Author Topic: Luna in kaj nam danes prinaša /tretji del/  (Read 82927 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Regina

• Spletn. Simbol
  • Ustavi se tam, kjer sije sonce
    • Šepet sanj
Re: Luna in kaj nam danes prinaša /tretji del/
« Reply #240 on: December 09, 2007, 09:55:27 PM »
Lahko vprasate, tiste, ki sem jih ze obiskala :D

Kje pa so tisti? Daj jih pripelji na forum, da se malo pozanimamo, če so ti še kdaj odprli vrata.  :D
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com
ThetaHealing Practitioner™

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #241 on: December 09, 2007, 10:31:09 PM »

Kje pa so tisti? Daj jih pripelji na forum, da se malo pozanimamo, če so ti še kdaj odprli vrata.  :D

Saj so forumovci - hhihihih :P

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #242 on: December 10, 2007, 05:36:30 AM »
 ;D

Jaz lahko samo dodam, da Apemaya pije samo vodo. Tko da, če jo imate na števc ....  :o   ;)
www.Astro-Star.net
ASTROLOŠKE ANALIZE, VEDEŽEVANJE, TEČAJI VEDEŽEVANJA IN ASTROLOGIJE

http://shrani.si/f/g/Y6/4RTQBfUR/tea.gif

Offline nensi

• Sple. Simbol
  • There's no such place as far away.
« Reply #243 on: December 10, 2007, 07:49:03 AM »
;D

Jaz lahko samo dodam, da Apemaya pije samo vodo. Tko da, če jo imate na števc ....  :o   ;)

Ker je nekaj grozila, da k meni pride najprej, sem preventivno že kar tavelik škaf na balkon postavla, pa deževnico noter lovim, da bo ceneje.  :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #244 on: December 10, 2007, 08:06:21 AM »
Dan po mlaju je danes in rastoča luna v Strelcu ..... ob 16.36 naprej gre v prazni tek in ob 19.51 vstopi v znamenje Kozoroga.
Zadnji lunin aspekt bo v dotiku z Plutonom, kar nam omogoča, da se še lahko v tem času poglobimo vase in pogledamo na nujnosti naše preobrazbe.

Torej dan za čiščenje na vseh ravneh ... popoldan rahlo temačno vzdušje v nas samih, kajti čutili bomo tudi že približevanje Merkurja v kvadrat na Urana, kar bo dajalo precej živčne napetosti v nas, nemira in predvsem je nevarnost nezgod. Pazite na cesti. Ne rinite z glavo v zid in ne držite se 100% načrtov. Vse bo ko bo ... in bo pravi čas.

Kljub vsemu imejte poglobljen dan ... ta se vam bo še najbolj obrestoval.

Srečno
www.Astro-Star.net

Offline Iza

• Uporabnik
  • **
    • KALI
« Reply #245 on: December 10, 2007, 08:31:32 AM »
Mene je pa že v petek sprovuciral "Prazni tek". Malo sem brskala in ugotovila, da je Luna v tem stanju skoraj vsak drugi dan in sicer različno dolgo, od nekaj minut, do skoraj ves dan. Kaj je to? Baje bog ne daj, da bi takrat kaj pomembnega delal, ker "piši propalo"; če že ne moreš biti pri miru, potem "pucaj", pa še to naskrivaj  ;).
Ali so tudi ostali planeti kdaj v praznem teku?

Lep dan!

Iza
Live, love, laugh and be happy or at least have some fun!
http://www.kali.si/index.php?option=com_content&view=article&id=53&Itemid=58
ThetaHealing™ Instructor

Offline sonck

• Uporabnik
  • **
« Reply #246 on: December 10, 2007, 08:49:48 AM »
 :D evo sporočam, da je z mojo frizuro vse ok., ni me neki fuuuuul dobro postrigel...ampak sem vseeno zadovoljna...sploh zdej ko sem si sama umila lase in uredila pričesko po svoje  ;D. Mami je sprava bila presenečena nad barvo ( preveč rdeča) no pa je zdaj tudi zadovoljna, si je umila lase in naredila frizuro po svoje in moram priznat, da ji zelo paše, jo poživi.

Sicer pa danes zelo težko spala...vrtela sem se, vse me je nekaj srbelo...tako, da nemirna noč za mano...

