Author Topic: SLOVENIJA  (Read 91637 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: SLOVENIJA
« Reply #45 on: September 21, 2011, 09:06:51 PM »
Kakšna je pa potem dobra pozicija karte za poroko? Kaj bi blo recimo najbolj optimalno glede na astrologijo?

Predvsem mora bit dobro postavljena Luna, to je osnovno. Pomisli na lastnosti znamenj in Luno v prehodu čez - pa boš sama ugotovila, kje se luna počuti najbolje. Seveda je potem pomembno, da je kompatibilna z lunami obeh partnerjev.

Imamo setven koledar in kmetje, gozdarji, ribiči se vsi držijo gibanja lune. Mi smo pa tako pametni. Saj smo vendarle del vesolja in narave.

Potem je enakovredno pomembna Venera, ki je vladarica naravne 7 hiše in znamenja odnosov.

seveda da gledamo še vse ostalo.

Še pred 10 leti sem tudi jaz še zamahnila z roko, da elektivna pač ni pomembna, če imaš dobre tranzite. Ampak tako je vse prepleteno, da je enostavno vse povezano med seboj in zadnja leta sem še posebno pozorna na znamenja in na moje pravilne napovedi /dobim tudi povratne informacije od ljudi, ki sem jim svetovala, pa so šli po svoji usodi naprej in smo potem skupaj preganjali posledice/

Tudi sama sem se drugič poročila v R Veneri - 8 let je trajal zakon - toliko kot je še potrebovala Venera, da se je obrnila D. Vsi, ki so naju poznali, nekaj tudi iz tega foruma, lahko potrdijo, da je bil to čudežni odnos, od prvega do zadnjega dne.

Zdaj lahko filozofiramo, da bi se scenarij ravno tako obračal. Na dan njegove smrti so bili pač aspekti križem kražem postavljeni, Pluton pa na mojem Soncu.
Ampak ravno smo govorili o ključih in na-ključjih ipd .......

Pa to ni edini primer iz mojega življenja. Bilo jih je toliko, da sem se nekaj naučila. Ne rečem, da sem obremenjena z datumi. Ampak za tako pomembne, bom pa vedno pogledala in izbrala.

Ampak res nismo v pravi temi in če vas le-ta zanima, bomo o tem na drugem naslovu, primernejšem
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #46 on: September 21, 2011, 09:08:22 PM »
A gremo študirat, če bo Janković naslednji premier  ;D
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #47 on: September 21, 2011, 09:15:24 PM »
Kakšna je pa potem dobra pozicija karte za poroko? Kaj bi blo recimo najbolj optimalno glede na astrologijo?

Jaaaaa, mene tudi zanima.  ;D

Sicer pa poroka je samo formalnost. Bistvo je veza, kaj ima potem datum, ko nekaj podpišeš, tako veliko vlogo. No, odvisno, kakšen pomen daje človek podrobnostim in kaj mu določena situacija pomeni. Od tega je potem najbrž tudi odvisno, kako te nekaj vrže ali ne.  ;D Vse je v glavi.  ;)

Jaz ne verjamem v to, da je poroka samo formalnost. Če tako misliš, zakaj pa se poročaš.

Poroka ima zame velik pomen, kajti dva zaljubljena človeka dasta besedo, ne samo sebi, pač pa družini, družbi in kasneje svojim otrokom.  In če boš dobro poslušala matičarja, ko boš nekoliko starejša, boš vedela, kaj sem mislila jaz in kaj so ti /ti bodo/ povedali tam.

Glej Maja, pa takole:

Neskončno rad imaš rasline. Dobil si seme, ki si ga dolgo pričakoval. Posadiš v napačni luni /npr. škorpijonski ali podobno/ in to seme bo kilavo vzklilo. Veliko truda porabiš, da ga zalivaš, neguješ, mu prigovarjaš, pa še vedno rastlina nekako ne dosega tistega nivoja, kot tista, ki si jo posadil v dobri luni....

to pa pomeni, da samo datum tudi ni tisti, ki bi o vsem odločal. Vidva sta vsak svoje seme, koliko kvalitetno že sama vesta. Negovala in zalivala bosta, to je spet odvisno od postavitve planetov v vajinih partnerskih hišah in osebnih planetih ...............
no ampak pravi datum začetka - ki da potencial, da nam je lažje, da je stvar vitalna, da ima možnost za rast - je pa pomemben.

Vse to je v naravi. Vse so naravni cikli. Mi smo samo del gibanja in dopolnjevanja.

www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #48 on: September 21, 2011, 09:16:42 PM »
A gremo študirat, če bo Janković naslednji premier  ;D

Gremo.

No, kakšne tranzite bi moral imeti v svoji karti
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #49 on: September 21, 2011, 09:18:41 PM »
Gledam njegovo trenutno karto.

Ima T  :J na N  :J v 9. Če upoštevamo, da se blo slej ko prej obrnil direktno, mu bo šel še skoz MC. Kariera, delo, to bi že lahko pomenilo ogromno...

Poleg tega ma pa še T  :J  :tr N :So
« Last Edit: September 21, 2011, 09:21:11 PM by sasa »
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #50 on: September 21, 2011, 09:22:01 PM »
Ja, res - Jupitrov povratek je izjemno koristen za napredovanje.
A kdo ve kakšno njegovo zgodovino. Kaj je bilo pred 12 leti. Če se ne motim je takrat Mercator, pokupil večino trgovskih podjetij v Slo.
www.Astro-Star.net

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #51 on: September 21, 2011, 09:24:18 PM »
Našla sem, da je 1997 postal voditelj Mercatorja, 2002 pa prejel nagrado za uspešnega voditelja.

