Author Topic: Luna in kaj nam danes prinaša /tretji del/  (Read 82929 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Lunca

• Uporabnik
  • **
Re: Luna in kaj nam danes prinaša /tretji del/
« Reply #270 on: December 12, 2007, 12:59:10 PM »
Oj, Lunca!

Hvala za informacije. In ko pomislim, je bilo prav res tako. Malce je bilo prisotne tesnobe, vendar je kot po čudežu izginila.

;D Superca Nataša, to vedi vedno, tranziti lune so precej hitri, zato vsaka slaba volja povzročena s strani slabega aspekta lune, hitro mine. ;)

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #271 on: December 12, 2007, 01:39:27 PM »
Hvala ti Lunca!

Takšne napovedi dneva so prav dobrodošle. Vsaj vemo pri čem smo in kaj nas matra. ;)

Lep dan ti želim :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #272 on: December 13, 2007, 06:00:47 AM »
Oila!

Moj mož bi šel rad na post - to naredi cca. 2x letno, ko čuti, da je poln.....
Pa sem kot astro izvedenec  ;D prijavila, da smo ravno po mlaju, ko Luna raste in da po moje ne bo pravega učinka, naj počaka, da Luna  začne padat, kar je potem čez 14 dni. Potem me je pa zmotila še "teorija" o 12ih dneh pred novim letom (http://www.s12.si/component/option,com_seyret/Itemid,64/task,videodirectlink/id,113/), ko pucamo vse kar se želimo znebiti,... pol sem pa že zaglibila tako globoko  :-[, da mi je sam namignil, naj postam vprašanje  :D

Kdaj je teoretično najboljši čas za post?

Samo ne mi rečt, da imam preveč časa in naj neham komplicirat  ;D ;D ;D

Lep dan!

Iza

V času rastoče lune, torej od mlaja proti ščipu /polni luni/ se telo izgrajuje in krepi. V tem času potrebuje organizem več hranljivih snovi, ki jih črpa iz hrane. V tem času se tudi hitreje redimo, tudi če jemo manj.
V običajnih razmerah hujšanje v tem času ni priporočljivo, pač pa se takrat ognemo ogljikovim hidratom, maščobe pa nadomestimo z olivnim oljem.

Faza polne lune se začne že približno 4 dni pred dejansko polno luno. Takrat je priporočljivo se postiti oz. manj jesti, oz. jesti lažjo hrano. Takrat telesne tekočine silijo navzgor, naše telo je bolj vroče in željno akcije, zato smo težko brez "goriva".
V tem času naj ne bi jemali poživil, mesa oz. JANG hrane. Piti je treba pa dovolj vode. V tem času se vse stvari, ki jih vnašamo v telo "bolj primejo".

Ko smo v fazi padajoče lune /od ščipa do mlaja/ se telo ohlaja in umirja. V tem času lahko več jemo in se ne redimo.
Priporočljivo jesti čim več zelenjave.

Mlaj - ravno tako nastopi že 4 dni prej /približno/ se telo želi očistiti in si odpočiti. Vsaj dva do tri dni pred mlajem je priporočljivo jesti čimmanj in piti dovolj tekočine in čajev, ki čistijo kri. V teh dneh telo hranilne snovi slabo izrablja, hujšanje NI škodljivo.
Pred mlajem je fajn da jemo veliko sadja, saj v tem času post razstruplja organizem. Če se držimo teh štiri dni se potem telo počuti dobro še več tednov.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #273 on: December 13, 2007, 06:19:19 AM »
Danes je rastoča luna v vodnarju, pa še 13. smo  ;)

Na nebu ni natančnih aspektov, Luna v vodnarju nam prinaša potrebo po neodvisnosti, svobodi, družbi, raziskovanjih, alternativnih dejavnostih, v tem času pa smo tudi nekoliko neprilagodljivi situacijam, ki nam hodijo nasproti.

Čutili bomo seveda jutrišnji vpliv Merkurja v sekstilu na Neptuna; aspekt se bo dovršil ob 4.02 ponoči. Kontakt v lepem kotu teh dveh planetov spodbuja intuicijo in umetniške ideje in ustvarjanje. Sledite torej navdihu, kaj lepega spesnite, meditirajte ali pa se preizkusite pri vedeževanju. V tem času smo dojemljivi tudi za stik z nevidnimi energijami ... torej pokličite svojega angela varuha.

Jutri je petek, luna je rastoča in je še vedno v znamenju Vodnarja

Lepi aspekti nas bodo spremljali .... ljubite se, ustvarjajte, družite se, pojdite na izlet, povežite se z drugimi ljudmi.

SOBOTA

Dopoldanski čas bo precej optimističen, ob 12.51 pa bo šla luna v prazni tek in ob 14.15 vstopila v znamenje Rib.
Mogoče vam bo prav prišlo, da greste v kino, ali pa na ples, lahko pa si tudi v mirnem zavetju doma privoščite glasbeni koncert ali pa eno fino meditacijo. Vaje joge, ali pa preprosto poglejte kakšen romantičen film ob soju lučk, če ste jih že postavili na svojo jelko.

NEDELJA

Prav prijetno zna biti. Luna bo še vedno v Ribah, zato tistim, ki vodna luna paše, svetujem, da jo izkoristijo kar najbolj. Ugodna je namreč za poglabljanje vase, meditacijo in krepitev, učenje intuicije.