Lep dan vsem skupaj,

S

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #247 on: December 10, 2007, 08:58:35 AM »
Mene je pa že v petek sprovuciral "Prazni tek". Malo sem brskala in ugotovila, da je Luna v tem stanju skoraj vsak drugi dan in sicer različno dolgo, od nekaj minut, do skoraj ves dan. Kaj je to? Baje bog ne daj, da bi takrat kaj pomembnega delal, ker "piši propalo"; če že ne moreš biti pri miru, potem "pucaj", pa še to naskrivaj  ;).
Ali so tudi ostali planeti kdaj v praznem teku?

Lep dan!

Iza

Prazni tek planetov je vedno takrat, ko naredijo zadnji aspekt, preden vstopijo v novo znamenje. To velja prav za vse planete. Tisti vmesni čas je pomembno, kateri je zadnji aspekt, ki ga naredijo, še posebno pa v kater aspekt vstopajo.

Glede na to, da luna približno vsake dva dni in pol menja znamenje, je seveda velikokrat v praznem teku, da pa je ta čas  PT odvisen od aspektov sem pa že napisala.

Seveda je zaradi hitrosti gibanja Luna aktualna z praznim tekom. Če imaš efemeride poglej kako prestopajo v druga znamenja Merkur, Venera in Mars.
Jupiter je v enem znamenju približno 1 leto, Saturn 2 leti in pol, ostali pa se štejejo v letih.

www.Astro-Star.net

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #248 on: December 10, 2007, 08:59:39 AM »
:D evo sporočam, da je z mojo frizuro vse ok., ni me neki fuuuuul dobro postrigel...ampak sem vseeno zadovoljna...sploh zdej ko sem si sama umila lase in uredila pričesko po svoje  ;D. Mami je sprava bila presenečena nad barvo ( preveč rdeča) no pa je zdaj tudi zadovoljna, si je umila lase in naredila frizuro po svoje in moram priznat, da ji zelo paše, jo poživi.

Sicer pa danes zelo težko spala...vrtela sem se, vse me je nekaj srbelo...tako, da nemirna noč za mano...

Lep dan vsem skupaj,

S

No, da se je le dobro izteklo.  :D
www.Astro-Star.net

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #249 on: December 10, 2007, 09:25:15 AM »

Regina,

ker smo se srecali samo enkrat, ne vem, ce mi bodo se enkrat odprli vrat. Je pa res, da imam obcutek, da se me izogibajo: eden je sel nazaj na otok, druga se je izpisala iz foruma, dva pa kar naprej po hribih lazita. Tako da ne vem, noben mi noce dat druge moznosti :'(

:D :D

Offline Tea

• Moderator
  • Lipicanec
  • Sonček je
    • www.Astro-star.net
« Reply #250 on: December 10, 2007, 09:47:00 AM »
Jejhata .... zdaj k je zima, sva res bolj v dolinah ..... tko da vrata imamo sicer zaprta, ampak samo zaradi toplote. Ko prideš jih na stežaj odpreva  ;D
www.Astro-Star.net

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #251 on: December 10, 2007, 09:49:09 AM »

Regina,

ker smo se srecali samo enkrat, ne vem, ce mi bodo se enkrat odprli vrat. Je pa res, da imam obcutek, da se me izogibajo: eden je sel nazaj na otok, druga se je izpisala iz foruma, dva pa kar naprej po hribih lazita. Tako da ne vem, noben mi noce dat druge moznosti :'(

:D :D

Ja, se mi je kar zdelo, da ti tvoji gostitelji niso preveč vzhičeni nad tvojimi obiski.  :-\
Za profesionalno analizo sanj in dešifriranje sporočila, ki je namenjeno samo vam! 
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #252 on: December 10, 2007, 09:50:29 AM »
Regina,

a nisi prebrala, kaj je napisala Tea??  :P

Offline Regina

• Spletn. Simbol
    • Šepet sanj
« Reply #253 on: December 10, 2007, 09:51:57 AM »
Nisem. Takrat sem jaz pisala.  :D
www.sepet-sanj.com

Offline apemaya

• Veteran
« Reply #254 on: December 10, 2007, 09:54:07 AM »
Sicer pa: ti si precej dalec doma, tako da se ti ni treba bati, da bom kar naprej pri tebi visela. Nensi je pa na slabsem :D