Author Topic: Luna in kaj nam danes prinaša /tretji del/  (Read 82932 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
Re: Luna in kaj nam danes prinaša /tretji del/
« Reply #300 on: December 17, 2007, 06:47:10 AM »
Danes je prvi Lunin krajec ob 11.17; ki zahteva malo več prilagajanja v medosebnih odnosih. Ob taki lunci se bodo slabše počutile Device, Ribe, Strelci in Dvojčki.
Sicer ga spremlja lepo Merkurjevo približevanju Soncu, čutiti pa je tudi že jutrišnji vpliv Venere v kontaktu z Uranom. Torej nas bo vsekakor že danes marsikaj presenetilo, od zelo prijetnega, pa do nekoliko temačnega, kajti luna se danes v kvadratu dotakne Plutona, potem pa še Jupitra. Torej bodo skrbi in strahovi lahko na trenutek tudi večje, kot pa so v resnici.
Poskusite ohraniti zmernost, potrpežljivost in ne ukvarjajte se z zamerami.

Ob 19.27 bo luna v praznem teku, sicer pa samo za nekaj minut, kajti že ob 19.52 vstopi v znamenje OVNA.

Ko Luna prehaja znamenje Ovna je ponavadi ugoden čas, da začnemo kaj novega. No, tole pozicijo ne bomo mogli izkoriščati, kajti kot vemo je Mars še vedno R, poleg tega pa je "slab" zadnji lunin aspekt, prav tako pa bo tisti prvi, ki ga bo Luna naredila v prehodu čez novo znamenje kvadrat prav na retrogradnega Marsa.

Torej naj novi začetki še počakajo na bolj ugodne čase.

Lep začetek tedna vam želim, pa naredite si kljub kamnom okrog sonca, čimbolj mirno, lepo, srečno in zadovoljno življenje in lep dan.
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline Tamara

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #301 on: December 17, 2007, 10:02:47 PM »
Tea, hvala za napoved.
Dejansko se čuti vpliv planetkov.
Opažanja za danes: veliko tel.klicev - brnelo skozi celi dan, napeti trenutki - na momente celo konfliktni, iz ene skrajnosti v drugo.
Zgleda, da bo še nekaj dni tako, recimo temu napeto.
Predvsem pa kakor si že sama dejala, ohraniti čimbolj mirno kri in ne gojiti zamer, če se le da.
Prijeten delovni teden tebi ter ostalim članom.
Stella

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #302 on: December 19, 2007, 07:12:28 AM »
Oj Tamara, res je tako. Veliko napetosti se je ustvarjalo, pa tudi v medosebnih odnosih je bilo čutiti nek pritisk, čeprav je Venera včeraj delala prav lep trigon na Urana. Ampak Uran je le Uran in nikoli ne vemo, kakšno presenečenje nam pripravlja, kajti naše razmišljanje je bilo pod vtisom Plutona, ki bo danes cel dan v družbi z Merkurjem, kar daje nekoliko temačne misli. Kar nekaj nas sili v temo, skrivnosti, preverjanja, raziskovanja, tam pa potem naletimo na čudne občutke, s katerimi se dostikrat sami težko srečamo.

Sicer današnja sreda ko imamo rastočo luno v znamenju ovna, prinaša tudi odločnost, da zgoraj napisane ovire premagamo, da smo nekoliko bolj harmonični sami s seboj in drugimi pa bi lahko pripomogla Luna v trigonu z Soncem. Torej se je treba potruditi, da bomo še mislili pozitivno in seveda s tem lahko premagamo marsikakšno težavo ali pa tudi notranjo zavoro.
Torej aspekti so v globalu zelo ugodni, če hočemo delati na sebi, če se hočemo premikati in napredovati. Še prej pa je treba pač odvreči nepotrebno prtljago /negativne misli/

Kajti prav danes bo zagotovo prišel prav tisti stavek, ki pravi:  SI KAR MISLIŠ DA SI, DOGAJA SE KAR MISLIŠ, DA SE TI DOGAJA .......... TOREJ MISLIMO POZITIVNO

Ob 20.32 gre luna v prazni tek, kjer bo do 22.38 ko vstopi v znamenje Bika /torej vemo, takrat ne bomo rešili ničesar/. Vzemite v roke kakšno knjigo, zavrtite si glasbo, prižgite kadilo in pomeditirajte, bo najbolj fajn.