Lep aspekt med Luno in Venero nam bo dajal občutek sreče in ugodja, Ljubezen in skrb za druge bo v ospredju.
Paziti moramo le, da nas ponedeljkov krajec ne bo preveč žgečkal.

Imejte se lepo preko vikenda  :D

www.Astro-Star.net

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #274 on: December 13, 2007, 11:06:40 AM »
 :D juhhhhhhhuuuuuuu, midva z možem pa jo šibneva v terme - razvajanje na celi črti naju čaka  ;D :P

Lep vikend želim vsem skupaj,

S

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #275 on: December 13, 2007, 11:22:01 AM »
:D juhhhhhhhuuuuuuu, midva z možem pa jo šibneva v terme - razvajanje na celi črti naju čaka  ;D :P

Lep vikend želim vsem skupaj,

S

aaa romantika  :-*

uživajta tudi vidva  ;D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #276 on: December 13, 2007, 11:27:41 AM »
Saj je že čas, da nam "uni gor" polepšajo naše vsakdane.  :D

Uživaj sončk in vsi ostali
www.Astro-Star.net

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #277 on: December 13, 2007, 11:39:33 AM »
Lep nam kaze. Hvala za napoved Tea.  :-*
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Natasa

• Uporabnik
  • **
« Reply #278 on: December 13, 2007, 12:21:24 PM »
Hvla Tea za napovedi o lunci, ter za tako obširno pojasnilo, ki je namenjeno Izi, vendar prav pride vsakomur od nas. :)

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #279 on: December 13, 2007, 12:33:14 PM »
Hvla Tea za napovedi o lunci, ter za tako obširno pojasnilo, ki je namenjeno Izi, vendar prav pride vsakomur od nas. :)

;D
www.Astro-Star.net

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #280 on: December 13, 2007, 01:26:55 PM »

;D
ćć

Res je... Moj mož se prav lepo zahvaljuje, jaz pa tudiiiii....
Sem ravno od zobarja, s 4imi prenovljenimi plombami. Pa sem tam na stolu razmišljala, da najbrž tudi Lunca kej vpilva na to, kako učinkovito bo vrtanje?
Upam, da nisem zamočila  ::)

Lep, romantičen vikend vsem  ;)
Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #281 on: December 13, 2007, 01:32:30 PM »

;D
ćć

Res je... Moj mož se prav lepo zahvaljuje, jaz pa tudiiiii....
Sem ravno od zobarja, s 4imi prenovljenimi plombami. Pa sem tam na stolu razmišljala, da najbrž tudi Lunca kej vpilva na to, kako učinkovito bo vrtanje?
Upam, da nisem zamočila  ::)

Lep, romantičen vikend vsem  ;)
Iza

Jejhata k zobarju se ne hodi ob retrogradnem Marsu, če ni treba.

No, jaz sem vseeno šla, ker me je bolel na mrzlo, kislo, vroče.  Zdaj sem šla že 3x in bom morala še 2x preden bo ozdravljen. Tako so napovedali.
No, tudi to je retrogradni Mars in zdravljenje tistega kar ne bi bilo treba ob njegovem rikverc gibanju. Bi pa to morala opraviti že zdavnej /retro/, pa sem dovolila, da pride zima .......
www.Astro-Star.net

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #282 on: December 13, 2007, 02:16:57 PM »
 :-[ :'( :(
Kaj nej rečem za svoje modro dejanje: vsaka šola nekej stane  :-\, bom angelčke prosila, da kolikor se da izničijo marsov vpliv  :)
ThetaHealing™ Instructor

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #283 on: December 13, 2007, 02:22:11 PM »
No ja, važno da se nisi odločla za kakšno operacijo  ;D  Upejmo pa, da bodo plombice vsaj držale  ;D Tudi jaz prosim angele

Aja, moram pa povedat, da me je bolelo ko sam hudič, ko mi je vrtala  ;D Tudi to je retro mars.
www.Astro-Star.net

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #284 on: December 13, 2007, 09:19:44 PM »
Aha, zdej mi je jasno. Ta teden sem bila namreč 2x pri zobozdravniku - sem hotla vsaj nekaj uporabnega naredit, če že z vsem ostalim čakam (biznis, pa kopalnica, pa nastrešek, ...  ;)) :o - pa sem si očitno naredila "govejo uslugo"  ;D
Skratka, meni da zobozdravnik pred vrtanjem vedno injekcijo, pa še potem sem ves čas v 100% krču, dokler ne spusti svedra  ;).
No, in zadnjič mi je dal injekcijo, ki je kao ful slabo prijela, saj sem kar dobro čutila, ko mi je vrtal. Skoraj mi je hotel dat še eno, pa sem bila odločno proti, saj še uno eno vedno vzamem s slabo vestjo. No, ko sem odšla iz ordinacije, je injekcija res PRIJELA. Paralelizirane sem imela pol glave. Nihče me ni niti razumel, ko sem govorila, jezik in ustnice omrtvičene, uhlja sploh nisem čutila.... in vse skupaj je popustilo po petih urah. :o
Danes sem mu rekla, da nebi ponovila ponedeljkoe zgodbe. Pa mi je dal neko blago zadevo, ki je takoj prijela, začela popuščati že, ko je še luknje filal in dokončno spustila prej kot v dveh urah.
Bo tisti ponedeljkov šmorn najbrž tudi Marsov, a?  ;)

Lep dan!

Iza
ThetaHealing™ Instructor