PhoebusEGF Bioeffect in Purity herbs sta paradna konja Phoebusa.
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Quote from: sanjalka on January 24, 2012, 03:12:34 PMQuote from: Maja on January 24, 2012, 03:10:51 PMRazpored za februar. In presenetljivo, da sem lahko za silo zadovoljna z njim. Bravo Maja, saj počasi se bo pa še kaj premaknilo tudi pri tebi.Potrpežljivost...Oh, saj potrpežljivo čakam. Tako mi drugega ne ostane, zato se ne obremenjujem preveč. Je pa tako pri nas - en mesec si zadovoljen, naslednji popolnoma razočaran. Ker ni nobenega sistema. Januar je bil katastrofa. Ampak še vedno pa stremim k boljšemu ...
Quote from: Maja on January 24, 2012, 03:10:51 PMRazpored za februar. In presenetljivo, da sem lahko za silo zadovoljna z njim. Bravo Maja, saj počasi se bo pa še kaj premaknilo tudi pri tebi.Potrpežljivost...
Razpored za februar. In presenetljivo, da sem lahko za silo zadovoljna z njim.
Ah, Tea, spet mi delaš skomine, spet se mi cedijo sline A imaš P v al kaj je zdaj to
Peče se jabolčni štrudelj
Quote from: Maja on January 24, 2012, 03:20:44 PMQuote from: sanjalka on January 24, 2012, 03:12:34 PMQuote from: Maja on January 24, 2012, 03:10:51 PMRazpored za februar. In presenetljivo, da sem lahko za silo zadovoljna z njim. Bravo Maja, saj počasi se bo pa še kaj premaknilo tudi pri tebi.Potrpežljivost...Oh, saj potrpežljivo čakam. Tako mi drugega ne ostane, zato se ne obremenjujem preveč. Je pa tako pri nas - en mesec si zadovoljen, naslednji popolnoma razočaran. Ker ni nobenega sistema. Januar je bil katastrofa. Ampak še vedno pa stremim k boljšemu ... Ja, Maja in prav je tako in tudi zaslužiš si najboljše!Vmes se boš pa še lekcijo potrpežljivost očitno naučila
Quote from: sanjalka on January 24, 2012, 05:51:42 PMAh, Tea, spet mi delaš skomine, spet se mi cedijo sline A imaš P v al kaj je zdaj to jaz imam Luno v Biku kar skoz hihi
Dobila rezultate svojih včerajšnjih testov za službo, pri prvem testu - test natančnosti in koncentracije me je izdala živčnost, sem bila slaba. Test znanja OK in psihološki test OK. Zdaj pa čakam še ponedeljek ko se bodo odločilo kako pa kaj.
Rišem mandalo in vse tako mirno v meditaciji in sozvočju z barvami, potem pa kar naenkrat ... jejhata ... sem morala kar nehat. Kaj dogaja?