Kakšna je pa potem dobra pozicija karte za poroko? Kaj bi blo recimo najbolj optimalno glede na astrologijo?
Predvsem mora bit dobro postavljena Luna, to je osnovno. Pomisli na lastnosti znamenj in Luno v prehodu čez - pa boš sama ugotovila, kje se luna počuti najbolje. Seveda je potem pomembno, da je kompatibilna z lunami obeh partnerjev.
Imamo setven koledar in kmetje, gozdarji, ribiči se vsi držijo gibanja lune. Mi smo pa tako pametni. Saj smo vendarle del vesolja in narave.
Potem je enakovredno pomembna Venera, ki je vladarica naravne 7 hiše in znamenja odnosov.
seveda da gledamo še vse ostalo.
Še pred 10 leti sem tudi jaz še zamahnila z roko, da elektivna pač ni pomembna, če imaš dobre tranzite. Ampak tako je vse prepleteno, da je enostavno vse povezano med seboj in zadnja leta sem še posebno pozorna na znamenja in na moje pravilne napovedi /dobim tudi povratne informacije od ljudi, ki sem jim svetovala, pa so šli po svoji usodi naprej in smo potem skupaj preganjali posledice/
Tudi sama sem se drugič poročila v R Veneri - 8 let je trajal zakon - toliko kot je še potrebovala Venera, da se je obrnila D. Vsi, ki so naju poznali, nekaj tudi iz tega foruma, lahko potrdijo, da je bil to čudežni odnos, od prvega do zadnjega dne.
Zdaj lahko filozofiramo, da bi se scenarij ravno tako obračal. Na dan njegove smrti so bili pač aspekti križem kražem postavljeni, Pluton pa na mojem Soncu.
Ampak ravno smo govorili o ključih in na-ključjih ipd .......
Pa to ni edini primer iz mojega življenja. Bilo jih je toliko, da sem se nekaj naučila. Ne rečem, da sem obremenjena z datumi. Ampak za tako pomembne, bom pa vedno pogledala in izbrala.
Ampak res nismo v pravi temi in če vas le-ta zanima, bomo o tem na drugem naslovu, primernejšem