Tea, še v tvojo kamrico potrkam.
Tako lepo si napisala.
Se mi pa zdaj poraja eno vprašanje, ne vem, če sodi ravno pod to rubriko, pa vseeno.
Tako lepo nas opozarjaš na vplive lune, ter ostalih planetov. Meni je to popolna neznanka, jaz pravim, da je to mesto prenaseljeno s hišami, ter številkami, da bi se v njem znašla.
No, da se vrnem k vprašanju.
Sprašujem se kako luna in določene pozicije planetov vplivajo na sporočila, ki jih ljudje dobijo ali s pomočjo kart, nihala, ter ostalim. torej kako vplivajo na ljudi, oz. napovedi, ki jih podajajo. Tu mislim na energije, ki se ob tovrstnih dejanjih tudi sprožajo. Saj morda ste to že debatirali....
Sama nekje lahko samo čutim, da določen dan, določen trenutek ni pravi za te stvari. Kaj misliš ti?
Čutim, da včasih celo ni varno, se podati v to delo.Da je potrebno pustiti to na miru.
In bolj, kot zdaj razmišljam, bolj se mi zdi, da bi bilo smiselno upoštevati astrološke pozicije.
Ali prav mislim, da ni vsak dan primeren za to?
Tea, hvala in srečno 
Dobrodošla Nataša tudi v teh sobah

Vsak človek ob rojstvu dobi svoje pozicije planetov. O tem kako seveda pride do določenega časa rojstva so teorije, ena izmed njih je, da si duša sama izbere svojo karmo.
Jaz trdno verjamem, da se duše na nekem nivoju dogovorijo kaj naj bi bila karmična naloga in kako bodo druga drugi dale "hrano" in zaključevale karmo /beri: tisto kar se morajo naučiti/.
Astrološka karta nikoli ne umre. V njej najdemo zapise preteklih življenj, natančne naloge in življenjsko pot sedanjega življenja in tudi pot naprej. Seveda tistega od prej ne moremo zagotovo trditi, ne vem pa, zakaj bi ne držalo, če drži vse tisto, kar lahko astrologo ugotovi za sedanje življenje. Poleg tega so ljudje, ki so šli skozi regresije potrdili tudi astrologove ugotovitve o preteklih inkarnacijah.
Torej če se vrnemo k planetom, ki lahko opišejo osebe, dogodke, kraje dogajanj itd.... lahko opišejo tudi psihično, fizično in duhovno komponento človeka, njegove potencial in ostalo. S prehodi planetov preko natalnega zapisa /torej zapisa, ki se je kot usoda postavil ob rojstvu/ pa se sprožajo ob določenem času tudi določeni dogodki in situacije, ki so zapisani skozi sam tranzit /prehod/ planeta preko natalne pozicije.
V astrološki karti bomo naprimer, če poenostavimo videli človeka, ki ima npr. povdarjeno Uransko temo, ki bo dober astrolog, tistega s Plutonsko, ki bo dober psihoterapevt, tistega z Neptunsko pa dober medij in tisti, ki bo imel Saturna močnega bo dober računovodja

Glej tole se ti tukaj na forumu stalno lahko vrti pred očmi. Vsi imamo svoje karte "prilimane" v svojem podpisu.
Jaz samo upam, da mi kdo sedaj ne zameri, ker ga bom omenila, sicer bom takoj zbrisala
Regina: odlična in vrhunska sanjalka - NEPTUN na njenem Soncu, da sanje lahko smiselno analizira: AS Devica; da se vanje psihološko poglobi: Sonce, Neptun in Merkur v Škorpijonu.
Da se Taji kar naprej trenutno kažejo številke: Devica in Saturn skupaj dajeta računovodja. Taja je devica po soncu, Saturn pa ji trenutno hodi v stik z njeno Luno in Soncem. Ali lahko kaj drugega pričakujemo. Njeno učenje in napredovanje je NA NJEN NAČIN /torej tak, kot je zapisano/
Andres in NENAVADNO: Pluton, Uran in Venera skupaj, v sekstilu na Neptuna
torej zakaj ime NENAVADNO: To je domena Urana; zakaj se ukvarja s palčki, škrati, kanaliziranjem itd....... talentirani kot v aspektu z Neptunom /vse kar je nevidno/
Zakaj se sama ukvarjam z astrologijo: Uran kot vladar moje karte itd..........
Torej da ne bom predolga, čeprav bi ti prav o vsakem lahko napisala zakaj je tukaj in zakaj piše in razmišlja tako kot razmišlja.
Torej planeti vsak trenutk ustvarjajo neko energijo in s tem ko se premikajo .... "premikajo" tudi nas. Kot bi bili na nek način vodeni, čeprav se s svojim Soncem /EGO/ seveda lahko znotraj situacije odločamo. Vednar samo znotraj situacije.... in še vedno samo tako in na takšen način, kot je zapis sonca v naši karti. Ta krog teče in iz njega ne moremo. Olajšamo pa si življenje, če se ga seveda zavedamo.
No poglej krasni primer, ki ga je Sončk napisala.
Danes gre k frizerju. Nepričakovano! - sem napisala da Uran in sonce delata kvadrat: tj. presenečenje, nepričakovani zasuki, situacije.
Kako bo zadovoljna in ali bo sploh šla?
Če bo že šla, kar pa dvomim, kajti Luna in Neptun delata kvadrat, torej so njene oči zdaj zamegljene in niti ni vedela /se ni zavedla/ kaj sem napisala v mojih napovedih ...... torej je še vse nejasno ali gre ali ne.
Poleg tega je Luna popoldan v praznem teku. To pomeni, da se v prazno gibljemo tudi mi. Prvi aspekt, ki ga po tem naredi je kvadrat z Saturnom v nedeljo ponoči /na dan mlaja/.
Izrazito bo torej depresivna in nezadovoljna z izzidom svoje pričeske. Če se bo barvala, bo barva pretemna, zna se zgoditi, da ji bodo s tem poškodovali lase, ker je danes luna škorpijonu jo bodo tudi preveč ostrigli /če se bo strigla/, poleg tega pa ji bodo lasje počasneje rasli /tik pred mlajem/ ....
Saturn nas uči, da so njegove lekcije na dolgi rok ..... torej se vidi, nezadovoljna bo na dolgi rok ....
No ... upam, da bo razumljivo ... če ne sem tukaj