizdil. So pa nit te teme ljudje, ki se tudi poklicno ukvarjajo z duhovnostjo oz. interpretirajo astrološke teme. Jaz to vsekakor nisem - poklicni astrolog namreč. To sem v odgovoru večkrat napisala. Če si se že odzvala na moj odgovor na tak način, da si me izpostavla kot narcisa, potem bi bilo prav, da drugih ljudi, ki se z duhovnostjo ukvarjajo na poklicni način, ne vpletaš v to, ker ni pošteno.
Jaz sem podala zgolj svoje mnenje, kar sem tudi poudarila. Prav tako nikjer nisem zapisala, da tvoja hčerka ni nadarjena. Hkrati sem celo spodaj dodala opombo, da se lahko tudi motim.

Na FB pa nisva več prijateljici, niti te ne spremljam, tako da tudi če si objavila kaj glede svoje hčere, le-tega nisem spremljala že zelo dolgo časa.

Si pa nekako s tem svojim odgovorom samo potrdila moje besede, da tistega, ki v postih omeni tvojo hčero, napadeš z vsem orožjem, kar si sedaj tudi naredila.
9ZK 674

Offline Škratinja Nagaya

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #95 on: August 17, 2025, 12:23:36 PM »
Saša, seveda – tvoje “nedolžno mnenje” in moj “napad z vsem orožjem”. :D ;D

Včasih je najbolj zabavno, ko vsak vidi zgodbo po svoje.

Jaz sem svoje meglice razčistila. Če jih kdo še vidi, so očitno njegove, ne moje.

No, z moje strani je zavesa padla, metla je postavljena v kot, prah pa naj si vsak pomete sam.  ;)

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #96 on: August 17, 2025, 09:35:00 PM »
Torej po tvoje sem duhovni narcis, ki širi neresnice in ki bi se morala odstraniti s foruma?
9ZK 674

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #97 on: August 18, 2025, 03:16:09 AM »
Saša, seveda – tvoje “nedolžno mnenje” in moj “napad z vsem orožjem”. :D ;D

Včasih je najbolj zabavno, ko vsak vidi zgodbo po svoje.

Jaz sem svoje meglice razčistila. Če jih kdo še vidi, so očitno njegove, ne moje.

No, z moje strani je zavesa padla, metla je postavljena v kot, prah pa naj si vsak pomete sam.  ;)

Morda se samo meni zdi, da je prahu še največ okoli tebe.    Metlo le še uporabljal. Nenazadnje, zakaj le tolikokrat menjaš ime tule?   

Glede pobrisanega posta.   Nisem bil jaz tisti, ki bi ga pobrisal.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Jane

• Moderator
  • Lipicanec
« Reply #98 on: August 18, 2025, 09:03:38 AM »
Najprej bi rada poudarila, da kot mama popolnoma razumem, zakaj se včasih kdo močno odzove, ko je govora o otrocih – to je občutljiva tema za vsako mamo. Hkrati pa želim spomniti, da je ta tema namenjena razpravi o duhovnih narcisih torej o tistih, ki za denar razlagajo astrologijo, reiki, theto ali karkoli podobnega. Saša v to skupino ne sodi.

Ne želim, da se stare zamere vlečejo več let in se potem znova odpirajo – če komu kaj ni všeč, naj to pove takoj, da se zadeve sproti razčistijo. Predvsem pa naj se razprave ne spuščajo na osebni nivo z žalitvami in zmerljivkami. Hvala obema za mnenja in predlagam, da gremo naprej v spoštljivem tonu.

Karmična astrologija, Natalna astrologija, Horarna astrologija, Medicinska astrologija, Naturopatija.

Moja astro karta
https://www.flickr.com/photos/201233298@N04/53922692074/in/dateposted-public/

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #99 on: August 18, 2025, 09:43:38 AM »
Tole temo sem odprla jaz in sem imela v mislih vse možne duhovne avtoritete (da ne bomo zlorabili besede narcis, ki se že tako tolikokrat izgovarja in zapisuje na vseh koncih in krajih, ne na tem forumu, da zna že malo presedati), ne samo zaslužkarjev. Vsebina se mi je zdela zanimiva in v njej sem našla nekaj vzporednic s tem forumom, saj je tudi gostoval najrazličnejše kalibre.

Po dolgem času se je v tej temi celo razvila diskusija, ampak se mi zdi, da nikoli nismo dojeli pravega bistva, končali pa z obrekovanjem in kazanjem s prstom na neke detajle drug pri drugem, ki sploh niso srž pogovora.
Odprtih je bilo kar nekaj zanimivih vprašanj, katerim smo se skozi leta, spretno ali nerodno, izogibali in nikoli prišli do odgovorov. Če bi se razprava odprla v tej smeri, in to brez užaljenosti koga ali kakšnih obtoževanj, bi morda forum, kot je bilo tudi nekje zapisano, ozdravel in prerojen živel dalje oz. se ponovno vitaliziral in okrepil.

Morda se samo meni zdi, da je prahu še največ okoli tebe.    Metlo le še uporabljal. Nenazadnje, zakaj le tolikokrat menjaš ime tule?   

Glede pobrisanega posta.   Nisem bil jaz tisti, ki bi ga pobrisal.

Morda bi dodala tole, da ne bomo za sabo puščali krivic ...
Škratinja je ime spreminjala enkrat, in sicer z odobritvijo administratorja, imajo pa administratorji tudi pristojnosti za brisanje postov.
9ZK 656