Pa še to, 2006 je postal župan Lj, tko da se mal nazaj premakne T :Sa, bom točno pogledala zdele.
9ZK 674

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #52 on: September 21, 2011, 09:25:42 PM »
Ni mel še tranzita Saturna skoz ASC, je pa mel skoraj točni tranzit Saturna na N Plutona.
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #53 on: September 21, 2011, 09:29:04 PM »
Ima tudi Saturnov povratek - tudi znanilec pomembnih družbenih in statusnih sprememb.
prehod v 3 hišo - sprememba v odnosu do soseščine, drug način komunikacije.

P Luna v Devici v prehodu v 2 hišo - bi kazala na spremembo v služenju denarja

R Mars bo velik del časa v njegovi 1 hiši, ker je R

T Jupiter, že omenjen povratek, in trigon na sonce /vladar njegovega AC/

no nekaj je - toliko, da bo vsekakor to njegovo uspešno leto

Le tranzit Neptuna na Marsa bi lahko kaj zameglil
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #54 on: September 21, 2011, 09:32:43 PM »
Našla sem, da je 1997 postal voditelj Mercatorja, 2002 pa prejel nagrado za uspešnega voditelja.

Pa še to, 2006 je postal župan Lj, tko da se mal nazaj premakne T :Sa, bom točno pogledala zdele.

Potem drži AS ki sem ga jaz dala - AC 21° - kdaj so bile volitve. Po tem lahko določimo natančen AC
www.Astro-Star.net

Offline Tita

• Uporabnik
  • **
« Reply #55 on: September 21, 2011, 09:33:00 PM »
Tukaj je kar izčrpno napisano o njegovem življenju:
http://www.mladina.si/tednik/200404/clanek/nar-kdo_je_kdaj--vanja_pirc/
Moja astro karta:
http://shrani.si/?mojaastrok10kwh.gif

9zvezdni KI: 261

Offline sasa

• Grupa Biokibernetika
  • Lipicanec
« Reply #56 on: September 21, 2011, 09:35:53 PM »

Potem drži AS ki sem ga jaz dala - AC 21° - kdaj so bile volitve. Po tem lahko določimo natančen AC

22. oktobra 2006 je bil izvoljen.
9ZK 674

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #57 on: September 21, 2011, 09:38:43 PM »
Super, hvala Tita - tole bo pa koristilo
www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #58 on: September 21, 2011, 09:41:58 PM »

22. oktobra 2006 je bil izvoljen.

Saturn 23° Leva - torej bo to njegov AC

A vidite eno zanimivost, T Mars je bil točno na Neptunu v 3 hiši - hm zanimivo tole, zdaj pa je T Netpun na Marsu
Mars je vladar njegove 4 in 9 hiše

www.Astro-Star.net

Offline Maja

• Lipicanec
  • Freedom is my security.
« Reply #59 on: September 21, 2011, 09:46:31 PM »

Jaaaaa, mene tudi zanima.  ;D

Sicer pa poroka je samo formalnost. Bistvo je veza, kaj ima potem datum, ko nekaj podpišeš, tako veliko vlogo. No, odvisno, kakšen pomen daje človek podrobnostim in kaj mu določena situacija pomeni. Od tega je potem najbrž tudi odvisno, kako te nekaj vrže ali ne.  ;D Vse je v glavi.  ;)

Jaz ne verjamem v to, da je poroka samo formalnost. Če tako misliš, zakaj pa se poročaš.

Poroka ima zame velik pomen, kajti dva zaljubljena človeka dasta besedo, ne samo sebi, pač pa družini, družbi in kasneje svojim otrokom.  In če boš dobro poslušala matičarja, ko boš nekoliko starejša, boš vedela, kaj sem mislila jaz in kaj so ti /ti bodo/ povedali tam.

Glej Maja, pa takole:

Neskončno rad imaš rasline. Dobil si seme, ki si ga dolgo pričakoval. Posadiš v napačni luni /npr. škorpijonski ali podobno/ in to seme bo kilavo vzklilo. Veliko truda porabiš, da ga zalivaš, neguješ, mu prigovarjaš, pa še vedno rastlina nekako ne dosega tistega nivoja, kot tista, ki si jo posadil v dobri luni....

to pa pomeni, da samo datum tudi ni tisti, ki bi o vsem odločal. Vidva sta vsak svoje seme, koliko kvalitetno že sama vesta. Negovala in zalivala bosta, to je spet odvisno od postavitve planetov v vajinih partnerskih hišah in osebnih planetih ...............
no ampak pravi datum začetka - ki da potencial, da nam je lažje, da je stvar vitalna, da ima možnost za rast - je pa pomemben.

Vse to je v naravi. Vse so naravni cikli. Mi smo samo del gibanja in dopolnjevanja.

Poročam se, ker bi rada samo uradno potrdila, da sva skupaj. Zaradi otrok, družine itd. Da bova pač rekla, da sva poročena. Takrat ne bo nič drugače - sva ravno o tem govorila. Ker je že zdaj vse tako, kot mora biti.
Besedo si daš že prej, daješ si jo vsak dan sproti, od začetka zveze in jo podkrepiš z dejanji. Vedno znova, vsak dan sproti. In že pred poroko se postavijo pravi temelji, če se. Poroka sama po sebi naj ne bi nič spremenila, samo priimek, stan ... Če nekaj ne gre, je brezpredmetno upati, da bo po poroki kaj drugače. In obratno. Če nekaj gre, zakaj bi poroka to spremenila. Zreli ljudje in odnosi preživijo ne glede na okoliščine.
Moje razmišljanje ...
9ZK 656