Merkur gre z današnjim dnem v prazni tek. Jutri namreč prestopa v znamenje Kozoroga. Torej res pazite kaj mislite

Lepo se imejte in pokličite angele, da vam pomagajo.
www.Astro-Star.net

Offline Princes

• Mojster
« Reply #303 on: December 19, 2007, 07:48:04 AM »
Oj Tea, včeraj dopoldne je sekalo tako, da se je kar kadilo. Kar vrelo je ven iz mene, popoldne pa se je umirilo. Ampak fajn je bilo, ko sem lahko povedala, kar sem mislila, pa čeprav je okolica težko sprejela moje mišljenje.
"Prava modrost pride, ko spoznamo, kako malo razumemo o življenju, o sebi in svetu okoli nas" - SOKRAT

Usui reiki mojster-učitelj; Theta Practitioner™; astrologija;

DZK 151

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #304 on: December 19, 2007, 09:39:44 AM »
Je sekalo, res Princes, pa predvčerajšnjim tudi.  ;)
www.Astro-Star.net

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #305 on: December 19, 2007, 09:59:39 AM »
 ;) Dan  ;)

evo poročam...vikend je stekel OK.
V petek je bilo kar nekaj živčnosti...ker sva se po nepotrebnem vozila ene 40 km več kot bi jih naredila po pravi poti do toplic...tako, da je moj mož dobival živčnega v avtu  ;D...potem končno prideva tja...in takoj jest in že ob 20h masaža...kar je bil spet udarec zanj  ;D...skoz je imel pripombe ( on bi najrajš šel domov...tolk ga e 5ta vožnja znervirala)...no po masaži je bilo pa vse OK. in soboto sva preživala zelo lepo in si privoščila pravo razvajanje v savnah in bazenu...tako da slab začetek, dober konec  :D.

Lepo bodite.

Lp, S

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #306 on: December 19, 2007, 10:00:54 AM »
No,  vedno je fajn prebrati tako spodbudna poročila. Samo da sta uživala in si nabrala novih moči  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
« Reply #307 on: December 19, 2007, 10:15:28 AM »

Je mogoče z mano kaj narobe?  :o Meni je v teh dneh prav fino, nič me ne obremenjuje in sem pravi mali optimist, vedno dobre volje.  :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline Lilith

• Trenutno v uvajanju
  • *
« Reply #308 on: December 19, 2007, 11:10:15 AM »
kajti naše razmišljanje je bilo pod vtisom Plutona, ki bo danes cel dan v družbi z Merkurjem, kar daje nekoliko temačne misli. Kar nekaj nas sili v temo, skrivnosti, preverjanja, raziskovanja, tam pa potem naletimo na čudne občutke, s katerimi se dostikrat sami težko srečamo.

Torej res pazite kaj mislite

Meni se je že začelo - skozi nočno moro, ki je odprla ene stare čustvene rane. Tako da, Tea, najlepša hvala za nasvete za današnji dan. I'll think pink. 8)

Offline Andres

• Administrator
  • Naša kri
  • Ne čistim več vodnega kamna. Lotevam se brisanja.
    • Nenavadno
« Reply #309 on: December 19, 2007, 11:26:08 AM »
Meni se je tudi dan začel temno.  V oporo mi je bila edino hčerka, ki je prišla pred začetkom pouka k meni.

Andres
Moja astro karta

9ZK število 858

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #310 on: December 19, 2007, 11:42:06 AM »
kajti naše razmišljanje je bilo pod vtisom Plutona, ki bo danes cel dan v družbi z Merkurjem, kar daje nekoliko temačne misli. Kar nekaj nas sili v temo, skrivnosti, preverjanja, raziskovanja, tam pa potem naletimo na čudne občutke, s katerimi se dostikrat sami težko srečamo.

Torej res pazite kaj mislite

Meni se je že začelo - skozi nočno moro, ki je odprla ene stare čustvene rane. Tako da, Tea, najlepša hvala za nasvete za današnji dan. I'll think pink. 8)

Kako je včasih enostavno, a ne  ;)
www.Astro-Star.net

Offline taja6

• Splet. Simbol
  • »Zapri oči. Zaljubi se. Ostani tam.« ~ Rumi
« Reply #311 on: December 19, 2007, 11:43:52 AM »

Je mogoče z mano kaj narobe?  :o Meni je v teh dneh prav fino, nič me ne obremenjuje in sem pravi mali optimist, vedno dobre volje.  :D

Potem sva že dve, Regina...tudi moji dnevi so polni smeha, zabave in prav dobro, optimistično se počutim...naj bo tako čim dlje   ::)   ;D

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #312 on: December 19, 2007, 11:45:35 AM »

Potem sva že dve, Regina...tudi moji dnevi so polni smeha, zabave in prav dobro, optimistično se počutim...naj bo tako čim dlje   ::)   ;D

A je kaj čudnega, ko imaš pa 333 v postih, uživaj čimdlje.

Offline Azra

• Spl. simbol
  • "The devil made me do it ..."
« Reply #313 on: December 19, 2007, 12:11:46 PM »
22:37 pride v Bika. Cakajo me dobri dnevi.  :)
Lepo se imejte
 :-*
http://img687.imageshack.us/img687/1953/mojakarta.gif
V pravljici junak ubije zmaja in se poroci s princeso. V realnosti ne ubije nikogar in se poroci z zmajem.

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #314 on: December 19, 2007, 12:23:59 PM »
Aja, kaj pa Plutonove in Saturnove opozicije, sicer pa tud mars ni zanemarsljiv.  ;D Da tiste dni ti ne boš Reginin čopič okrog nosila  ;D
www.Astro-Star.net