Karmična astrologija Karmična astrologija, ter ostale astrološke, vam znane ali neznane tehnike.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: Maja on November 15, 2012, 10:43:29 AMQuote from: kontejner on November 15, 2012, 09:01:59 AMU, sedaj mi je jasno..., no torej sem za seks..., pač meni je zelo pomembno, da ženska uživa..., to me zelo rajca in, če tega ni, bi me minilo....torej sem več kot očitno za seks...Kot sem tudi sama slišala od več moških, je to zelo pomemben faktor. Da je lahko pri sexu vse, ampak če ni občutka, da je ženski do tega, je vse pokvarjeno.Žal je velikokrat tako, ker nekatere ženske uporabljajo sex kot plačilno sredstvo, ali kako naj se izrazim. Ker se revež moški daljše obdobje trudi z njo, šarmira, osvaja, jo financira, zabava, obdaruje, mu potem že mora nekako vrniti, sicer bo luksuza konec. Koliko se pa pri takšnem motivu ta ženska lahko vživi v akt, je pa očitno.Tista ženska, ki jemlje seks kot MasterCard.....jah, to je potem bolje vzeti tiča v svoje roke, je več učinka. Pa manj stroškov haha.Ženska, ki ima seks rada, ženska, ki ne jemlje seksa kot orodje manipulacije, orodje vodenja....taka je prava, vse ostalo je žalost in totalno brez veze. Jaz se take tudi dotaknil ne bi, prepustil bi jo v njenem zmotnem zavedanju, da je edina na svetu, ki ima luliko...
Quote from: kontejner on November 15, 2012, 09:01:59 AMU, sedaj mi je jasno..., no torej sem za seks..., pač meni je zelo pomembno, da ženska uživa..., to me zelo rajca in, če tega ni, bi me minilo....torej sem več kot očitno za seks...Kot sem tudi sama slišala od več moških, je to zelo pomemben faktor. Da je lahko pri sexu vse, ampak če ni občutka, da je ženski do tega, je vse pokvarjeno.Žal je velikokrat tako, ker nekatere ženske uporabljajo sex kot plačilno sredstvo, ali kako naj se izrazim. Ker se revež moški daljše obdobje trudi z njo, šarmira, osvaja, jo financira, zabava, obdaruje, mu potem že mora nekako vrniti, sicer bo luksuza konec. Koliko se pa pri takšnem motivu ta ženska lahko vživi v akt, je pa očitno.
U, sedaj mi je jasno..., no torej sem za seks..., pač meni je zelo pomembno, da ženska uživa..., to me zelo rajca in, če tega ni, bi me minilo....torej sem več kot očitno za seks...
Nekako tako. Če nekaj je, naj bo "ornk". To je skorajda moj življenjski moto.
Quote from: Maja on November 15, 2012, 10:59:16 AMNekako tako. Če nekaj je, naj bo "ornk". To je skorajda moj življenjski moto. Ni slab moto..., jebemtiš....
Quote from: kontejner on November 15, 2012, 11:00:23 AMQuote from: Maja on November 15, 2012, 10:59:16 AMNekako tako. Če nekaj je, naj bo "ornk". To je skorajda moj življenjski moto. Ni slab moto..., jebemtiš....Go hard or go home.
Tisti, ki tu zalomijo, ne znajo " na hard".
Quote from: Maja on November 15, 2012, 11:46:43 AMTisti, ki tu zalomijo, ne znajo " na hard". Nisem govoril o tem področju, na splošno sem mislil.....
Če vse počneš na hard...., recimo vozič na hard..., ja prej ko slej zajebeš in sledi bum...
Quote from: kontejner on November 15, 2012, 12:11:21 PMČe vse počneš na hard...., recimo vozič na hard..., ja prej ko slej zajebeš in sledi bum... Ker ne paziš na hard. Lastna rit je pa vedno na prvem mestu.
Obvladaj svoje misli in življenje ali pa bodo oni obvladali tebe.
Quote from: Maja on November 15, 2012, 03:11:45 PMObvladaj svoje misli in življenje ali pa bodo oni obvladali tebe. Mislim, da tole pove popolnoma vse.